Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ridderkerk of directe omgeving.

386 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm

De gevel is beschadigd ter plaatse van de bevestiging van het zonnescherm, dit gaat om ongeveer 1 m2. Het lijkt erop dat de voegen plaatselijk zijn gescheurd door het gewicht van het scherm en een baksteen is losgetrokken. Graag laat ik dit herstellen.

Gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm

De gevel is beschadigd ter plaatse van de bevestiging van het zonnescherm, dit gaat om ongeveer 1 m2. Het lijkt erop dat de voegen plaatselijk zijn gescheurd door het gewicht van het scherm en een baksteen is losgetrokken. Graag laat ik dit herstellen.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen

Ik wil Keralit op mijn voor-, zij- en achtergevel laten monteren/aanbrengen. Ik heb nu hout. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Het gaat in totaal om ongeveer 20-25 m2. Er zit nu een gat in de bekleding, dit is provisorisch gedicht, maar voordat het echt gaat lekken willen we het graag vervangen. Op de foto is van de zijgevel is onze voordeur, dat stuk moet wel gedaan worden, maar de carport ernaast niet.

Vervangen trespa platen aan gevel

Ik wil enkele trespa-platen van de voorgevel van mijn woning vervangen. De gevel is 5 m breed en +/- 60cm hoog.

Schoorsteen van dak verwijderen

Op ons huis staat nog een oude, gemetselde schoorsteen. De voegen zijn waarschijnlijk niet al te best meer en omdat hij niet meer gebruikt wordt kan hij verwijderd worden. Daarna moet het vrijgekomen gat weer dichtgemaakt worden met dakpannen.

Gat boren voor afvoer afzuigkap

Voor afvoer van afzuigkap zal er een gat (15 cm) in een betonnen muur geboord moeten worden

Gevelbekleding vervangen op de uitbouw

Graag wil de gevelbekleding van onze uitbouw laten vervangen met Durasid. De uitbouw is 5/6 meter breed, 2 meter diep en 2.50 meter hoog. Een foto heb ik in de bijlage toegevoegd.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Wij willen graag isolatie op ongeveer 15 vierkante meter muur en steenstrips, omdat het een enkelsteens muur betreft.

Gevel renoveren en voegwerk vervangen

Gaat om oplossen van doorslaand vocht in twee gevels. Afmetingen elk ongeveer 6 meter breed en 8 meter hoog. Totaal zo'n 120m. De gevel zandstralen en de voegen uitslijpen en daarna opnieuw voegen en de gevel daarna impregeneren of coaten denken wij.

Buitengevel zandstralen en renoveren

Zandstralen, impregneren en voegen van de buitengevel. 75m2, gebaseerd op een reeds ontvangen offerte, waarvoor is opgemeten.

Voegen in de buitenmuur vervangen

De buitengevel van 10 m2 dient opnieuw gevoegd te worden. De oude voeg mag worden vervangen voor een knipvoeg.

Buitenmuur metselen

Momenteel is er een tuindeur, deze wil ik dicht metselen en een raamkozijn erin laten zetten. Ook naast de tuindeur zit een raam die dicht gemetseld moet worden (zie foto). In totaal gaat het om 3 a 4 m2 muur wat dicht gemetseld moet worden.

Gaten boren voor de afzuiging

1 gat boren in binnenmuur van toilet naar keuken voor afzuigkap Rond 10cm. Dikte binnenmuur 10 cm. 2 gaten boren vanuit toilet door buitenmuur. Rond de 10 cm. Dikte buitenmuur plusminus 17 cm. Geen beton maar kalkzandsteen binnen en gasbeton voor de buitenmuur (met buiten metselwerk met circa 10 cm spouw).

Gemetselde tuinmuur plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een steen gemetselde tuinmuur met voegen. Er stond al een tuinmuur van 2.50 meter hoog en 3 meter breed. Deze is helaas door de storm ingestort. Graag willen we een nieuwe plaatsen met dezelfde afmeting. Betreft een offerte voor de verzekering.

Gevelreparatie

Bij ons jaren '30 huis zitten boven het raam een aantal stenen los en ik vermoed dat als ik het oude screen wegneem, dat er stenen naar beneden vallen. Er zal een latei geplaatst moeten worden, denk ik, en dan weer met de originele stenen de gevel dichtmaken. Qua voeg is het volgens mij een geknipte voeg. Het gaat om de begane grond, aan de voorzijde.

Ventilatierooster in de buitenmuur plaatsen

Betreft jaren 30 woning en optrekkend vocht in de buitenmuur van een hoekwoning. Er is spouwmuurisolatie in 2015 aangebracht. Wellicht krijgen we betere ventilatie d.m.v. extra ventilatieroosters (advies bouwtechnisch rapport 2014). Kunt u hierover advies geven en het optrekkend vocht verhelpen?

Voeg- en metselwerk repareren

Door scheuren in metselwerk, voegwerk en stenen is er lekkage onstaan. Deze scheuren moet zsm worden gerepareerd. Het zijn een aantal scheuren. Totaal gaat het over een 3-5 m2.

Muurtje met ezelsrug metselen voortuin

Als afscheiding van de voortuin en het trottoir wil ik en muurtje laten metselen met een ezelsrug. De lengte van het muurtje is ongeveer 5,5 meter en de hoogte ongeveer 50 cm. Eventueel zal het muurtje nog 2 x de hoek om moeten gaan. Dan komt er een lengte van 2 x 3 meter bij. Er dient ook een fundering gemaakt te worden.

Scheuren en loszittend voegwerk repareren

Er zitten schuren in de buitenmuur en voegwerk laat los of is er al zelfs uit. Daardoor veel vocht binnen. Oppervlakte ± 10 m2

Gevelreiniging en voegwerk

Ik wil mijn beschadigde gevel laten herstellen. Er zitten scheuren in de muur en het voegwerk laat los. Het betreft een oppervlakte van +/- 10 m2 op 2e verdieping van rijtjeshuis.

Voorgevel herstellen

Sinds de werkzaamheden aan de straat naast mij is mijn gevel naast de voordeur gaan verschuiven en ben ik bang dat hij er eerdaags uit komt vallen. Graag een offerte voor de herstelwerkzaamheden. Het gaat om een gemetselde gevel. Graag op zéér korte termijn!

Kunststof geveldelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof gevel platen. Het is een strook van circa 20 m2. Hij loopt over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Schoorsteen waterdicht maken

Mijn schoorsteen laat water door. Hij is niet in gebruik, maar ik wil hem water dicht laten maken hij gaat er volgend jaar af

Metsel- en voegwerk vernieuwen

Aan de achterkant van ons huis wil ik de schrootjes laten vervangen door metselwerk. Het stuk is ongeveer 5.5 meter lang en 1.2 meter hoog.

Trespa vervangen door bakstenen

De trespa beplating van de voor- en achter gevel vervangen door bakstenen, zie foto's. (Totale breedte huis: 6,20, hoogte onbekend). Wij zijn geïnteresseerd in de koop van dit huis, maar willen de lelijke trespa dan laten vervangen door bakstenen. (Trespa TUSSEN (dus niet naast) kozijnen van begane grond en 1e verdieping zou wel mogen blijven zoals je dat bij meerdere huizen ziet). Gevel bestaat nu uit: enkele binnen muur > isolatie > trespa. Huis staat in Ridderkerk. Dank voor uw offerte.