Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Oostvoorne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Oostvoorne heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Oostvoorne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Oostvoorne of directe omgeving.

69 klanten uit Oostvoorne bevelen een bij Casius in Oostvoorne aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oostvoorne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, gevels van meerdere woningen reinigen, hardhouten gevelbekleding, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Oostvoorne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Opnieuw isoleren van de woning

Ik wil graag mijn woning opnieuw laten isoleren, oude materiaal hoeft niet te worden verwijderd. Na het isoleren graag afwerken met wat metselwerk. Gaat ongeveer om 50 a 100 m2.

Muur van schuur metselen

Een muur van een schuur metselen. Fundering ligt er al. Muur van 5 bakstenen hoog en 17 meter lang in een vierkant. Stenen zijn al aanwezig.

Repareren van luifel boven voordeur

Er is sprake van betonrot dat gerepareerd dient te worden.

Gaten boren door metselwerk

Graag zouden wij de volgende gaten ten behoeve van afzuiging/cv/afvoer laten boren door de volgende wanden: Rond 160 mm door metselwerk zachte steen Rond 110 mm door metselwerk zachte steen Rond 50 mm door metselwerk zachte steen De gaten zouden geboord moeten worden in Oostvoorne. Het een en ander kan uitgevoerd worden wanneer jullie in de buurt zijn doch uiterlijk op 20-4 uitgevoerd te zijn. Graag verneem ik wat dit zou kosten als jullie de gaten bij ons komen boren.

Buitengevel isoleren en afwerken

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? 194 vierkante meter. Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een vrijstaand huis uit 1930 welke is uitgebouwd en waarvan de buitengevel is voorzien van een verflaag. De spouw is niet voorzien van isolatie.

Huis opnieuw laten voegen

Wij willen ons huis graag opnieuw laten voegen. Het huis is van 1958 en het is ongeveer 60 vierkante meter oppervlakte.

Woning aan een zijde opnieuw voegen

Er is 1 gevel van mijn hoekwoning waarvan de voegen opnieuw gedaan moeten worden. De overige gevels wil ik door de vakman laten controleren. Verder zijn er ook een aantal stenen beschadigd en deze dienen te worden vervangen. Het gaat om een hoekwoning van 10 bij 5 meter groot.

Gat in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat van 16 cm diameter laten maken in de buitenmuur van mijn keuken voor de afvoer van een afzuigkap. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Tussenwand van bedrijfshal lijmen

We hebben een bedrijfshal die in tweeën gedeeld wordt. In het midden zit al een spant. Het betreft een loods. Ik wil graag een tussenwand met veilingblokken, schoon lijmwerk. De tussenwand wordt ongeveer 6 meter hoog en 15 meter lang.

Esthetische schoorsteen aanbrengen

Ik wil graag een esthetische schoorsteen op mijn huis laten aanbrengen, de schoorsteen komt op een puntdak.

Muur metselen

Wij hebben een inpandige kast verwijderd en nu dient er een muur van 1.5 meter breed bij 3 meter hoog gemetseld te worden.

Voegen renoveren en impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor de voegrenovatie en het impregneren van mijn gevel. Het betreft een 2 onder 1 kap woning en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Penanten voegen

Het voegen van 2 penanten, zijnde 16 m2 knipvoeg van rijnformaat stenen 175 x 85 x 40 mm, ca. 100 st/m2. Offertes dienen woensdag 9-10 binnen te zijn. Uitsluitend per mail reageren.

Verwijderen (sier)schoorsteenkap (hijsklus)

Koperen sierkap van de openhaard verwijderen van de schoorsteen. Hier is een hoogwerker of kraan voor nodig.

betreft nieuwbouw woning. graag prijs ...

betreft nieuwbouw woning. graag prijs pm2 ca. 170m2 buitenmuur en ca. 170m2 binnenmuur. buitenmuur waalformaat binnenmuur maasformaat, halfsteensverband metselwerk. metselsteiger met bouwlift en specie silo's op werk aanwezig. Geen prijs voor materiaal!! Alleen voor arbeid. Eventueel ook meenemen: plaatsen en uitzetten metselprofielen en stelkozijnen. Hiervoor prijzen per eenheid. Aan de hand van eenheid en m2 prijzen zal i.o.m. directie beslist worden.

Prijs aan vraag voor een uitbouw van max ...

Prijs aan vraag voor een uitbouw van max 2,5 mtr. aan bestaande woning. materiaal van steen.

Het metsellen van een muurtje rond een ...

Het metsellen van een muurtje rond een terras en het metsellen van twee kolommetjes, stenen hebben we al (zelfde als huis, ruim voldoende) voeg zand hebben we ook (zelfde als huis)... nu nog iemand die goed kan metsellen. Op een avond(meerdere) / weekend