Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor dichtmetselen voor- en achtergevel woning:

Dichtmetselen voor- en achtergevel woning

Onze woning heeft, als enige woning in het blok, nog houten rabbatdelen op een deel van de voor- en achtergevel. Vanwege de slechte staat van de het hout en daaruit voorkomende lekkages, zouden we de rabbatdelen willen laten verwijderen en de gevel willen laten dichtmetselen, zoals de andere woningen in het rijtje. Een en ander hangt af van het prijskaartje, aangezien we net naar dit huis zijn verhuisd. De stenen moeten dezelfde zijn als van de buren. Er moet tevens een bint worden geplaatst over de breedte waarop gemetseld wordt. De voorgevel zal ongeveer 2 meter breed zijn en 2.5 meter hoog en de achtergevel ongeveer 1 meter breed en 2.5 meter hoog. De steiger is aanwezig en de rabbatdelen zullen we zelf verwijderen,dit hoeft dus niet te worden gedaan. Er is een foto beschikbaar.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichtmetselen voor- en achtergevel woning uit heel Nederland:

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie en dichtmetselen

Bij de achtergevel van mijn woning moet de spouwmuur worden schoongemaakt dit ivm vochtdoorslag naar binnen. Bij de inspectie van de spouwmuur(voor spouwmuurisolatie) werd ook duidelijk dat de spouwmuur erg vervuild is. Deze mag worden schoongemaakt en daarna opnieuw worden dicht gemetseld. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer een halve meter breed tot 40 centimeter hoog. De spouwmuur is goed bereikbaar.

Poreuze achtergevelhoek renoveren, herstellen metselwerk oude trapgevel

Het gaat om een poreuze hoek in de achtergevel (1 x 1,5 meter) : loshalen oude metselwerk en opnieuw dichtmetselen. En herstellen metselwerk achterkant kleine sier trapgevel van oud herenhuis

Scheidingsmuur en tuinmuur maken

Ik wil graag een scheidingsmuurtje voor de uitbouw, haaks op achtergevel en tuinmuur voor verlaagd terras van 3 x 5 meter laten metselen. Tot slot de deurpost voor de helft dichtmetselen.

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil de muur van keuken naar woonkamer doorbreken en deur van de keuken dichtmetselen. Doorbraak: < 3 meter. Stalen balk erin die op termijn kan aansluiten op de uitbouw over de gehele achtergevel. De stalen balk moet over een breedte 5,58 meter geplaatst worden.

Voor- en achtergevel renoveren

Achtergevel: - Draaglatei van 319 vrij hakken en op de juiste manier tergplaatsen - Herstellen scheur boven schuifpui 319 - Lekkages balkons opsporen en oplossen - Reparatie scheuren en voegen - Dichtmetselen opening zijkant balkon - Verwijderen verflaag op balkon eerste verdieping Voorgevel: - Reparatie scheuren en voegen - Verwijderen luchtafvoer in gevel - Reparatie betonnen vensterbank portiekzijde Portiek: - Reiniging - Renovatie: reparatie scheuren en voegen

Lood bij de achtergevel vervangen

Lood vervangen achtergevel bij een aanbouw aan de 'natte' kant van het woonhuis. Stenen uithakken, nieuw lood aanbrengen en aan de binnenmuur bevestigen. Dichtmetselen over een maximale lengte van 6 meter van een aanbouw. Achterzijde van huis. Alleen eerste verdieping, bereikbaar vanaf het platte dak.

Bestaand uitbouw uitbouwen

Wij willen graag de reeds bestaande uitbouw verder laten uitbreiden voor meer wooncomfort. Werkzaamheden bestaan uit: - het verplaatsen van de DRAGENDE muur van de garage. - Uitbreken van de buitenmuur van de bestaande uitbouw en zwel van het deel van de achtergevel. - Aanbouw maken van +/- 3x3 - Dak bedekken - Openslaande deuren in de nieuwe uitbouw overzetten - Huidige keukendeur naar buiten toe dichtmetselen Bouwtekening kan eventueel via mail worden doorgestuurd. Er kan ook geboden worden op bepaalde onderdelen van het project indien bepaalde zaken niet door u gerealiseerd kunnen worden (ik denk hierbij bijvoorbeeld aan het dak bedekken). LET OP!!! Het gaat hier om een woning die wij hebben gekocht en waar we pas rond half februari in kunnen.

Aanbouw uitbreiden/renoveren

Bestaande aanbouw wordt uitgebreid/gemoderniseerd. Gedeeltelijk nieuwe fundering, bestaand kozijn dichtmetselen. Aanbouw ophogen, nieuw dak inclusief lichtstraat 1m x 3m. Verwijderen oorspronkelijke achtergevel, inbrengen van H-balk, veel nieuw glas in de aanbouw, boeiboorden, wat lagen metselwerk, convectorput etc. Ene helft is momenteel schoonmetselwerk en andere deel is kunstof/metalen serre gedeelte. Totaal gaat het om ongeveer 18 m2. Ook afwerking binnenzijde. Er zal ook een nieuwe keuken in komen. Gedetailleerde tekeningen zijn aanwezig. Uitvoeringsdatum is flexibel, na de bouwvak, dit in overleg.

Openslaande deuren in achtergevel, ...

Openslaande deuren in achtergevel, verleggen van cv, klein zijraam dichtmetselen en aan de binnenzijde stucwerk.

Voegwerk achtergevel vervangen (oud ...

Voegwerk achtergevel vervangen (oud eruit, nieuw erin) Voegwerk vensterbanken zij- en voorgevel vervangen loszittende steen vastzetten twee rookkanalen (wasemkap) dichtmetselen (vier stenen die ik zelf probeer te regelen omdat het naar ik begrepen heb geen gangbare maat meer is)