Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Rijnsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Rijnsburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Rijnsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Rijnsburg of directe omgeving.

97 klanten uit Rijnsburg bevelen een bij Casius in Rijnsburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Rijnsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Rijnsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Een scheur in gemetselde gevel repareren

Ik zoek een metselaar/gevelspecialist die een scheur in de gevel kan verwijderen. Het gaat om nieuw metsel- en voegwerk. Deze scheur bevindt zich boven het raam op de 1e etage.

Gevelbekleding vervangen

De oppervlakte is 145 m2 en we willen het hout wat er nu op zit vervangen door kunststof, het zijn 4 maisonnette woningen aan elkaar.

Regendoorslagprobleem gevels praktijkruimte oplossen

Het gaat om een schuur waar ik mijn praktijk ruimte heb, nu heb ik last van vocht wat door de muren heen slaat door die hevige regen buien. Anderhalf jaar geleden zijn tussen binnen en buitenblad korrels gespoten. Heeft averechts gewerkt Schuur is metselwerk 10 x 6 en hoogte circa 3 meter vrijstaand. Graag een echte oplossing.

Gevel bekleden

Ik wil mijn schuur aanpakken. Het gaat om een schuur waar de voor- en de achtergevel aangepakt moeten worden. De gevel is 40 m2. Ik wil dat er kunststof bekleding wordt gebruikt.

Houten gevelbekleding vervangen

De houten gevelbekleding bij onze geschakelde woning vertoond houtrot. Deze willen wij graag laten vervangen door kunststof, bij voorkeur Keralit inclusief gevelisolatie. Het gaat om de eerste en tweede verdieping met een oppervlakte van ongeveer 100 m2.

Zuilen metselen

Ik zoek een metselaar die 2 stenen zuilen kan metselen in een mooi verband, nader af te stemmen en te bespreken. Die moeten laten worden volgestort met beton, zodat we er een toegangspoort aan kunnen hangen. Verder moet er een brievenbus en leidingskoker voor verlichting en andere elektronica in kunnen worden verwerkt. Hoogte van de zuilen is 1.80 meter.

Woning isoleren via de buitengevel

Mijn woning uit 1920 wil ik via de buitengevel laten isoleren. De huidige spouw zit niet over het hele huis en is bovendien niet voldoende. Ik zit zelf te denken aan thermosteen, maar laat mij graag informeren. Het gaat om 3 zijden van het huis, totaal ca. 51 m2.

Latei repareren of vervangen

De vorige bewoners van ons huis hebben ooit de betonnen latei laten repareren door een kennis die waarschijnlijk niet vakkundig genoeg was. De latei was afgebrokkeld (misschien door betonrot, maar de exacte reden weten we niet). Deze kennis heeft waarschijnlijk het gat opgevuld met cement. Helaas hebben we daardoor last van cementsluier op het raam. Dit cement op de latei moet dus sowieso verwijderd worden en vervangen worden door iets wat geen cementsluier op het raam veroorzaakt. Maar misschien is de latei in zo'n slechte staat dat deze helemaal vervangen moet worden, dus het is fijn als de vakman van tevoren komt kijken, of dat de vakman 2 offertes opstelt: één voor het repareren van de latei en één voor het vervangen van de latei. Het gaat om een betonnen latei van 305 cm lang. Ook is er nog een kleinere latei daarnaast van 165 cm lang. Deze heeft een kleiner oppervlak wat gerepareerd is, dus het is de vraag of hier nog iets aan gerepareerd hoeft te worden. Beide lateien bevinden zich op de begane grond.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m², tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Houten panelen aan voor en achterzijde woning vervangn door steenstrips met isolatie. Indien mogelijk ook de zijgevel (hoekhuis)

Schutting vervangen door een tuinmuur

Wij zouden onze schutting willen vervangen voor een gemetselde muur. Het betreft een U vorm: 1.20 meter diep, 6 meter breed, 5 meter diep, 2.70 meter hoog. In de breedte moet een uitsparing komen voor een poortdeur van 1.50 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Gat boren in gevel

Graag willen we een gat laten boren in onze gevel, voor het plaatsen van een afzuigkap. Het gat moet ongeveer 150 mm groot worden.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

Graag zouden wij onze houten bekleding laten vervangen voor kunststof rabatdelen. De bekleding zit aan de voor-, zij- en achterkant van onze 2 onder 1 kap woning. Het gaat om ongeveer 100 m2, eventueel met isolatie.

Tuinmuur maken

We willen graag een gemetselde tuinmuur met penanten er tussen. Het betreft 1 muur van 10 meter, dan 1 muur van 4 meter en dan een klein stuk van 1 meter. Ook moet er een poort geplaatst worden. Ik wil de muur graag 1.80 meter hoog hebben. Er staat nu een houten schutting, deze verwijderen we zelf.

Schuur impregneren

Wij willen een muur van ons schuurtje laten impregneren. Het gaat om ca. 15 m2.

Tuinmuur zetten

Bestaande situatie is een hek, te vervangen door nieuwe tuinmuur, ongeveer 7 meter lang, 2 meter hoog. Aansluiten op een bestaande tuinmuur aan een zijde en de gevel van de woning aan andere zijde, inclusief fundering. Inclusief materiaal, arbeid, etc. Het verwijderen van hek en beplanting doen we zelf. Advies gevraagd over type muur: moeten er palen of poeren geplaatst worden? Tevens zien hoe om te gaan met het schuttingdeel van de buren, daar zit hedra tegenaan en mag niet weg.

Zijgevel impregneren

Voor het impregneren van de zijgevel ben ik op zoek naar een goede vakman. Het gaat om een bakstenen (vrijstaande woning) gevel welke goed te bereiken is. Ik schat dat het ongeveer om 30 a 35 vierkante meter zal gaan, vanaf de begane grond tot de nok van het dak (puntdak). Graag ontvang ik een offerte.

Gevelreiniging en impregneren

Voor- en achter gevel reinigen en impregneren, de gevel is 10 meter lengte en 3 meter hoogte begane grond en 5 meter nokhoogte. Gevel van zandsteen, gelige stenen. Huis van 20 jaar oud. De voegen zijn nog goed. Klein beetje aanslag aan de bovenzijde van de gevel.

Voorgevel opnieuw voegen

Voorgevel opnieuw voegen. Het is ongeveer 10 tot 15 vierkante meter. Het gaat om de begane grond, boven en een punt.

Gevels reinigen

Vrijblijvende offerte voor kleinschalig appartementencomplex i.v.m. planning MJOP. Het is een appartementencomplex van 13,5 jaar oud. Zijn nog in een oriënterend stadium. Is het bij ons al nodig de gevels te reinigen/te renoveren? Wanneer moet het eventueel gebeuren? Wat moet er gebeuren? Wat zijn de kosten? Graag advies en offerte.

Restauratie van gevel

Oude gevel restaureren, uittanden, inboeten en nieuwe sierbogen metselen. Alleen reacties van goede vakmannen. Aantal m2 durf ik niet te zeggen, graag komen kijken. Zijn een aantal nieuwe kozijnen geplaatst. Wil uitsluitend een metselaar/gevelspecialist hebben die zeker weet dat hij het kan, gaat om echt vakwerk.