Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Rijswijk of directe omgeving.

1005 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en bekleden van een gevel met steenstrips, vervangen van drie balkonnen, gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot, verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips, een gevel voorzien van isolatie en steenstrips, vervangen van isolatie en gevelbekleding, gevel renoveren, gevel realiseren, het verwijderen van gevelbekleding en het aanbrengen van sierpleister, buitengevels van buitenaf isoleren, tuinmuur metselen, gevel renoveren, gevelrenovatie, gevel isoleren en bedekken, gevel nieuwbouwwoning isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Per direct uitbouw metselen

Ik wil een uitbouw laten metselen. Een van 9x3 meter en plusminus 3 meter hoog. De stenen worden aangeleverd. Alles in overleg met uitvoerend aannemer.

Balkonconstructie jaren '30 woning

Onze jaren 30 woning heeft drie balkons, waarvan de gemetselde stenen scheuren vertonen en iets van de gevel lijken te wijken. Vermoeden is dat de constructie roest en dit de stenen naar buiten dwingt. Vraag is wat de kosten ongeveer zouden zijn om of deze constructie te versterken/repareren en de stenen weer goed in te metselen, of de constructie van de balkons te vervangen.

Reinigen of vervangen van voegen voor- en achtergevel

Betreft de voorgevel en achtergevel die ik wil laten inspecteren. Het voegwerk is mogelijk aan vervanging toe, of dient gereinigd te worden. Het gaat om zo'n 40m2.

Muurtje voortuin renoveren hekwerk plaatsen

De gemetselde muur in onze voortuin moet worden vervangen. Aan deze muur staat nu nog een houten afscheiding gemonteerd, die we willen laten vervangen door een ijzeren sierhek. Het gemetselde deel zal het zelfde moeten blijven als op de foto, dus dat moet opgeknapt worden of zo nodig worden vervangen. Tussen de gemetselde pilaren moet dus het sierhek worden geplaatst. Dat kan aan de pilaren worden vastgemaakt of deels worden vastgezet in het muurtje. De voorzijde is ongeveer 7 meter breed, met in totaal 4 hogere 'pilaren'. Er zijn twee zijstukken (voor de straatkant richting het huis) ongeveer 6 meter, zonder pilaren. De klant kan eventueel het materiaal regelen.

Schuurtje metselen

Ik wil graag een schuur gaan plaatsen van ongeveer 15 m2, 3 x 1.60 x 2 meter. De vakman zal de muurtjes moeten opmetselen en moeten voegen. De fundering, de deuren en het dak zullen wij zelf regelen. Aan de voorzijde komen er 2 deuren van 80 cm en aan de achterzijde van 90 cm. De maten zullen wij aan gaan geven en de stenen zijn aanwezig.

Klimop van de gevel verwijderen en schade herstellen

Ik wil dat de uitgedroogde klimop van de gevel verwijderd wordt. Eventueel kleine schades repareren. De gevel is ongeveer 12 meter hoog en 6 meter breed. Eventueel voegen herstellen, kozijnen herstellen indien nodig. Graag de klimop verwijderen en gevel herstellen (eventueel impregneren).

Rollaag vervangen en latei boven een kozijn plaatsen

Rollaag vervangen en latei plaatsen kozijn 3. 5 m breed op 6 m. Hoogte

Voorgevel reinigen en voegwerk vernieuwen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1920 met 3 verdiepingen. Wij willen daar graag de voorgevel laten reinigen en de voegen laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte voor zowel een gesneden als een knipvoeg. Ik laat dit werk bij voorkeur in april of mei uitvoeren.

Lekkage bij het balkon verhelpen

Ik heb een huis gekocht uit bouwjaar 1928, waar aan de voorzijde een balkon rust op de erker. Bij schilderwerk in de woonkamer lijkt het erop dat een oude lekkage niet goed is verholpen. Ik laat het balkon graag even nakijken en de lekkage verhelpen.

Latei met betonrot herstellen

De betonnen latei, ongeveer 5 meter boven de achterkamer en de deur, vertoont 1 horizontale en 4 verticale scheuren, welke verder kunnen gaan. Ik wil graag de betonrot laten herstellen. Het betreft de begane grond aan de achterkant van de woning.

Oorzaak van gevellekkage opsporen en aanpakken

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning, een zogenaamde 'vide-woning' met een forse hoogte. Bij hevige regenval in combinatie met harde wind kampen wij met een gevellekkage. Het water komt dan boven het kozijn aan de achterzijde van onze woning naar binnen. Aan de buitenkant van de woning is hier niets van te zien. Wel is er aan de buitenkant boven de ramen een zonwering aangebracht. In de gevel zitten 2 ramen boven elkaar, waarvan de isolatieruiten allebei lek zijn. Eén raam zit op de begane grond, het andere daar direct boven op de 1e verdieping. Op de 1e verdieping komt er geen water binnen, op de begane grond wel. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en een oplossing te bespreken. We ontvangen daarvoor graag een prijsindicatie.

Achtergevel laten renoveren

Graag willen wij onze achtergevel herstellen. De voegen zijn niet meer overal goed, er zit ijzerwerk in dat verwijderd dient te worden ter voorkoming van roest/scheurvorming, het geheel mag gereinigd worden en geïmpregneerd. Het gaat om een woning van 2 verdiepingen van 6 meter breed en 6 meter hoog. Zonder kozijnen ongeveer 25-30 m2 (?). Alle bestaande kozijnen willen we behouden. Graag alle benodigde materiaal aanleveren. We ontvangen graag een offerte met een specificatie van de uit te voeren werkzaamheden en de geschatte werktijd/periode.

Onderhoud achterpui 2 laags huis

Hogedruk schoon spuiten van een witte verflaag van de achterpui. Het op een aantal plaatsen opnieuw voegen. Muren opnieuw verven met water afstotende verf, houten kozijnen opnieuw schilderen. En sluit- en isolatiewerk van de deuren. Het huis is 6 meter hoog en 7 meter breed.

Tuinmuur en gevel herstellen

De tuinmuur: Mijn stenen tuinmuur is over de volle breedte beschadigd door kinderen. Betreft muur van ongeveer 12 meter waarvan de bovenste rij stenen vervangen moet worden. (Muurtje is 7 steens hoog en 1 steens breed. Bovenop de muur staat een stang die elke 2 meter steunt op de stenen muur. Niet heel complex volgens mij, maar ik geef het maar even aan). Ik vind het wel zeer belangrijk dat de juiste baksteen wordt gevonden, gelijkend aan de rest van de muur, ook al omdat die muur verder doorloopt na die 12 meter. Zie foto. De gevel: In de achtergevel is een luchtuitlaat vervangen en iets hoger geplaatst. Het onderste gat in de muur moet worden gedicht. Bij voorkeur dichtgemetseld met een gelijkende steen als de rest van de muur. Ik heb wat oude bakstenen, maar kan zelf niet goed inschatten of deze van de achtermuur waren. Zie foto. In de toekomst komen er nog een hele rits andere klussen aan (Ons pand uit 1910 hebben we al voor een groot deel gerenoveerd (intern), maar we zijn er nog niet.).

Gat voor de afzuigkap boren

Momenteel heb ik tbv de afzuigkap een gat van 125 mm naar buiten toe. Deze moet vergroot worden naar 150 mm. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten.

Gevelisolatie met stuclaag aanbrengen

Het is een oude gevel die overal scheuren heeft. Wij denken aan het aanbrengen van isolatie met stuc. Buitenwerk Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gat in stenen muur boren voor ventilatie

Gat in enkel steens muur maken. Diameter 150 mm op de begane grond.

Gevel impregneren

Ik wil de voorgevel van mijn herenhuis met 3 woonlagen laten impregneren. De woning is 6 meter breed en heeft 3 verdiepingen met grote ramen. Ik denk dat het in totaal om ongeveer 30 m2 gaat.

Beschadigde geveldelen herstellen en repareren

Er zijn meerdere delen van de gevel bij 3 appartementen die beginnen uit te zetten, vocht door te laten en/of los te laten. We willen als VVE de nodige delen laten repareren/herstellen.

Loodslab aanbrengen bij een uitbouw

Wij hebben recentelijk door een aannemer een aanbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten aanbouwen in Rijswijk. Omdat wij niet tevreden waren over de werkzaamheden hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren via vereniging eigen huis. Nu blijkt de aannemer geen loodslab te hebben aangebracht in de spouwmuur (over de hele lengte). Bij harde regen komt het water bij ons naar binnen via de stalen bint (het plafond is nog open). Daarnaast heeft de aannemer ook geen waterkering in de zijwanden van de uitbouw aangebracht. Kunt u voor ons een offerte opmaken voor de herstelwerkzaamheden?

Gat in de muur laten herstellen

Gat dichten waar voorheen elektra kabels vanuit de meterkast naar de gang toe liepen. Diameter gat is ongv. 7-10cm en gaat dus door de tussenmuur van de gang naar elektrakast

Loodslab vervangen

Op de dakterrasscheiding tussen 2 dubbele bovenhuizen een loodslab vervangen. Door het niet aansluiten van de slab is er lekkage opgetreden met als gevolg een nat houten balkonrand. Tevens controle van stevigheid reling dakterras i.v.m. lekkage. Glazen panelen zullen tijdelijk verwijderd moeten worden. Graag door u materialen aan te leveren.

Gevel impregneren en reinigen

Graag offerte voor impregneren (ca. 20 m2) en gedeeltelijk reinigen (ca. 10m2) van de voorgevel van de woning.

Gemetseld balkon repareren

Ons jaren 30 appartement heeft 2 gemetselde balkons. Als afwerking is destijds een stalen u-profiel over de bovenste stenenrij geplaatst. Dit profiel loopt overigens door naar het balkon van de buren. Vanwege vocht onder het profiel is de bovenste rij stenen gebarsten op een aantal plaatsen. Graag zou ik willen weten of het mogelijk is dit stalen profiel aan onze zijde te verwijderen. Het profiel loopt door een tussenmuurtje van de balkons, dus de buren zullen hier geen hinder van hebben op hun balkon. Vervolgens zou ik graag 2 rijen stenen verwijderd zien (liggen horizontaal) en een rij verticale stenen teruggemetseld zien. Dit dus voor 2 balkons.

Voorgevel laten impregneren

Vanwege vochtproblemen in de woonkamer willen we de voorgevel aan de buitenzijde laten impregneren. Deze gevel is ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog en heeft een aantal zeer grote ramen.