Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor dijkwoning laten isoleren en afwerken met crepi:

Dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi

Woning aan een dijk isoleren, enkel steens muur vanaf buiten isoleren en afwerken met crepi. Het gaat om ongeveer 158m2
Onze klant uit Numansdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dijkwoning laten isoleren en afwerken met crepi uit heel Nederland:

Het isoleren en bekleden van de gevels en het vervangen van het dak

Ik zoek een aannemer die alle gemetselde wanden van mijn dijkwoning kan isoleren en voorzien van gevelbekleding. Daarnaast zou ik mijn dak willen laten vervangen door een Pir-dak. De oppervlakte van de zolder is ongeveer 35 m2.

Het isoleren, waterdicht maken en stucen van een voorgevel

Wij gaan een dijkwoning volledig opnieuw opbouwen en willen de buitengevel daarbij laten isoleren (4-5 cm), waterdicht maken en laten stucen. Het gaat alleen om de voorzijde van het huis. Ongeveer 27 m2 totaal.

Het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel

Dijkwoning van halverwege de jaren. We willen de buitenzijde graag laten pleisteren. Het is op dit moment een spouwmuur 75m2. Wij willen ook een spouwmuur isolatie realiseren.

Muren dijkwoning isoleren

Ik wil de muren van een dijkwoning uit 1880 thermisch laten isoleren. Het gaat om 115 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk

Ik wil graag de gevels van mijn dijkwoning uit 1920 graag opnieuw laten isoleren en afwerken met glad pleisterwerk. Bestaande situatie bestaat uit dunne isolatie platen van 2 cm met een pleister afwerking. Het geeft nu onvoldoende isolatie. Ik wil dit opnieuw bekleden. De afmeting is ongeveer 16 x 5 meter x 3 meter hoog. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Isolatie en bepleistering van dijkwoning

Wij hebben een dijkwoning aangekocht waarvan we de gevels graag willen laten isoleren en bepleisteren. Wij begrepen dat er een mogelijkheid is om dit te combineren en zouden daar graag advies over krijgen. Begin maart 2020 zal er een nieuwe dakbedekking (met isolatie) geplaatst worden. Onze vraag is of deze isolatie met bepleistering half-eind maart / begin april 2020 uitgevoerd kan worden. Het gaat om ongeveer 100 tot 110 m2. Graag ontvangen wij offertes van verschillende professionele bedrijven. ook pleisteren: er is een techniek met bepleisteren en isoleren. is dit mogelijk? Dit willen we graag. Volgens bepaalde isolatienormen voor subsidie.

Kelder van dijkwoning dieper maken en vloer isoleren

Mijn bestaande kelder van 10 bij 4 m2 wil ik 40 cm dieper maken. Het gaat om jaren 30 dijkwoning en de ruimte is verdeeld in 2 kamers en een gang. De bodem bestaat uit beton en zal uitgegraven moeten worden. Graag met vloerisolatie.

Dijkwoning isoleren

Wij gaan een dijkwoning renoveren. Er worden voorzet wanden geplaatst met een dikte van 140 mm. De isolatie oppervlakte van de wanden is 71 m2 en van het hellende dak 76 m2. De isolatie komt dus aan de binnenzijde in de opbouw van de nieuwe voorzetwanden. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.

Cementbepleistering met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande dijkwoning, ongeveer gebouwd rond 1876 en heeft enkel steenmuren zonder spouw. Is het mogelijk om aan de buitenzijde te isoleren en hierna te stucen en zo ja, welke kosten brengt dit met zich mee?

Dijkwoning isoleren en afwerken

Het is een dijkwoning welke onder de grond geïsoleerd dient te worden (isolatie materiaal is reeds aanwezig) en daarbij tevens een drukwater lek gedempt dient te worden. Voor de uiterlijke verandering zijn wij nog in afwachting van de vergunning. Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen