Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muurtjes met pilaren laten metselen:

Muurtjes met pilaren laten metselen

Ik wil in de voortuin muurtjes met pilaren laten metselen. De tuin is 5.40 meter breed en 4.40 meter diep. Er moet een poort in van 1.20 meter breed. De muurtjes 1 meter hoog en de pilaren 1.80 meter hoog zodat er trellis schermen tussen geplaatst kunnen worden. Graag alles in 1 klus uitvoeren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtjes met pilaren laten metselen uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

In mijn tuin heb ik gemetselde muurtjes met pilaren ertussen. Op de muurtjes zijn op maat gemaakte schuttingen geplaatst. Bij werkzaamheden is onder de fundering gegraven waardoor deze omhoog kwam en één muurtje plus pilaar zijn omgevallen. Ook één schutting is vernield. Gemaakt moet worden: fundering, muurtje (ongeveer 1.30 bij 1 mt), pilaar (ongeveer 2 mt hoog) schutting ertussen. Bouwstenen zijn niet meer aanwezig, deze moeten aangeschaft worden. Foto 1 is voorbeeld van onbeschadigde schutting. Graag een offerte.

Tuinmuurtjes metselen

Ik wil 2 voortuin muurtjes metselen. 1 x 2 meter en 1 x 6 meter. Beide moeten inclusief fundering en 4 tussen pilaren. De muur moet 63 cm hoog worden en de pilaren 98 cm hoog, zonder een betonnen afdekkap en een pilaardoorsnede van 1,5 steen.

Pilaren voor de schutting metselen

Wij willen bij 3 tuinen nieuwe schuttingen late plaatsen. Er zullen pilaren van 2 meter hoog moeten komen met daartussen muurtjes van 50 cm. De schuttingsdelen zullen wij dan zelf plaatsen. Het zal gaan om 2 delen van ongeveer 8 meter en 1 deel van ongeveer 2 meter. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Muurtje metselen

Er moeten 4 pilaren van 32 bij 32 cm en 2.30 meter hoog gemetseld te worden. Tussen de pilaren dienen er 3 tussen muurtjes van 1.47 meter breed en 2.30 meter hoog gemetseld worden. Alles dient ook gevoegd te worden.

Ruwbouw voor gemetselde aanbouw realiseren

De wens is er om een aanbouw te realiseren, zodat er binnen meer ruimte ontstaat. Ik wil 1.50 meter kunnen benutten aan de binnenkant. Van de woonkamer naar de tuin. (Breed: 5 meter; Hoog: 2.80 meter en wenselijk: 1.50 meter diep). Ik heb het liefst dat uw bedrijf, zowel de fundering als de hoofdconstructie kan realiseren. Pilaren; deuren gecentreerd en naar buiten van kunststof openslaande deuren en ramen aan weer zijden van die deur en eventuele muurtjes van ongeveer 80 centimeter hoogte als basis voor de ramen. De afwerking doe ik zelf. Dus graag een offerte voor het grove werk.

Muurtjes metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van 3 muurtjes. Het zal gaan om 2 muurtjes van 3 meter lang en 1 muurtje van 1.70 meter. Het zal een laag muurtje zijn met pilaren van ongeveer 1 meter hoog. Tussen de pilaren zal een hek komen. De vakman mag het hek separaat offreren. Er is een foto beschikbaar.

Stenen muren en pilaren plaatsen

Ik wil diverse volsteens tussenwandjes en pilaren laten plaatsen met de volgende maten Pilaren komen tussen plafond en vloer tegen bestaande wand! 4 x 80cm breed x 225 cm hoog 1 muurtje tegen de pilaar aan van 80 cm hoog en 140 breed 2 muurtjes tegen de pilaren aan van 80 hoog en 60 breed 1 vrijstaand muurtje in het midden van een meter hoog 120 cm breed en daarnaast 2 kolommen van 120 cm hoog en 25 x 25 cm Totaal ca. 10 vierkante meter schoonmetselwerk

Erfafscheiding plaatsen

Erfafscheiding aan de achterzijde van het huis maken. Lengte +/- 5 meter en 2 meter hoog en een poortdeur van 1 meter breed. Tussen 3 pilaren 2 muurtjes van +/- 2,5 meter bij 2 meter hoog. Eventueel carport in nader overleg.

9 meter aan metselwerk voor een ...

9 meter aan metselwerk voor een schutting. 4 pilaren en 4 lage muurtjes tussen de pilaren komen houten schotten.

zolder, schuine kap, nok 410cm hoog. op ...

zolder, schuine kap, nok 410cm hoog. op 240cm vliering maken over hele zolder. vrijdragend zonder ondersteunende pilaren/muurtjes. Met vliezotrap en verlichting. in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning. klus uitvoeren direkt na oplevering, geschat jul/sep 2001