Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bungalow isoleren:

Bungalow isoleren

Ik wil graag mijn bungalow met grote ramen isoleren. Het liefst heb ik een afspraak ,dat de vakman kan kijken en advies kan geven wat te doen. Het dient in ieder geval aan de buitenkant te worden geïsoleerd. Oppervlakte is niet bekend.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bungalow isoleren uit heel Nederland:

Isoleren en stucen buitenzijde woning

Wij hebben een bungalow die we aan de buitenzijde willen laten isoleren, plakken van isolatieplaten en daarna stucen met spachtelputz. Het gaat om 1 verdieping, het totaaloppervlakte zal ongeveer 240m2 zijn.

Verwarming bungalow

Het betreft een vrijstaande semi bungalow, gebouwd in 1965. De woning is ca. 13.5 bij 8 meter. De beneden verdieping omvat drie slaapkamers (ca. 9m2, 9m2 , 11,5 m2) een douche, apart toilet, en een woonkamer + open keuken. De bovenverdieping is van gelijke grote, echter wel met schuin dak. Er zijn er twee slaapkamers, een opberghok, installatie hok en badkamer. De overweging is om beneden te voorzien van opbouwvloerverwarming (hoofdverwarming) en boven van óf vloerverwarming óf radiatoren (graag advies). Het heeft de voorkeur om de opbouwhoogte te beperken, tot ca. 50 mm. Toch is energiezuinigheid van belang. Een overweging is om een plaat te kiezen met isolatie aan de bovenzijde en om de onderzijde (onder de vloer via de kruipruimte) extra te isoleren. Het heeft de voorkeur om de vloerverwarming op te delen in zones. Dit zodat de slaapkamers beneden, en de woonkamer separaat van elkaar verwarmd kunnen worden. Idem voor de slaapkamers boven. Ook moet er een nieuwe CV ketel in (of warmtepomp??) in verband met de huidige warme lucht verwarmingsinstallaties.

De gevel van de bungalow isoleren en afwerken met stucwerk

Mijn vrijstaande bungalow wil ik graag isoleren. De buitengevel is van rode stenen. Ik wil dit isoleren en laten afwerken met stuwerk. De bungalow is ongeveer 16,5 meter breed en 8 meter diep. Afhankelijk van de voordelen van de subsidie wil ik dit jaar of in januari beginnen.

Isoleren vakantiehuisje

Wij willen de binnenmuren van onze bungalow isoleren middels voorzetwanden. De oppervlakte hiervan is circa 37 M2. In de te isoleren wanden zijn 4 ramen en 1 deur aanwezig. Graag advies specialist over het gewenste isolatiemateriaal. De gewenste periode is de 2e helft van december. Aangezien we vanaf 15 november in de woning kunnen is het mogelijk om in de week van 18 november de wanden te bekijken.

Dak van bungalow van buitenaf isoleren en mogelijk dakpannen vervangen

Ik wil het dak van buitenaf laten isoleren. Het gaat om een twee onder een kap bungalow woning. Het gaat om een hellend dak. Ik schat dat het huis 8,5 x 14 meter is het het dak 3 meter hoog. Wat het oppervlakte van het dak is durf ik echt niet te zeggen. Volgens de bouwtekening is er wel isolatie aanwezig, maar wij merken er niet veel van. Het huis stamt uit 1972. Waarschijnlijk dat de dakpannen vervangen moeten worden. Oude afvoeren graag. Steiger plaatsen is eenvoudig. Ik heb nu 4 zonnepanelen van 12 jaar oud. Ik overweeg om deze te vervangen. Het zouden dan 8-12 zonnepanelen worden. 2 rijen van 4, of 3 rijen van 4. Graag ontvang ik advies over de isolatie en een offerte.

Dak isoleren

Het gaat om een bungalow met plat dak van circa 225 m2. Het dak bestaat uit 2 gedeelten (75 m2 en 150 m2, split level). De regenwaterafvoer vindt nu plaats op 3 plaatsen en gaat binnendoor (dus zonder goten). Het dak dient een isolatiewaarde van R=5 te krijgen i.v.m. overstap naar warmtepomp. I.v.m de aankomende herfst lijkt het mij verstandig om het dak zo snel mogelijk te vervangen.

Het isoleren van een vrijstaande woning

Oorspronkelijke bouw (1965) bungalow later (1985) verbouwd met verdieping (dak) in skeletbouw. Dus aan beiden zijkanten houtconstructie bekleedt met leitjes. Oppervlakte buitengevel ongeveer 75/80 m2. Huis is vrijstaand. Deze isolatie zal onderdeel worden van dak/vloer en glas isolatie. Waar ik naar opzoek ben is een vakman die hier de gevel kan isoleren en ook kan adviseren welke isolatie het beste past bij de situatie.

Warmtepomp plaatsen

Wij gaan op korte termijn onze buitengevel renoveren en isoleren inclusief plaatsing van nieuwe kozijnen met triple glas. Het betreft een bungalow uit 1964 met een woon oppervlakte van ongeveer 200 m2 die volledig voorzien is van vloerverwarming. Het dak en de vloer zijn in 2017 geïsoleerd (niet zeker over de isolatiewaarde tijdens renovatie werkzaamheden). Recentelijk zijn 28 zonnepanelen geplaatst (310 watt per stuk) en is er de optie om uit te breiden met nog maximaal 30 panelen. Wij overwegen nu om gelijktijdig met het isoleren van de zijgevels ook een warmtepomp aan te schaffen met als voornaamste redenen: - verlagen van de maandelijkse energiekosten - meer zekerheid over energiekosten - lange termijninvestering (wij zijn voornemens minimaal 20 jaar in de woning te wonen)

Buitenmuur isoleren

Het betreft hier een 50 jaar oude bungalow. Ik wil graag de buitenmuur isoleren. Binnenblad is opgebouwd als HSB met hout van 5 x 7 cm daartegen een damprem (in de spouw,) met 6 cm glaswol vulling, binnenzijde beplaat dan folie en afgewerkt met gipsplaat en buitenblad halfsteens metselwerk met 5 cm lucht spouw ertussen. Ik wil de buitenisolatie in de grond doorzetten tot 50 cm minus peil. Binnen wordt de houten vloer en balklaag verwijderd en een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming aangebracht, zodat de ventilatieroosters in het buitenblad ook kunnen vervallen. Tevens worden de gevel kozijnen vernieuwd en aangebracht in nieuwe op de het buitenblad bevestigde stelkozijnen. Om zo een optimale geïsoleerde gevel te krijgen. Totaal ongeveer 120 m2 exclusief garage. Het werk betreft een zojuist aangekocht huis in Boxtel. Ik heb wel een vraag over of het mag om de buitenkant te isoleren, daar zit gevelsteen. Graag ontvang ik hier advies over.

Dak van bungalow isoleren

Ik wil het dak van mijn bungalow isoleren. Het is een plat dak waar nu dakleer op ligt, van ongeveer 120 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius