Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kunststof gevelbekleding op de gevel aanbrengen:

Kunststof gevelbekleding op de gevel aanbrengen

+/- 30 m gevel bekleden met kunststof, raam van circa 180 bij 188 cm is er buitengelaten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof gevelbekleding op de gevel aanbrengen uit heel Nederland:

PVC gevelbekleding aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) c.a. 16 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gevelbekleding is van hout en moet vervangen worden door kunststof

Natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Wij willen graag gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie op onze woning. Oppervlakte is ongeveer 135 m2. Wij zijn geïnteresseerd in de prijs van leisteen, zowel natuurleisteen als kunststof. Locatie goed bereikbaar en zonder voorwerk.

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

boven bij het dak willen wij onze houten schroten vervangen voor kunststof. Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan verrichten: - Verwijderen bestaande houten schroten - Leveren en installeren van kunststof schroten volgens bijgevoegde schets - Kleur van de schroten groen (RAL 6009) - Levering inclusief montage materialen en afwerk materialen - Afvoeren van de oude houten schroten. - Let op dat het dak van de garage niet beschadigd wordt. Het is vrij hoog, er zal iets van een stelling of hoogwerker aan de pas moeten komen.

Chalet van kunststof gevelbekleding voorzien

Wij hebben een chalet van 9.5 bij 4 meter. Het is een chalet van het merk Arcabo type Orlando met een aantal grote en kleine ramen. De te gebruiken kunststof moet een leven lang mee gaan, en dus van uitstekende kwaliteit zijn. Tevens willen we een prijsopgave van een extra raam aan de achterzijde van het chalet van 2 bij 2 meter. Inclusief de roedes (kunststof).

Keralit of Protex gevelbekleding aanbrengen

Op de 1e etage van mijn vrijstaande woning komt het bedrijf Belisol kunststof kozijnen monteren. Ik wil daarna graag de houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof gevelbekleding van Keralit of Protex. Het gaat om in totaal 55 m² op de gevel en het balkon. Ik wil dat er vooraf overleg is met Belisol over de maatvoering, zodat de kozijnen en gevelbekleding optimaal op elkaar gaan aansluiten. Dit is een harde eis. Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel met Keralit laten bekleden

Wij zijn in het proces van aanschaf van een woning waarvan de gevelbekleding nog van hout is. Wij zouden dat willen laten veranderen in kunststof met houtnerf. Het zou dan gaan om ongeveer 22 vierkante meter. Er zitten wel ramen tussen die behouden dienen te worden.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

We willen Keralit gevelpanelen laten plaatsen in ons recent aangekocht vakantiehuisje in Ouddorp. Tevens eventueel Keralit- of andere panelen om hout te vervangen aan de goten. We willen graag een prijsofferte, alles inclusief. We zijn vrijdag tot en met zondag in ons vakantiehuisje aanwezig. Het zou top zijn indien er iemand kan langs komen om alles te bekijken en eventueel een offerte op te stellen. We hebben bouwplannen die u kunnen helpen ivm opmeten enzovoort.

Houten gevelbekleding vervangen

Graag wil ik de houten gevelbekleding voorkant huis (eengezinswoning) vervangen door kunststof bekleding en raam badkamer vervangen

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Houten gevelbekleding voor en achterkant van het huis vervangen met kunststof rabatdelen. Ongeveer 35m2.

Partners

Partners van Casius