Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kunststof gevelbekleding op de gevel aanbrengen:

Kunststof gevelbekleding op de gevel aanbrengen

+/- 30 m gevel bekleden met kunststof, raam van circa 180 bij 188 cm is er buitengelaten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof gevelbekleding op de gevel aanbrengen uit heel Nederland:

Gevel met Keralit laten bekleden

Wij zijn in het proces van aanschaf van een woning waarvan de gevelbekleding nog van hout is. Wij zouden dat willen laten veranderen in kunststof met houtnerf. Het zou dan gaan om ongeveer 22 vierkante meter. Er zitten wel ramen tussen die behouden dienen te worden.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

We willen Keralit gevelpanelen laten plaatsen in ons recent aangekocht vakantiehuisje in Ouddorp. Tevens eventueel Keralit- of andere panelen om hout te vervangen aan de goten. We willen graag een prijsofferte, alles inclusief. We zijn vrijdag tot en met zondag in ons vakantiehuisje aanwezig. Het zou top zijn indien er iemand kan langs komen om alles te bekijken en eventueel een offerte op te stellen. We hebben bouwplannen die u kunnen helpen ivm opmeten enzovoort.

Houten gevelbekleding vervangen

Graag wil ik de houten gevelbekleding voorkant huis (eengezinswoning) vervangen door kunststof bekleding en raam badkamer vervangen

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Houten gevelbekleding voor en achterkant van het huis vervangen met kunststof rabatdelen. Ongeveer 35m2.

Gevelbekleding van hout vervangen door kunststof

Hout op het huis vervangen door kunststof. 4 Stukken met de maten 550x195, 295x307, 175x140 en 550x147 cm. Verder 3 stroken Trespa met maten 550x25, 200x25 en 305x25 cm. Inclusief weghalen en afvoeren van hout dat er nu op zit. Inclusief demonteren en weer monteren van 3 rolluiken en 1 zonnescherm.

Kunststof gevelbekleding en kozijnen leveren en aanbrengen

We willen graag een houten gevel van twee verdiepingen vervangen door een kunststofgevel. Het gaat om ca. 14 m2 gepotdekselde planken. Ook willen we graag de bijbehorende kozijnen vervangen: één klap/kiepraam van ca. 60 x 100 cm en twee ramen van 250 x 100 cm. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan en er moet een steiger worden gebouwd.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil een houten trapportaal welk tegen de woning is aangebouwd, aan de buitenkant voorzien van keralit. Dus het hout wat er nu zit moet weggehaald worden.

Kunststof gevelbekleiding plaatsen

Ik wil graag een nieuwe kunststof gevelbekleding laten plaatsen ongeveer 6 m2. Ook voor de tuin de oude portiek een schutting element uithalen en nieuwe laten plaatsen. Graag offertes voor beide klussen apart en samen.

Dak van stacaravan vervangen

Ik heb een stacaravan in Zeeland. Op stacaravanpark Bruinisse. In verband met lekkage wil ik het dak laten vervangen. De caravan is 12 meter lang en 3,5 meter breed. Graag ontvang ik een offerte voor het compleet vervangen van het dak. De voorkeur gaat er uit naar uit om er een compleet nieuw dak op te laten leggen en dus niet om een laag over het bestaande dak te leggen. Ik ben op zoek naar een complete offerte, dus inclusief het verwijderen van het huidige dak en het plaatsen van het nieuwe dak, en specificatie hiervan. Eventueel willen wij nu of in de toekomst de caravan ook voorzien van kunststof gevelbekleding voor de zijwanden. Indien mogelijk ook daarvoor een offerte.

Partners

Partners van Casius