Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tussenmuur op het balkon metselen:

Tussenmuur op het balkon metselen

Opnieuw opmetselen van een tussenmuur op het balkon, circa 2 m2. (ongeveer 250 stenen). Materialen in overleg.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenmuur op het balkon metselen uit heel Nederland:

Balkonmuur afbreken en opmetselen

Wij willen onze badkamer uitbouwen op het balkon. Vergunningen et cetera zijn geregeld. Echter, de muren van ons stenen balkon en dat van de buren zijn niet in al te beste staat meer. In overleg met buren en een bouwkundige willen we nu de tussenmuur deels afbreken en opnieuw opbouwen en de rest van de uitbouw met houtskelet erop bouwen. Wij zoeken u een specialist voor het herstellen van de tussenmuur van het balkon. Wij zoeken niet iemand voor de rest van de badkamer klus. Die hebben we al uitbesteed. We zoeken echt iemand voor het metselwerk.

Uitbouw op het dakterras plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1939, waarvan de overdracht op 1 februari zal plaatsvinden. De woning heeft 3 woonlagen. Op de 1e verdieping is er een badkamer van 205 x 197 cm met een aangrenzend balkon/dakterras boven de keuken van 258 x 238 cm. Wij willen de buitengevel van de badkamer laten wegslopen en een uitbouw maken op het balkon. Er staat daar al een halve muur. De buren hebben dit al gedaan dus er staat er al een tussenmuur. We willen graag een offerte van alleen de ruwbouw en ook van een post wat het afwerken binnen en buiten gaat kosten. Op dit moment wordt er al een tekening gemaakt en de vergunning wordt aangevraagd. We maken graag een afspraak om de klus te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Balkon met glas dicht maken

Ik heb in mijn appartement een klein inpandig balkon van ongeveer 250 x 120 cm, dat ik graag bij de slaapkamer wil trekken, zodat ik meer gebruik kan maken van deze nu nutteloze ruimte. In dit complex zijn de balkons per twee appartementen geplaatst, gescheiden door een tussenmuur. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de VvE, zodat we misschien meerdere bewoners kunnen interesseren voor deze optie.

Balkon en gevel renoveren

Herstellen voegen en scheuren in tussenmuur balkon, borstwering balkon en gevelmuur badkamer ten gevolge van roesten muurankers.

Aanbouw achterzijde plus dakkapel/dakraam

*Een complete aanbouw over de gehele breedte van het huis (achterkant, 6,11m) en 2,50m diep. Afwerking buiten: metselwerk. Een gewone deur en een schuifpui of openslaande deuren. Plat dak, geen balkon) *Vaste trap maken van 1ste verdieping naar zolder (incl. verplaatsen trapgat. (huidige situatie vlizotrap) *Weghalen tussenmuur (niet dragend, 3,00m) afsluiten deurgat. *Plaatsen dakkapel achterzijde. *Plaatsen dakraam voorzijde.

Herstel afdekking buitenmuur

Tussenmuur balkon aan bovenzijde afdekken. Bovenzijde loopt schuin (ca 45 graden) en was afgedekt met betonbalk, welke is losgeraakt. Zie foto in bijlage. Gaat om iets minder dan 2 meter.

Vocht in scheidingsmuur balkon

Van een tussenmuur van het balkon bladdert de witte muurverf af,zelfs met stukken steen.Daarachter ziet men nu zelfs ijs zitten.De bovenkant is al met lood afgedekt en de andere kant bij de buren heeft dit probleem niet.Gaarne zou ik dit probleem verholpen willen hebben op korte termijn. De muur is 1.50 meter breed en 2.5 meter hoog.

2 slaapkamers betrekken bij inmiddels ...

2 slaapkamers betrekken bij inmiddels dichtgemaakt balkon. Tussenmuur verlengen tot aan balkonrand (plmn 2 M). Slaapkamer gevels (incl 2 deuren en 2 ramen) verwijderen en afvoeren. Oude slaapkamerrraam hergebruiken in deze nieuwe wand. Oude balkonvloer ophogen gelijk aan binnenvloer. Verwarming verleggen naar balkonrand. Alles stucen, plafond en muren. Evt bestaand elektriciteit aanleggen cq verlengen in nieuwe muur.

Breken van tussenmuur op zolder, ...

Breken van tussenmuur op zolder, inzetten van drie binnendeuren, coaten balkon, verlaagd plafond weghalen en isoleren en aftimmeren zolderdak, toog maken in draagmuur, verplaatsen verwarming. Plaatsen schuifpui achtergevel, wegbreken verwarming en plaatsen convectorput in bestaande tegelvloer.

Begane grond: Slopen ensuite kasten en ...

Begane grond: Slopen ensuite kasten en plafond. Verbouw open haard. Doorbraak keuken naar woonkamer incl plaatsen balk en aanvraag vergunning. Keukendeur dichtmaken, kozijn+dubbelglas plaatsen en nieuwe keuken plaatsen incl. loodgieterswerk. IKEA Keuken wordt aangeleverd. Toilet BG vernieuwen. een deur gang naar WK dichtmaken. Andere deur: dubbele deur incl kozijn met facet geslepen glas realiseren. Stucwerk muren+plafonds. Schilderwerk binnen: muren, deuren en kozijnen. 1ste verd: systeemwand slopen en nieuwe tussenmuur incl twee kozijnen met deuren plaatsen tusen twee slaapkamers in. Badkamer (bad+douche) en toilet vernieuwen. In badkamer: deur naar balkon dichtmaken en kozijn+raam plaatsen. Stucwerk. Schilderwerk binnen: muren, deuren en kozijnen. Trapgat: schilderwerk muren en trap.