Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor achterzijde, zijkant en voorzijde huis reinigen, impregneren en voegen:

Achterzijde, zijkant en voorzijde huis reinigen, impregneren en voegen

Gaarne offerte voor het gehele huis te laten reinigen, impregneren en voegen. Het gaat om ongeveer 60 m2. Dit alles zou in juni 2018 plaats moeten vinden Hierbij komen ook nog ongeveer 2-4 tussen woningen deze apart offreren.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterzijde, zijkant en voorzijde huis reinigen, impregneren en voegen uit heel Nederland:

Drie dakkapellen plaatsen

Gaat om het plaatsen van 3 dakkapellen, 2 van ongeveer 3.5 x 1.5 ( voor en achterzijde woning) en 1 van ongeveer 2.2 x 1.5 ( zijkant). Een oude kleine dakkapel moet verwijderd. De woning heeft 3 schuine daken en telt 3 woonlagen.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren. Ongeveer 5 bij 4 meter, verlenging van de woonkamer. Graag zouden wij hier een offerte voor ontvangen. We hebben geen vergunning nodig. Er hoeft geen draagmuur verwijderd te worden, alleen een stuk gevel. We willen een schuifpui en aan de zijkant deels kozijnen.

Aanbouw bij woning maken

Wij willen een aanbouw van zo'n 1,5 meter diep en net zo breed als de bestaande kozijnen, ongeveer 3,20 meter. Kunststof aanbouw, fundering waarschijnlijk nodig. Opvullen met ramen. Vouwdeuren aan de achterzijde, we willen ook via de achterdeur binnen kunnen komen. Elektrische markiezen aan alle kanten van de aanbouw. Bereikbaar via poort aan de zijkant.

Afdak maken

Wij zouden graag een overkapping willen laten plaatse tegen de achterzijde van de woning. Hij zal 6 meter breed en 4 meter diep moeten worden. De overkapping dient van hout te worden waarbij 1 zijkant dicht getimmerd wordt en de andere zijde mag open blijven. Op het platte dak wil ik graag dakleer laten leggen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren in de vorm van een serre met schuifpui over de volle breedte van onze woning namelijk 5,80 meter. De diepte van de uitbouw bedraagt 1,40 meter. De serre moet gerealiseerd worden door middel van stalen liggers in te brengen in de fundering en deze strak onder de betonvloer van de woning te schuiven. Zodat er niet geheid hoeft te worden. Aan 1 kant van de woning grenst een garage, dus daar is geen zijkant van de serre nodig. Wel moet de deur van de garage naar achteren verplaatst worden om via de tuin toegang te blijven houden tot de garage. De schuifpui moet van aluminium worden over de volle breedte van drie delen die allemaal te verschuiven zijn. Glazen dak zo licht dunne stijlen. De gehele pui moet met drielaags HR ++ glas 60 mm uitgevoerd worden en 2 zijdig gelaagd.

Schutting op dakterras plaatsen

Op dakterras een schutting plaatsen. Na de storm op 18-1-‘18 is er bij mij aan de achterzijde van het dakterras een schutting uitgewaaid aan de straatkant. Aan de linkerzijde van de schutting zitten ook scheuren in de palen waar hij aan vast is gemonteerd. Dit zal ook vervangen moeten worden. De lengte van de schutting is aan de linker en rechter zijkant is ongeveer 4 meter en aan de straatkant ongeveer 7 meter. Daarnaast is de schutting ongeveer 150 centimeter hoog. Graag zou ik willen weten of jullie ook schuttingen plaatsen op een dakterras en wat de kosten hiervoor zijn?

Kapotte schutting laten vervangen

Tijdens de storm is een deel van de schutting kapotgegaan en wil ik deze laten vervangen. Afhankelijk van de kosten wil ik alleen de schutting aan de achterzijde van de tuin laten vervangen, of ook de zijkant, dus zou dit graag apart gespecificeerd willen ontvangen. Achterzijde is zo'n 5,5 meter lang incl usiefpoort van 90cm, bij 1. 80 hoog. Zijkant is 13,5 meter lang waarvan 6 meter 1. 80 hoog, en de rest momenteel 90cm hout 90cm gaas. Wens is om een deel doorkijk te houden voor socialisatie met de buren via gaas/trellis. Er is 1 hoek maar die is geen 90 graden, acherzijde loopt schuin naar achter. Heb interesse in geïmregneerd houten schutting, of hout met antraciet betonnen steunpalen. Is het ook mogelijk de oude schutting te verwijderen en afvoeren?

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Houten keukenblad monteren

Graag ontvang ik een offerte voor een donker massief houten keukenblad van 300 x 90 cm + 135 x90 cm. Er moet een uitsparing in voor een spoelbak, een kookplaat, een kraan, een zeepdispenser en een quooker. Het houtenblad van 300 cm zit aan 1 zijde tegen de muur. Het stuk van 135 cm komt er haaks op te staan (= zijkant van de kastjes); 1 zijde wordt aan het stuk van 300 cm gelijmd, 1 zijde komt op de grond, de voor en achterzijde van dit hout moet worden afgewerkt.

Boeidelen en de dakrand vervangen

De boeidelen van onze dakrand zijn aan vervanging toe. Het gaat om de voorzijde (8 meter) en zijkant van het huis. Aan de achterzijde is vervangen was niet noodzakelijk. De voorzijde is circa 5 meter breed, de rand rand is circa 40 cm hoog. De zijkant is circa 11 meter lang, het gaat om een half afgerond dak. Liefst zou ik vervangen voor Trespa. Maar wellicht zijn daar de kosten wat te hoog van gezien ons budget.

Partners

Partners van Casius