Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor doorvoer haard en geiser in muur dichten:

Doorvoer haard en geiser in muur dichten

Mijn moederhaard is weggehaald en ik wil nu een gat in de muur naar de schoorsteen laten dichten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorvoer haard en geiser in muur dichten uit heel Nederland:

Gasaansluiting maken voor nieuwe gashaard

Daar wij een nieuwe gashaard willen plaatsen moet er een aansluiting komen in de woonkamer. Daarvoor moet er in de kruipruimte een aftakking van de bestaande ijzeren gasleiding gemaakt worden en daarvandaan een nieuwe leiding naar de plek van de te plaatsen haard, inclusief de doorvoer door de vloer. De kruipruimte is toegankelijk is wel vochtig en ongeveer 60 cm hoog.

Houtkachel plaatsen en rookafvoerkanaal aanleggen

Haard plaatsen, rookgas doorvoer maken gevel. Rookgaskanaal aanleggen langs gevel (9 meter) Materialen in overleg (kan ik ook zelf aanschaffen). Gaat om de kosten van de werkzaamheden.

Dubbelwandige pijp in rookkanaal en haard plaatsen

Het afvoerkanaal geschikt maken voor rookafvoer. Dit is nu een (met bakstenen) gemetselde doorvoer maar wij willen hier graag een buis in geplaatst hebben naar de schoorsteen. Tevens het plaatsen van een houtkachel met aansluiting op het afvoerkanaal.

Haard plaatsen en kachelpijp door de muur aansluiten

Werkzaamheden omvatten: Plaatsen houtkachel Aansluiten kachelpijp Maken doorvoer door buitenmuur begane grond

Staande houthaard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Wij willen een staande houthaard gaan plaatsen in onze woonkamer. Er is nog geen rookkanaal en ook geen hittebestendige ondergrond. We hebben hier 1 houten en 1 betonnen verdiepingsvloer waar een doorvoer in gemaakt moet worden. We nodigen graag een vakman uit die met een dergelijke aanleg bekend is, zodat bekeken kan worden wat de juiste plek is voor de haard en voor het rookkanaal. We horen daarbij ook graag welke overige maatregelen er nodig zijn, zoals brandwerende betimmeringen en willen ook graag een prijsindicatie voor alle kosten ontvangen.

Gaten voor een rookkanaal maken

Er dienen 3 gaten gemaakt te worden voor het rookkanaal. 2 x door beton doorvoer rookkanaal en 1 x door beton door de vloer naar de kruipruimte voor luchttoevoer haard. De werkzaamheden staan gepland in juli/augustus.

Nieuw rookkanaal aanleggen voor open haard

Het gaat om een doorvoer in 2 betonnen vloeren, slepen en doorvoer door een pannendak van 45 graden. Ik wil zelf de openhaard/schouw maken en denk aan dubbelwandige RVS pijpen van 20 cm. Het gaat om een huis van 17 jaar oud.

Haard plaatsen met pijp

Haard moet geplaatst worden met de pijp rechtdoor omhoog door een betonnen (plat) dak. Haard in bezit, nog geen afvoer en dak doorvoer. Zie link van het model kachel.

Kleine houtkachel plaatsen

De houtkachel/ haard moet geplaatst in een tuinhuisje. Het tuinhuis heeft een betonnen vloer. Pijp recht omhoog door het houten dak, dit is bedekt met rubber of iets dergelijks. De bedoeling is de kleine houtkachel van de Gamma. De totale hoogte van het huisje is ongeveer 295 cm. Hoogte doorvoer dak circa 245 cm gemeten 60 cm uit de wand. Het huisje is 27 vierkante meter totaal. Ons idee is een enkel pijp binnen met dubbelwandige doorvoer naar buiten. Graag horen wij per omgaande van u wat de installatie kost.

Haard plaatsen onder overkapping

In mijn overkapping (met plat houten dak) wil ik een eenvoudige houtkachel plaatsen. Hij komt te staan op keramiek tegels. De klus bestaat uit het maken van een gat in het houten plat dak, het plaatsen van een doorvoer en het monteren van de enkelvoudige pijp.