Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Pijnacker of directe omgeving.

409 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel opnieuw bekleden

Het gaat om een eengezinswoning waarvan we de gevelbekleding willen vervangen. Bevat nu kunststof keralit (houtlook) gevelbekleding op de eerste etage wat we graag willen vervangen. Het zal ongeveer 14 m2 beslaan. We willen hetzelfde materiaal terug, maar in een andere kleur. Isolatie is niet nodig. Graag het materiaal afvoeren. De bekleding zit op de eerste verdieping. Graag ontvangen we een offerte.

Muur met deur opmetselen

Oude kas wordt gesloopt en komt een nieuw kas. Afmeting bij benadering 3,20 breed en 2,50 meter hoog. Klant wil aan de voorzijde een muurtje gemetseld hebben met daarin zijn bestaand handmatige garagedeur. De garagedeur van de foto wordt weer gebruikt. Klant wil zelfde steen als van het woonhuis. Gaat dus om nagenoeg twee kleine stukjes muur met daarin de deuren.

Metselen van een tuinmuur

Ik ben op zoek naar iemand die een tuinmuur kan plaatsen. Het gaat om 6 meter bij 2 meter hoog dus 12 m2 + alle materialen. Het is mij onbekend of er nog een fundering gemaakt moet worden. Uitvoering hoeft pas in mei. Met vriendelijke groet.

Spouwmuren metselen

Ik wil graag spouwmuren laten metselen: - 7 lateien plaatsen; - rechterkant spouwmuur metselen ten behoeve van tuindeuren 250 cm x 50 cm; - bruin vlak links op foto muur dichtmetselen 250 cm x 50 cm; - spouwmuur metselen 250 cm x 20 cm en spouwmuur metselen 90 cm x 130 cm, spouwmuur metselen 100 cm x 85 cm en een muur metselen van 2 x 100 cm x 130 cm.

Lichte scheuren in een loodslab repareren

In de voorgevel van mijn hoekwoning zitten er scheuren in de loodslab. Graag wil ik deze laten repareren. Ik durf niet te zeggen om hoeveel scheuren het gaat en welke afmetingen deze hebben.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Gezamenlijk met mijn buren deel ik een schoorsteen waarvan het oppervlak van het metselwerk ongeveer 4,5 m2 is. Hiervan willen we de voegen laten uithakken en opnieuw voegen. De omtrek van de schoorsteen is ongeveer 5 meter Het lood van de ene helft van de schoorsteen is nieuw .Gedurende de werkzaamheden willen we dat van de andere helft eveneens vervangen. Graag een aanbieding voor het voegen van de schoorsteen en apart vermeld dat voor het vervangen van het lood. Extra aandacht gewenst in verband met aanwezige zonnepanelen. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevel bekleden met Rockpanel

Ik ben benieuwd wat het kost om mijn huis met rockpanel te bekleden.

Gevel zandstralen en voegen renoveren

De gevels van mijn hoekwoning wil ik graag laten zandstralen en de voegen laten vernieuwen. De woning is 6 meter breed, 10 meter diep en 3 woonlagen hoog. Dit is inclusief kunststof platen aan de voor- en achterzijde en raampartijen.

Metselwerk: repareren raapwerk

Raapwerk/reparatie metselwerk wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Voegen van gevel en schoorsteen repareren

Ik wil de voegen rondom de schoorsteen en van de voorgevel laten repareren. De voorgevel is ongeveer 6 x 5 meter; vanaf begane grond tot 1 hoog.

Voor- en zijgevel impregneren

Impregneren zijgevel met punt en voorgevel. Alles ongeveer 70m2

Buitenmuur en schoorsteen impregneren

Schoorsteen en buitenmuur impregneren, ongeveer 45 a 50 m2. Er zit ook wat mos op de muur. Staat van de voegen moet ook even bekeken worden.

Schoorsteenplaat aanbrengen

Storten van een plaat op de schoorsteen, waarna enkele stenen terugplaatsen en voegen.

Tuinmuurtje bouwen

Tuinmuurtje bouwen van 3 bakstenen hoog, ongeveer 15 meter lang met muurankertjes en rollaag en voegen. Stenen en cement zijn aanwezig. Fundering ligt er ook al.

Stenen balkon renoveren metselwerk

Stenen balkon renoveren metselwerk. Balkon 2x 1 meter en 1x 3,49 meter en hoogte 0,84m. Rode baksteen uit 1940 op beton. Beton is goed. Breek zelf af en maak stenen schoon. Door u te leveren 50 nieuwe stenen, nieuw afdek/top op de rand b.v. tegels, metselwerk en de verder benodigde materialen.

restauratie en verbouwing tot horeca en ...

restauratie en verbouwing tot horeca en woonruimte