Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ooltgensplaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ooltgensplaat heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ooltgensplaat u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ooltgensplaat of directe omgeving.

23 klanten uit Ooltgensplaat bevelen een bij Casius in Ooltgensplaat aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ooltgensplaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ooltgensplaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel bekleden

Het betreft een buitenmuur waarbij ik het bovenste deel wil voorzien van panelen. De onderste helft blijft steen, wit geschilderd. Het gaat om 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Ik wil de voorgevel isoleren en afwerken met steenstrips. De voorgevel is ongeveer 6 meter breed en 8 meter hoog. Er zitten een paar kozijnen in. Het gaat om een gemetselde muur. Er is nu geen isolatie aanwezig. Ik heb geen idee of er een vergunning nodig is, omdat het aan de straatkant zit. Ik wil graag advies over wat er nodig is, wat ik moet regelen, of een vergunning verplicht is en hoeveel het mij zou kosten.

Metselwerk bij een uitbouw

Ik ben voornemens een uitbouw te plaatsen van 2.50 meter. Ik doe alles zelf op het metselwerk na. Ik zoek een secure metselaar om 21 m2 te metselen van een uitbouw. Aan weerszijden staat nog geen uitbouw.

Metselwerk in gevel aanbrengen

Wij hebben 3 nieuwe ramen (met kozijnen) op de eerste verdieping, aan de achterkant van het huis in Ooltgensplaat. Aan de onderkant van de kozijnen moeten stenen gemetseld worden, het gaat hier over een afstand van om en nabij 4 meter. Het zijn oude steentjes (huis is uit 1843).

Voegscheuren in buitengevel repareren

Ik heb een woning in Ooltgensplaat waarbij er in de achtergevel scheuren lopen in de voegnaden. Deze moeten gerepareerd worden. Om te verduidelijken wat ik bedoel heb ik foto's bijgevoegd. Aan 2 kanten zie je een scheur lopen die gefixt moet worden.

Gevelisolatie plaatsen en gevel afwerken

Het betreft het opnieuw plaatsen van isolatie en deze afwerken. De isolatiegevel die nu aanwezig is is van 1990. Voor de gevelisolatie betreft het 68 m2. Het stuukwerk is totaal 78 m2.

Het is een groot nieuwbouwproject, ik ...

Het is een groot nieuwbouwproject, ik had daarvoor al mensen ingehuurd maar die hebben afgezegd wegens vertraging op een andere bouwput. Ik hoop dat jullie mij zo snel mogelijk kunnen helpen. Het gaat om het metselwerk van 6 grote appartementen in Oud Beyerland.