Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zuilen metselen:

Zuilen metselen

Ik zoek een metselaar die 2 stenen zuilen kan metselen in een mooi verband, nader af te stemmen en te bespreken. Die moeten laten worden volgestort met beton, zodat we er een toegangspoort aan kunnen hangen. Verder moet er een brievenbus en leidingskoker voor verlichting en andere elektronica in kunnen worden verwerkt. Hoogte van de zuilen is 1.80 meter.
Onze klant uit Rijnsburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zuilen metselen uit heel Nederland:

Zuilen metselen voor een poort

Ik wil twee zuilen laten metselen met een brievenbus intercom en verlichting er in. Er staat al een hek met 2 palen daarom heen wil ik de zuilen laten metselen. Wat gaat zoiets kosten?

Zuilen metselen voor een poort

Wij willen graag 4 zuilen laten metselen 2 bij de oprit en 2 bij ingang voordeur waarvan 1 met ingemetselde brievenbus. Alle 4 moeten worden afgewerkt met een afdeksteen van Belgische natuursteen. De hoogte is ongeveer 1.30 meter en 2 stenen breed. Er moet nog een betonen fundering gezet worden en de stenen en ander materiaal aanwezig. Wij willen graag een offerte wat de kosten zijn om de zuilen te laten maken.

Zuilen metselen voor een poort

Ik wil twee zuilen laten metselen t.b.v. een dubbele poort. Fundering is aanwezig met uitstekende betonijzers, metselstenen zijn ook aanwezig. Zuilen worden 76 x 76 cm en 150 cm hoog. In één zuil moet aan de voorzijde een brievenbusplaat ingemetseld worden. In beide zuilen moet aan de achterzijde een metalen deurtje voor brievenbus en elektronica ingemetseld worden. Zuilen kunnen aan de bovenkant gewoon open blijven. Worden later met beton afgestort. Ik zou graag een kosten beraming krijgen voor het metselwerk.

Zuilen laten metselen

Bij de oprit van ons huis moeten nieuwe zuilen worden gemetseld voor een dubbele poort van 300 cm breed en 180 cm hoog. Momenteel staan er 2 zuilen, maar die zijn te laag (140 cm) en niet breed genoeg (290 cm). De afvoer van het afval doet de klant zelf en de werkplek is goed bereikbaar.

Schutting metselen

Aan de linkerkant van mijn tuin moet een schutting gemetseld worden. De schutting is ongeveer 13 meter lang. Er moeten 5 zuilen gemetseld worden (incl. Fundering) en tussen de zuilen moeten muurtjes komen van ongeveer 60 cm hoog. (kan ook iets hoger zijn, ik heb even geen meetlint bij de hand) Daarboven komen dan houten schuttingdelen, maar die kan ik zelf wel plaatsen als het stenen gedeelte maar stevig staat. (Mijn budget is namelijk zeer beperkt... ik kom net uit een scheiding) Het moet hetzelfde worden als de schutting aan de rechterkant van de tuin. Ik heb een foto bijgevoegd. Ik hoor graag van u wat dit gaat kosten.

Buitenmuurtje en zuilen metselen en een muurtje repareren

Ik wil graag een buitenmuurtje met zuilen laten metselen en ik wil graag een muurtje laten repareren. Het gaat om: - 3.50 m1 eensteensmuur metselen + fundering, 4 steens hoog; - 7 m1 eensteensmuur repareren; - 2 x zuil van ongeveer 70 cm hoog waarvan fundering reeds aanwezig is.

Voortuin muur en zuilen metselen met buizen tussen de zuilen

Ik wil mijn voortuin voorzien van een muurtje die op een fundering geplaatst moet worden. De voortuin is 6 meter breed en 5 meter diep. Ik wil graag een gemetselde muur op de fundering. Dit zou van grijze patio blokken of van rode bakstenen kunnen. Gaarne zou ik een voorstel ontvangen met een gespecificeerde offerte per onderdeel. Inclusief een indicatief tijd schema van de werkzaamheden. Eventueel mogelijk dat buren er ook gebruik van willen maken, daar wij de huidige situatie met een heg als afscheiding niet meer willen, en naar alternatieven op zoek zijn. Gaarne een schets of voorbeeld foto van hetgeen aangeboden word als ondersteuning van de offerte en om misverstanden te voorkomen. En een duidelijke voorstelling van het eindresultaat kunnen bespreken met de buren. Daar ik voor het eerst gebruik maak van deze offerte mogelijkheid heb ik een nep telefoonnummer ingevuld omdat ik niet gebeld wil worden en alleen via email in het beginstadium wil communiceren.

Stenen tuinmuur metselen

Ik wil bij mijn woning een stenen muur laten metselen van ongeveer 10 meter lang en 180 tot 190 cm hoog, met daarin zuilen ter versteviging en verfraaiing. De bestaande schutting is inmiddels verwijderd, zodat de fundering uitgegraven kan worden en bekisting kan worden geplaatst. De muur moet enkelsteens worden opgebouwd, met rode baksteen, gelijkend op die van de woning. Ik ontvang graag een passende offerte, waarbij ik wil opmerken dat ik de markt goed ken.

Zuilen / kolommen laten metselen

Graag laat ik 2 zuilen/kolommen metselen om een toegangshek aan te bevestigen. De hoogte zal tussen de 150 en de 180 cm zijn, 50 tot 60 cm in het vierkant en er bovenop een natuursteen. Daar ontvang ik graag een offerte voor. Daarnaast ontvang ik graag een aanvullende offerte als er in 1 van de zuilen een intercom geïntegreerd moet worden.

Zuilen metselen voor een poort

Voor de oprit willen wij 2 gemetselde zuilen (stenen aanwezig) met daar boven op Belgisch hardsteen. In 1 zuil willen wij graag de brievenbus laten verwerken.

Partners

Partners van Casius