Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bungalow isoleren:

Bungalow isoleren

Ik wil graag mijn bungalow met grote ramen isoleren. Het liefst heb ik een afspraak ,dat de vakman kan kijken en advies kan geven wat te doen. Het dient in ieder geval aan de buitenkant te worden geïsoleerd. Oppervlakte is niet bekend.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bungalow isoleren uit heel Nederland:

Gevel van bungalow opnieuw voegen en isoleren

Vrijstaande bungalow die spouwmuurisolatie heeft. De gevel heeft wat onderhoud nodig qua voegwerk, maar de isolatie is ook oud. We denken dat het nu met de subsidie aantrekkelijk is om de buitengevel te isoleren en mooi af te werken.

Pannendak bungalow van buitenaf isoleren

Het gaat om een bungalow met schuin pannendak, met aan de achterzijde 3 dakkapellen. We wensen vanaf de buitenzijde te isoleren. Pannen hoeven niet vervangen te worden dus moeten teruggelegd worden na isolatie. Vermoedelijk isoleren met isolatieplaten, graag advies van de vakman.

Isoleren en stucen van 3 buitengevels

3 gevels van onze vrijstaande bungalow (deels stenen muur en deels tegelwerk) moeten geisoleerd en gestuct worden. Ik schat de te isoleren muuroppervlakte op 130 a 140 m2. Graag advies van de vakman, vermoedelijk isolatieplaten en afwerken met crepi. De bungalow heeft een lessenaarsdak (30 graden) dus net iets meer dan alleen BG.

Bungalow buiten-af isoleren en stucen

Vrijstaande jaren-30 bungalow. Alle 4 de gevels isoleren en met buitenstuc (crepi?) afwerken. De woning is 5 meter breed x 10 meter diep. Het gaat vermoedelijk om een te bewerken geveloppervlakte van 65 m2.

Plat dak isoleren

Het gaat om een bungalow met een plat dak van 78 m2. Ik wil het laten isoleren dmv isolatieplaten, en het daarna met bitumen laten bedekken. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Bungalow van buiten-af isoleren

Het gaat om het van buiten-af isoleren van een bakstenen vrijstaande (semi)bungalow uit 1969 (met schuine zolder). De voor- en achtergevel zijn 12 meter breed en de zij-gevels zijn elk 8 meter breed. Het dak begint meteen al vanaf bovenzijde BG waarbij de nokpannen parallel liggen met de straat dus de zolder heeft rechte ziigevels in een driehoeksvorm. Ik schat de totale oppervlakte van de buitenmuren die geisoleerd moeten worden tussen de 120 a 140 m2 ? Buitenmuren isoleren met isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi). Graag advies van de vakman.

Dak van bungalow isoleren en renoveren

Het platte dak op de bungalow is ongeveer. 20 jaar geleden gerenoveerd, maar is niet geïsoleerd! Het lijkt ons verstandig om het dak nu wel te isoleren en van nieuw leer te voorzien. Het dak is 152 m2. Ook wil ik een nieuwe airco en een aantal lichttubes laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Bungalow isoleren, circa 125 m2

Wij hebben een bungalow type lessenaarsdak, waar in totaal voor circa ong. 125 m2 aan isolatie moet worden aangebracht (8 cm. dik) en afwerken met Crepi. Graag advies en prijsopgave.

Het isoleren van de gevel en afwerken met stucwerk en steenstrips

Betreft een bungalow met één bouwlaag, Muurhoogte ca 3 meter rondom goed begaanbaar. Brutto 90 m2 muur. 5 ramen 140x90 2 puien 300x300 1 raam 300 x 200 gewenste isolatie. Ik zit te denken aan een gevel isolatie met140mm EPS, om deze vervolgens af te werken. Hierbij de de helft stucwerk en 1 helft steenstrip, voor en achtergevel steenstrips en zijwanden gestuct

Dak isoleren

Het is een bungalow met een houten planken plafond. Er is 15 cm ruimte tussen het plafond en het dak. Het gaat om 120 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius