Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Rhoon of directe omgeving.

262 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel isoleren met crepi afwerking

Ik wil een vrijstaande woning van 1959 voorzien van buitengevel isolatie met crepi afwerking. Het gaat om 150 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Gat boren voorafvoer afzuigkap

Ik wil een gat boren (150 mm) in de spouwmuur ter behoeve van de afvoer van de afzuigkap. De spouwmuur is ongeveer 30 cm dik.

Gevel isoleren en opnieuw bekleden

Ik zoek een partij die de gevel van mijn woning kan isoleren en opnieuw kan bekleden met een houtsoort. Het gaat om ongeveer 50m2. De woning is goed bereikbaar en het puin dient afgevoerd te worden.

Gevel en dakpannen reinigen en impregneren

Ik wil graag mijn dak en gevel laten reinigen. Het betreft een vrijstaande woning. Er is een achterom.

Houten door stenen schuur vervangen

Op dit moment hebben wij een schuur waarbij 1 muur van steen is en de overige 3 van hout. De houten muren willen wij graag laten vervangen door steen. De schuur is ongeveer 2 meter breed en 3.50 meter lang. In de voorzijde dient er een deur te komen en het dak dient te worden gestut, zodat het dak na het metselen op de muren kan rusten. Er is een fundering gestort en deze is ook bruikbaar.

Lage tuinmuur met kolommen metselen

Wij willen aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kapwoning een lage tuinmuur van ongeveer 40 cm hoog laten metselen. De straatzijde is 650 cm lang en vandaar naar onze gevel is 350 cm lang. Zo ontstaat een L-vorm (niet aan de zijde van de oprit, maar aan de andere kant) We willen in totaal 3 kolommen in de muur van ongeveer 1 meter hoog. 1 kolom op elke hoek en 1 in het midden van de lange zijde. We willen eenvoudige metselstenen, want we willen de muur in de toekomst wit verven in RAL 9001. op het muurtje en op de kolommen willen wij als afwerking een grijze stenen plaat laten aanbrengen. Er is nog geen fundering aanwezig. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Muurtje in de voortuin metselen

Ik wil een muurtje metselen in de voortuin, inclusief pilaren. De pilaren dienen tussen de 1 meter en 1,4 meter hoog te worden en het muurtje tussen de pilaren dient ongeveer 0,4 meter hoog te worden. Hekwerk op het muurtje wordt door een externe leverancier geleverd. Muurtje dient in een L-vorm gemaakt te worden. Stuk aan de kant van de erfafscheiding is 3,5 meter en lange zijde voor het huis is 6,5 meter. Ik wil graag ook wat advies hierover winnen.

Voegwerk aan schoorstenen

Wij wonen in een huis uit 1956. Wij hebben gedeelde schoorstenen met de buren. Aan één kant moet het voegwerk benieuwd worden. Wat zijn de kosten voor het voegen van een halve schoorsteen? Eventueel ook graag wat het kost als we beide schoorstenen laten voegen, dus 2 x een halve schoorsteen.

Gat in buitenmuur boren voor afzuigkap

Ik wil een gat ten behoeve van een afzuigunit laten boren buitenmuur keuken. Een gat van 150 mm diameter. De buitenmuur is gemetseld, de binnenmuur kalkzandsteen.

Pyriet vlekken verwijderen of uitboren

Er zitten bij ons appartement pyrietvlekken tegen de onderzijde van de overhangende bovenrand van ons appartement. Deze willen wij graag uit laten boren en met goed materiaal weer op laten vullen. Het zijn meerdere plekken met verschillende afmetingen.

Ventilatieroosters in de kruipruimte plaatsen

Ik wil graag extra ventilatie in de kruipruimte laten aanbrengen. De vloer is goed geïsoleerd met piepschuim en de kruipruimte is heel erg nat. Ik wil graag de bestaande roosters uitbreiden om extra ventilatie in de kruipruimte aan te brengen. Ik zou graag een offerte willen hebben voor het aanbrengen van totaal 4 ventilatieroosters (2 aan voor en 2 aan achtergevel). De kruipruimte is via een luik bereikbaar.

Hardstenen onderdorpel vervangen

Graag een prijsopgave voor het aanbrengen van een hardstenen onderdorpel op neuten. Het is nu een hardhouten dorpel die slecht geworden is en vervangen moet worden. Materiaal: Belgisch blauwsteen.

Betonrot aan het balkon repareren

Betonrot aan het balkon verhelpen. Het balkon is op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis. Het huis is 33 jaar oud. Er zit een soort coating of verf op het balkon.

Gevel reinigen en repareren

de gevels zijn vervuild en soms kapot gevroren. 125 m2 rondom vrijstaande woning. genoeg ruimte rondom.

Gevelrenovatie: gevel renoveren

Gevelrenovatie + voegrenovatie + herstellen van enkele scheuren in de muur (kapotte stenen) van een huis uit 1938.

Loodslab vervangen bij de schoorsteen

Ik heb lekkage binnen bij de schoorsteen, de loodslab rondom de schoorsteen moet vervangen worden. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Houtwerk buitengevel vervangen

Het hout van onze buitengevel is redelijk op dus moet vervangen worden. Ik wil dit graag vervangen door kunststof rabatdelen zoals bijv. rockpanel panelen. Het totaal van de twee delen heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Leveren en plaatsen van nieuwe geveldelen. Foto's bijgevoegd.

Wij willen de prijs weten van een te ...

Wij willen de prijs weten van een te bouwen schuurtje/berging in onze tuin