Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelbekleding vervangen:

Gevelbekleding vervangen

De oppervlakte is 145 m2 en we willen het hout wat er nu op zit vervangen door kunststof, het zijn 4 maisonnette woningen aan elkaar.
Onze klant uit Rijnsburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelbekleding vervangen uit heel Nederland:

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Achterzijde woning zitten momenteel verticalen houten schroten tegen het deel van de gevel tussen de ramen bovenverdieping en de onderverdieping. Deze wil ik laten vervangen door kunstof horizontale schroten en daarachter nieuwe isolatie. Het betreft ongeveer 10 m2 ( +/- 7,5m x 1,20m ) en is goed bereikbaar

Gevel geheel nieuw bekleden

Graag laat ik mijn gevel opnieuw bekleden met gevelbekleding. Het gaat om een gepotdekselde gevelbeding van hout en houten rabat. Wij willen een houtskleur (grenen hebben) en een natuurlijke look. Gaat om de hele 2e verdieping. Het dak heeft 2 kopse kanten, die lopen in op een punt. Voor en achter is de gevel een goede meter hoog. Breedte huis is 11 m. Het opbouwbalkon is van witte schroten, die ook vervangen dienen te worden, dus in totaal kom je ongeveer uit op 100/110 m2. Gevel hoeft niet geïsoleerd te worden. Nu zitten hier witte schroten op maar dit kunnen wij eventueel zelf verwijderen. Rond de zomervakantie te realiseren.

kozijnen en gevelbekleding vervangen chalet

Wij willen onze houten kozijnen, voordeur en tuindeuren laten vervangen door kunststof kozijnen. Bovendien willen wij de canexel gevelbekleding laten vervangen door kunststof. Eveneens de boeiboorden laten vervangen door kunststof.

Gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die de bekleding kan vervangen aan de achterzijde van de woning (op het zuiden). Oppervlakte is ongeveer 12 m². Links bij de buren zit een 'afwerk'plaat van ongeveer 20cm bij 540cm. Rachelwerk nakijken, evt vervangen/herstellen. Isolatie nakijken en evt vervangen/herstellen. Dampwerende folie nakijken en evt vervangen/herstellen. Aanbrengen waterslag(en) onder kozijn. Maat kozijn: ongeveer 280 cm breed. 1 zonnewering zit in de weg, deze moet eraf voor bevestiging en weer terug geplaatst worden.

Gevelbekleding vervangen

Er is een bestaande houten geschilderde gevel, deze wil ik vervangen door kunststof. Het gaat om minimaal 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof

Mijn huis heeft aan de voorzijde een gedeelte houten gevelbekleding. Deze is aan vervanging toe. Ik wil hier graag kunststof voor in de plaats. De schatting is dat het om een vlak gaat van 5,5m bij 2,5m. Aan de voorzijde van de woning staat mij parkeerplek dus er is genoeg ruimte voor steigerbouwing.

Het vervangen van kunsstof gevelbekleding

Het gaat om een rijtjes woning die al bekleed is met kunststof gevelbekleding. Wij willen die vervangen hebben door antraciet kleur gevelbekleding. Het gaat om de volledige lengte van het huis. Het gaat om oppervlakte van ongeveer 1.5 x 6m aan de voorkant van de woning , daarnaast aan de achterkant 1.5 x 6 vervolgt door 6 x 0,5 m.

Het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen

Ik zoek een gevelspecialist die onze bestaande houten gevelbekleding kan vervangen door PVC bekleding. Ik zou het graag hetzelfde willen als bij de buren. Daarnaast zouden we ook graag rolluik(en) geplaatst willen hebben. Het betreft 45 m2 aan gevelbekleding.

Keralit rabatdelen met kleur ral 5004 leveren en aanbrengen

Ik zoek geen gevelspecialist die mijn gevelbekleding kan vervangen. Huidige rabatdelen aan eind levensduur en moeten worden vervangen aan voor en achterzijde van het Leveren en aanbrengen Keralit rabatdelen aan huis, en schuur. Globale maten: voorzijde 2*1.5*0.95 zijkant 1*0.45*0.45 achterzijde 1*2.35*0.85 5.7*2.4 - driehoek 2*2.4/2 1*1.6*0.6 schuur 1.05*0.85 Bij elkaar ca. 18.2 m2 (excl zaagverlies) Maten zijn niet exact. Inmeten moet door opdrachtnemer worden gedaan

Gevelbekleding vervangen en isolatie plaatsen

Oude gevelbekleding vervangen voor nieuwe, inclusief isolatie, vocht scherm. Gaat om ongeveer 10 M2 aan voorzijde en 7 M2 meter aan achter zijde. Oude gevelbekleding bestaat uit metalen golfplaten, deze moeten vervangen worden voor kunststof panelen, of in ieder geval onderhoudsvrije panelen. Ik wil graag advies over het soort isolatiemateriaal. Er zit nu een soort tempex achter. Het gaat om de bovenste verdieping, om en tussen de ramen heen. Een steiger is achter goed te plaatsen, ik heb allen geen achterom. Voren is er een verhoging met een paar treden, dus daar moet even gekeken worden wat er mogelijk is.

Partners

Partners van Casius