Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Poortugaal of directe omgeving.

147 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Tuinpilaren metselen

Probleem met fundering van 4 gemetselde tuinpilaren met daartussen te verwijderen tuinhekken, waardoor de pilaren scheef zijn komen te staan. We willen dit graag op laten lossen (pilaren slopen, fundering herstellen, pilaren opnieuw metselen, tuinhekken tussen pilaren plaatsen en voegen van tuinmuren ter hoogte van stoep opvullen.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Ik heb een steense muur die ik wil laten isoleren en vervolgens laten afwerken met steenstrips. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50-100 m2. De woning heeft 3 woonlagen.

Voegen herstellen gevel

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze voorgevel begint zijn voegen te verliezen vanwege het drukke verkeer. Ik woon namelijk in een dijkhuis waardoor de trillingen ervoor zorgen dat de voegen losraken. Het oppervlak is ongeveer 20 m2.

Raamdorpelstenen herplaatsen en voegen vernieuwen

Wij hebben aan de buitenzijde van onze serre ongeveer 8 meter raamdorpelstenen onder de kozijnen. Er zijn enkele stenen losgeraakt en die wil ik laten herplaatsen. Hier en daar is het voegwerk tussen de stenen slecht en ook dat wil ik laten nazien en zo nodig herstellen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Sleuven stofvrij frezen in een betonmuur

Graag wil ik in mijn woonkamer 4 sleuven laten frezen in mijn betonmuur. Liefst zonder stof of met zo min mogelijk stof. 2 sleuven van 220 cm 2 sleuven van 100 cm 2 sleuven van 50 cm Totaal 740 cm sleuven in het beton. De sleuven zijn ten behoeven van 16mm PVC elektra leidingen. Er hoeven geen wcd gaten gemaakt te worden want er gaan alleen speaker draden doorheen. De opdracht moet zo snel mogelijk kunnen aanvangen. Liefst deze week 8-14 augustus, en uiterlijk volgende. Klus moet voor 19 augustus geklaard zijn.

Gat door beton boren voor de afzuigkap

Ik wil graag het bestaande gat voor de afzuigkap van 10 centimeter laten vergroten naar 15 centimeter, in de buitenmuur (steen en beton). De binnenmuur is gestuckt.

Ventilatiekanalen aanbrengen in de kruipruimte

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het aanbrengen van 1of 2 ventilatiekanalen richting de kruipruimte.

Gebarsten stenen vervangen

Stormschade: waar het zonnescherm vast zit in de muur zijn de stenen gebarsten en deze moeten vervangen worden.

Muur slopen en opnieuw metselen

Muurtje verwijderen + nieuwe plaatsen.