Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor ventilatieroosters in buitenmuur maken:

Ventilatieroosters in buitenmuur maken

Ik wil 2 ventilatie roosters laten maken in de buitenmuren (gemaakt van beton, isolatie, bakstenen) Dit omdat het binnenshuis te droog is dus de luchtvochtigheid is veels te laag, waardoor er bij mij gezondheidsklachten ontstaan zijn "te droge alijmvliezen"
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatieroosters in buitenmuur maken uit heel Nederland:

Ventilatierooster in de buitenmuur plaatsen

Ik wil in een bestaande gemetselde muur 2 ventilatieroosters laten plaatsen en 1 ventilatie naar de kruipruimte, dus in totaal 2 gevelventilaties en 1 kruipruimte ventilatie.

Ventilatierooster in de kelder aanbrengen

Ik heb een woning gekocht van het bouwjaar 1913. De kelder is slecht geventileerd en erg vochtig. Ik wil deze ruimte graag gebruiken voor opslag en voorraad. Ik wil graag de ventilatie verbeteren door 1 a 2 ventilatieroosters in de buitenmuur van de kelder te plaatsen. Daarnaast is er enkele maanden geleden een lekkage geweest van de leiding waardoor de vloer in de kelder nat is geworden. Tot op heden is deze nog steeds erg vochtig. Hoe krijg ik deze weer schoon/droog? Ik ontvang graag advies en een prijsopgave.

VBI-renovatievloer plaatsen

Wij willen onze bestaande vloer eruit halen en een VBI renovatievloer laten plaatsen. De huidige vloer zullen wij zelf eruit halen inclusief de balken Het volledig plaatsen van de VBI-vloer inclusief top laag wordt door u als vakbedrijf gedaan. De vloer willen wij droog of nat, dus voor beide een offerteprijs. - RC waarde > 5, waarbij wij geen spouwmuur hebben, bestaande voorzetwanden worden vervangen met hoge isolatiewaarde (>5-6) dus koudebrug buitenmuur/vloer moet ook voorkomen worden; - Droge of natte vloer, graag voor beide offerte, waarbij aangeven droogtijd natte vloer; - Aangeven totale tijd die u nodig denkt te hebben voor leggen; - Dampdichte laag bovenop broodjes/balken; - vloeroppervlakte rechthoekig, met in midden woonkamer een rechthoekige plateau voor kachel; oppervlakte is ongeveer 34 m2. - Het betreft hier een oud huis uit 1920, tussenwoning; - U heeft bewijsbare ervaring met VBI vloeren, zowel nat als droog en kan deze referenties overleggen; - Bestaande vloer en balken halen wij zelf weg; - De bestaande vloer heeft in het midden een muurtje onder de vloer in de breedte van de woning. Overleg of deze weg moet; - De huidige voorwanden buitenmuur halen we zelf weg, dus u plaatst de vloer tegen buitenmuur, met juiste afscherming ter voorkoming koudebrug en vocht; - Zand kruipruimte wordt door ons op de juiste hoogte gebracht met nieuw schoon zand en indien nodig afgeschermd met dampdichte folie. (De kruipruimte heeft ventilatieroosters voor en achter.); - Gang en keukenvloer mag u optioneel offerte voor uitbrengen na bezichtiging en overleg, echter dit zal niet tegelijk met woonkamer gedaan worden en bevat water, gas en afvoer leidingen. Zien graag een offerte tegemoet. De offerte dient gespecificeerd te hebben de kosten voor uren, daarnaast de VBI materialen en overige kosten. U dient aan te geven of uw offerte voldoet voor subsidie aanvraag.

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 ventilatiegaten in mijn buitenmuur naar de kruipruimte en het leveren en plaatsen van 5 ventilatieroosters. Het betreft een oud huis uit 1920. Er zijn reeds 3 ventilatieroosters aanwezig,maar dat is te weinig voor het verhelpen van vochtproblemen. De kamer ruikt daardoor soms muf en de kelder is vochtig. We willen t.z.t. vloerisolatie laten aanbrengen, maar vragen nu eerst een gespecificeerde offerte voor het voorbereidende werk.

Ventilatierooster in de buitenmuur plaatsen

Betreft jaren 30 woning en optrekkend vocht in de buitenmuur van een hoekwoning. Er is spouwmuurisolatie in 2015 aangebracht. Wellicht krijgen we betere ventilatie d.m.v. extra ventilatieroosters (advies bouwtechnisch rapport 2014). Kunt u hierover advies geven en het optrekkend vocht verhelpen?

Klussen binnens- en buitenshuis

Wij willen enkele klussen aan ons nieuwe huis laten uitvoeren. - Schilderwerk aan buitenmuur achterzijde huis, begane grond en eerste verdieping; - Onderlat voordeur vervangen, hout; - Vertragingsrelais inbouwen bij ventilatie badkamer; - Schilderwerk buiten kozijnen achterzijde huis begane grond; - Vervangen kozijn klein raampje keuken; - Deurstijl voordeur repareren, staat scheef; - Ventilatie in toilet beneden aanbrengen, door plat dak heen; - Radiator in keuken vervangen; - Stalen ventilatieroosters vervangen voorkant en zijkant huis; - Overstortpijp dak schuur repareren. Inclusief het benodigde materiaal.

Ventilatieroosters aanbrengen

Betreft een bestaande hoekwoning. Aan de voorzijde zitten reeds 2 ventilatieroosters. Aan de achterzijde is destijds een serre aangebouwd en zijn de roosters verdwenen, daar is nu geen mogelijk meer. Ik dacht daarom aan de zijkant van het huis, waar een openbaar voetpad langs loopt, 2 gaten te laten boren in de buitenmuur en te voorzien van ventilatieroosters.

Ventilatieroosters in de muur laten zetten

Ik wil drie of vier roosters in de buitenmuur laten plaatsen zodat het vocht beter kan ontsnappen uit de kruipruimte en de spouw.

Ventilatierooster plaatsen

Achtergevel woning wordt niet geventileerd ( kruipruimte) Bouwkundig rapport: ventilatieroosters achterzijde woning aanbrengen. Ik denk dat het zo'n soort zwanenhals moet worden van buitenaf ( via buitenmuur door spouwmuur naar kruipruimte)

Ventilatieroosters in buitenmuur aanbrengen

Wij hebben tijdens de laatste verbouwingen van het huis, aan de voorkant een uitbouw gemaakt en aan de achterkant tuindeuren. Hierbij zijn alle ventilatiegaten dus verdwenen. We merken dat wel al aan de lucht die er soms in de hal hangt vanuit de elektra kast. De bedoeling zal zijn dat er, zowel voor als achter, 2 ventilatie roosters komen om de doorstroom van lucht en vochtigheid te krijgen. We willen de 2 ventilatie roosters in de gemetselde gevels laten plaatsen. Graag hoor ik van u wat daar de kosten van zullen zijn.