Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevel renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Dakpannen langs dakrand van dijkwoning vast metselen

De dakpanrand heeft oud metselwerk dat in slechte staat is. Daardoor liggen enkele pannen los. Dus oud metselwerk wegbeitelen en pannen opnieuw vastzetten met elastisch blijvende mortel. Let wel op: dit is een dijkwoning, dus rand zit voor op 1 etage, achter op twee etages hoogte (i.v.m. set-up stelling).

Gevels bekleden met steenstrips

Wij hebben een vrijstaande, oude dijkwoning. De voor- en beide zijgevels willen wij graag laten bekleden met steenstrips. Deze dienen op een harde isolatielaag aangebracht te worden. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Buitengevel renoveren

Ik wil de buitengevel van ons huis laten stucen of met steenstrips laten beplaten. Het betreft een vrijstaande dijkwoning. Gaat om twee zijkanten van het huis en de voorgevel, dit betreft ongeveer 75 m2. De woning is goed bereikbaar.

Ventilatieroosters in buitenmuur maken

Ik wil 2 ventilatie roosters laten maken in de buitenmuren (gemaakt van beton, isolatie, bakstenen) Dit omdat het binnenshuis te droog is dus de luchtvochtigheid is veels te laag, waardoor er bij mij gezondheidsklachten ontstaan zijn "te droge alijmvliezen"

Houten gevelbekleding plaatsen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hard hout (ceder, padouk, eik, iroko,... ). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn wanneer we onze voorgevel met verticale houtlatten laten bekleden. De bedoeling is wel dat er tussen de houtlatten een ruimte wordt gelaten (bijvoorbeeld zo breed als de houtlat zelf). Dus dat het niet helemaal naadloos aan elkaar aansluit. De houten latten moeten geplaatst worden over de gehele lengte van de gevel (maximaal 5.5 meter), tot een hoogte van de raamkozijnen (maximaal 2.50 meter). Ik neem aan dat er tussen de gevel en de houtlatten een ruimte moet zijn voor ventilatie, dus de latten komen iets van de muur af te staan. Voor een idee zie deze website: -renovatie/ruwbouw/geef-je-woning-een-eigen-gezicht-alle-exclusieve-gevelmaterialen-op-een-rijtje/article-normal-669189. Html.

Buitenmuur metselen

De buitenmuur is nu voorzien van glasblokken. Deze moeten worden verwijderd en een muur moet gemetseld worden in de plaats van deze glazen blokken. De kleur van de stenen moeten hetzelfde worden als van het huis. De afmetingen weet ik niet. Het afvoeren van het puin wil ik door de vakman laten doen.

Achterzijde, zijkant en voorzijde huis reinigen, impregneren en voegen

Gaarne offerte voor het gehele huis te laten reinigen, impregneren en voegen. Het gaat om ongeveer 60 m2. Dit alles zou in juni 2018 plaats moeten vinden Hierbij komen ook nog ongeveer 2-4 tussen woningen deze apart offreren.

Pilaren in de tuin metselen

We zouden graag 2 pilaren gemetseld willen hebben bij de entree van onze voortuin, ongeveer 30 x 30 x 100 centimeter. Graag een prijsopgaven voor arbeid en materiaal, exclusief de steen. Deze zijn reeds in ons bezit.

Isolatie achter Keralit aanbrengen

Ik wil graag isolatiemateriaal laten aanbrengen op de 1e verdieping van de zijgevel. Daar zijn enkele jaren geleden Keralit rabatdelen geplaatst, maar er is daaronder geen isolatiemateriaal aangebracht. Ik wil dit nu alsnog laten verzorgen. Het betreft een hoekhuis en ik schat in dat het om ongeveer 30 m2 gaat.

Sleuven en gaten frezen in een betonnen muur

Voor een nieuwbouwappartement in Oud Beijerland wil ik elektraleidingen laten infrezen en inbouwdozen laten boren. Kunt u mij meterprijzen/stukprijzen geven? En wat is het minimumbedrag en voorrijkosten?

Gevel renoveren

Ik wil delen van mijn zij- en achtergevel laten renoveren. Ik heb een ouder pand met aan de zij- en achterkant een doorgestreken voeg waarvan een gedeelte moet worden vervangen met een bijpassende voeg. De gevel moet mijn inziens worden gestraald, enkele scheuren moeten worden hersteld en de gevel moet in zijn geheel worden geïmpregneerd. De gevel beslaat in totaal ongeveer 160 m2. Delen ervan moeten worden behandeld. Graag even komen kijken en het bespreken.

Dichtmetselen voor- en achtergevel woning

Onze woning heeft, als enige woning in het blok, nog houten rabbatdelen op een deel van de voor- en achtergevel. Vanwege de slechte staat van de het hout en daaruit voorkomende lekkages, zouden we de rabbatdelen willen laten verwijderen en de gevel willen laten dichtmetselen, zoals de andere woningen in het rijtje. Een en ander hangt af van het prijskaartje, aangezien we net naar dit huis zijn verhuisd. De stenen moeten dezelfde zijn als van de buren. Er moet tevens een bint worden geplaatst over de breedte waarop gemetseld wordt. De voorgevel zal ongeveer 2 meter breed zijn en 2.5 meter hoog en de achtergevel ongeveer 1 meter breed en 2.5 meter hoog. De steiger is aanwezig en de rabbatdelen zullen we zelf verwijderen,dit hoeft dus niet te worden gedaan. Er is een foto beschikbaar.

Zijmuur en schoorsteen herstellen

Het is een hoekhuis gaat om de zijmuur 10 bij 6m gedeeltelijk herstellen plus de schoorsteen

Schoorsteen voegen en lood vervangen

Schoorsteen opnieuw voegen en het lood vervangen.

Gevelisolatie aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van piepschuim bolletjes, hoekwoning circa 100 m2 bouwjaar 1970, huidige isolatie is niet meer effectief, ingezakt

Buitenmuren huis reinigen en impregneren

Buitenmuren huis reinigen en eventueel impregneren van de gevel. Het zijn witte stenen. Het gaat dus om gevelreiniging. En we horen graag van de expert of impregneren verstandig is.

Schoorsteen gedeeltelijk opnieuw voegen

Het betreft een schoorsteen tussen buren en ons in. Aan onze kant moeten de voegen gedeeltelijk opnieuw gevoegd worden en mos worden verwijderd.

Buitenmuur woonhuis repareren en impregneren

Gevel van het huis repareren. De gevel loopt van de begane grond door naar het balkon. In het gedeelte van het balkon zit een scheur en dat laat water door. Het huis is van 1980. Scheur repareren, voegwerk aanpakken en impregneren.

Scheur en voegen in buitenmuren herstellen

Voegen en scheur herstellen buitenmuur en balkonmuur. Hele buitenmuur impregneren.

Voegen en scheuren renoveren

Voegen en scheuren renoveren: we hebben een aantal scheurtjes in de gevel en wat voegen die loskomen. Voor-,zij- en achtergevel plus een schuur. Huis uit de jaren '60. Eerder eens een scheur gerepareerd en dit voorjaar zijn er nieuwe vensterbanken ingezet. Naar schatting is het circa 90 m2 maar dat moet u nameten. Graag telefonisch contact voordat u komt kijken.

Gevel - van hout naar kunststof

Vervangen van hout gevelzijde 1e etage en zolderverdieping. Vervangen door kunststof. Gaat om circa 20 lamelstroken van +/- 2,5 meter breed. Offerte voor 2 woningen (met buren) .

Gevelrenovatie

Gevel renoveren van 18 m2. Muur - verwijderen resterende bestaande voegen - uithakken van diversen gebroken stenen in de gevel. Voorraam: - Links en rechts vertikaal doorslijpen van de zandcement stenen langs het raamkozijn. -Uithakken van de stenen en inmetselen van nieuwe IJsselstenen stenen. Voordeur: Uithakken van de zandcement stenen boven de voordeur. Nieuwe Ijssel stenen inmetselen. Gat: Dichtmetselen van een voormalige gasafvoer onder het voorraam. Vensterbank Verwijderen van de bestaande geglazuurde vensterbank. Metselen van een stenen vensterbank met IJsselstenen. Algemeen en afwerken - Stralen van de voorgevel - Opnieuw voegen van het gevel - Impregneren van de voorgevel - Afsmeren/afwerken scheiding met de buren, hoogte ca 3 meter, breedte 30 cm

Oplossen lekkage; Zit waarschijnlijk in ...

Oplossen lekkage; Zit waarschijnlijk in de muur, latei boven raam wordt nat. Waarschijnlijk voegwerk of scheur in steen. Muur dient hersteld te worden.

Betreft erfafscheiding tuinmuur. Slopen ...

Betreft erfafscheiding tuinmuur. Slopen en afvoeren betonelementen tuinmuur incl. 2 lagen kalkzandsteen over gehele lengte muur. Metselwerk: 1/2 steens muur (20 m2) opmetselen in gevelsteen bestaand, 2st. kolom steens opmetselen in gevelsteen bestaad, rollaag over gehele lengte tuinmuur. 2-zijden platvol voegen.

Deur uit binnenwand nemen. Deuropening ...

Deur uit binnenwand nemen. Deuropening dichtmetselen Tegelwerk verwijderen (oude manier gezet) Muur bewerken