Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ouderkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ouderkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ouderkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ouderkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevel renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ouderkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Isoleren buitenmuur

Graag zou ik de muur isoleren en pleisteren. De te isoleren oppervlakte is 27 m2. De hoogte van de muur is 5880 mm. De breedte is 6200 / 5470 mm. In de gevel zitten 2 ramen en 1 deur. Er is een steiger nodig. De piepschuimplaten moeten aan de buitenkant ertegenaan geplaatst worden, daarna over de isolatieplaten stucen. Er is aan de binnenkant van de muren isolatie aanwezig. Dit moet blijven.

Gevelreiniging bij een appartementengebouw

De zijgevel van ons appartementengebouw dient te worden gereinigd en geïmpregneerd. Het gebouw is 4 etages hoog, 9 jaar oud, en heeft een lichtgele baksteen.

Gevel compleet renoveren

Een aantal stenen van ons huis zijn geel geworden doordat de steen loslaat/afbrokkelt. Hierdoor krijgen wij lelijke plekken en willen we dit weer mooi egaal laten maken door bijv. de voorkant en achterkant van ons huis te laten zandstralen. 20 m2

Bij ons huis wat op een dijk staat is ...

Bij ons huis wat op een dijk staat is het voegwerk deels weggespoeld en moet dus op en tot 1 meter hoog ongeveer opnieuw gevoegd worden. Indien bedrijf werkzaamheden goed uitvoert kan en mag het hele huis gedaan worden, maar tot 1 meter hoog is de grootste spoed. Hele huis is 3 1/2 meter hoog.