Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Rotterdam of directe omgeving.

10278 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, isolatie buitenmuur, gevel reinigen, impregneren buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Trasraam herstellen met cementgebonden mortel

Het trasraam aan de gevel voorzijde moet hersteld worden bleek uit de bouwkundige keuring. Achterzijde onbekend of ook nodig is. Gevel is 5m breed, minus de voordeur (+/- 1,5m). De rest van de gevel is een aantal jaar geleden gerenoveerd en is verder niks nodig.

Twee muren metselen

Ik wil graag 2 muren metselen van ongeveer 2 x 2 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Steenstrips laten plaatsen

Betreft uitbouw waarvan de buitenkant van steenstrips voorzien dienen te worden. Ruim 24 m2

kalkstenen schuur bewerken

Betreft het stoomreinigen van de kalkzandstenen witte schuur van ons en de buren, totaal rond de 25m2. Als optie kan impregneren erbij geoffreerd worden. Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 10 en 50 m² Is de gevel geschilderd? Nee

Zijmuurtjes metselen aan beide zijden van reeds bestaande open aluminium overkapping.

Wij hebben aan de achterzijde van onze hoekwoning een bestaande aluminium overkapping. Deze is open en wij willen aan allebei de korte zijden een gemetseld muurtje van elk circa 1,80 meter hoog en 3,50 meter lang. Hiervoor dient aan 1 zijde (over circa 3,50 meter) een gedeelte van de houten schutting (met betonpalen) verwijderd te worden. Tevens willen wij nog een derde gemetselde muur van ongeveer 2,20 meter lang en 1,80 meter hoog. Het gaat om in totaal ongeveer 18 m2. aan metselwerk.

Gevel met Keralit laten bekleden

Ons huis heeft een topgevel van red-cedar, die een aantal jaren verkeerd is behandeld, hij is niet stuk, maar bladdert en vraagt om een intensieve opknapbeurt. We willen de gevel daarom laten vervangen door Keralit-delen in een nader te bepalen kleur. De afmetingen van de gevel zijn 7,20 x ca. 5.00 meter, omdat het een schuin dak is gaat het om een kleine 20m2, inclusief de ramen. Het onderwerk, isolatie, vochtregelerend scherm en de rachellatten zijn in goede staat en kunnen hergebruikt worden. Graag zouden wij van u een prijsindicatie voor het plaatsten van Keralitdelen ontvangen.

Gevelreparatie inclusief erkers en raamdorpels

Wij zoeken iemand die onderhoud kan doen aan onze gevel en het volgende kan repareren: 1.) Raamdorpels van beton vervangen 2.) Drie erkers repareren op 3 verdiepingen 3.) Platvol voegen aan de gevel bijwerken en metselwerk herstellen Zie bijgesloten foto's voor details.

Zink op het balkon repareren of vervangen

Inpandig balkon van circa 4m2 met zinken bedekking. Zie ook foto's. Vanwege verbouwing aan beide zijkanten twee kasten verwijderd waar leidingen door liepen. Deze stukken balkon liggen nu bloot en zou graag het zink gerepareerd willen laten hebben. Zie graag uw reactie tegemoet.

Schoorsteen Renovatie

Renovatie Schoorsteen ,rijtjes huis waarvan de helft van de schoorsteen aan onze kant vocht door laat bij harde wind en regen.De buren hebben aan hun kant geen last van doorslag.Dus graag een offerte voor de helft aan onze kant opnieuw voegwerk en impregneren.

Het vervangen van mijn rabatdelen door een verticale houten gevelbekleding

Huidige horizontale rabbatdelen zouden we eventueel willen vervangen door verticale houten gevelbekleding. In eerste instantie zo'n 90 m², te weten zijkant en voorkant (zie ook adres op google maps) maar afhankelijk van de prijsstelling kan ook de achterzijde (uitbouw, achterwand) van onze woning in aanmerking komen.

Gevelbekleding thermowood tuinhuis

Ik heb een tuinhuis op het Breinenoord eiland. De gevel is aan vervanging toe. Ik ben geïnteresseerd in Thermowood, dat vergrijst. De bestaande gevel moet verwijderd worden. Aansluiting naar kozijnen moet opgelost worden. Beneden detail is vrij. Het dakrand ga ik zelf schilderen. Graag een offerte incl monteren. De afmetingen van het hutje zijn 5 x 5 x 3 m. Wij willen alle kanten gedaan hebben, er gaat denk ik een kwart aan het oppervlakte af aan kozijnen.

Roest op stalen draagbalk onderzoeken

In mijn gevel zit een stalen balk die roest. Wij willen graag het staal laten controleren en het vervolgens waterdicht laten dicht metselen.

Voorgevel opnieuw voegen

Ik wil de voorgevel opnieuw laten voegen. Ik ontvang graag een prijs per m2.

Latei repareren

Ik wil graag 3 lateien laten repareren. Het gaat om de volgende afmetingen: 1 latei: 2,55 m 2 lateien: 3,50 m De 4de gaat om een latei die doorloopt in de portiek. De afmeting is 4,33 meter.

Het isoleren en stucen van een kopgevel

Ik zoek een gevelspecialist die de kopgevel van mijn woning kan isoleren met EPS-platen en dit kan afwerken met stucwerk. Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit ca. 1850. Woning is dus niet goed geïsoleerd en daarnaast binnenzijde muren ook plaatselijk wat vochtig. Gaat om 1x kopgevel van ca. 70/80 m2 welke we wellicht willen isoleren + stucen.

Betonnen latei repareren

Ik wil graag een betonlatei van +/- 1.80 repareren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel balkons

- Coaten van het balkon aan de achterzijde van het pand. - Het repareren van de raamdorpel aan de straatzijde. Aan het balkon aan de straatzijde: - Het herstellen van de balustrade leuningdragers montage en schilderwerk, - Het repareren van de schade aan de betonnen en stenen afdekking van de balustrade, - Het herstellen van de gebreken aan de loodstroken nabij gevelaansluiting

Gevel reinigen en impregneren

Ik zou graag mijn gevel willen reinigen en impregneren. Het betreft een tussenwoning + schuur in de tuin, +/- 50 m2. De gevel is niet geschilderd. Ik denk dat stralen de beste methode is, maar dat zou ik graag overleggen. Ik heb een paar planten aan de gevel staan, vandaar dat mij het beter lijkt voor het voorjaar gedaan te hebben.

100m2 aan steenstrips plaatsen

Bakstenen strips plaatsen/ centerpoint in wildverband, interieur restaurant. Het zijn geisolleerde muren die kaal opgeleverd worden. De locatie is dus klaar om direct aan de slag te gaan. Het oppervlakte zal circa 100 meter zijn. Graag een partij die ook de stenen kan leveren.

Buitenmuurtje (6 m2) opnieuw voegen

Graag zou ik mijn muurtje aan de buitenkant van mijn serre willen renoveren. Het gaat om het volgende, aan 1 kant van de serre waar het vaakst de regen op staat zie je dat de voegen afbrokkelen. Als je met je vinger langs een voeg gaat (cement tussen de bakstenen) dan brokkelt het af en je ziet ook aan kant dat van de serre dat er duidelijk een verschil is en dat je ziet dat er ruimte tussen de bakstenen gaat ontstaan. Uit voorzorg voordat we dus lekkage krijgen zouden wij deze muur graag opnieuw willen laten opvullen/aanvullen tussen de bakstenen. Het gaat om een muurtje van 2.30 breed bij max 2.60 hoog wat dan schuin afloopt naar 2.30 hoog. Graag zou ik dan ook hiervoor een offerte aanvragen.

Metselen van twee buitenmuren van een aanbouw

Ik ben op zoek naar een metselaar voor het metselen van 2 zijdes (buitenmuren) aanbouw van een woning. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 meter x 2,5 meter en aan iedere zijde 1 meter x 3 meter de hoek om. De voorkant bestaat voornamelijk uit een kozijn. Het gaat om een antraciet steen welke wij leveren. Specie kan eventueel, indien gewenst, door ons worden geleverd. Graag rond april beginnen.

Raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen

Bestaand raam (het glas) aan de onderkant ongeveer 30 cm inkorten. Dit raam zit aan de voorkant van de woning en bestaat uit 3 delen. De kozijnen moeten dan worden hersteld in de juiste maat en de muur (kozijn) opmetselen en dubbelglas plaatsen.

Het isoleren van de buitengevel en afwerken met pleisterlaag

Advies over en uitvoeren van afwerken van buitengevelisolatie (xps platen) door middel van (cement-)pleisterlaag Zijgevel is ongeveer 5 x 8 en voor/achtergevel van 5.5 x 11 en een puntdak van Specificatie van het isoleren en afwerken graag

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.

Scheuren in de gevel herstellen

Kleine scheuren in gevel herstellen (zie foto voorde grootste scheur) ontstaan als gevolg van sloop-en bouwwerkzaamheden school aan overkant straat. Tevens vervangen van loodslab.