Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Numansdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Numansdorp heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Numansdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Numansdorp of directe omgeving.

85 klanten uit Numansdorp bevelen een bij Casius in Numansdorp aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Numansdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Numansdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi

Woning aan een dijk isoleren, enkel steens muur vanaf buiten isoleren en afwerken met crepi. Het gaat om ongeveer 158m2

Gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk

Ik wil graag de gevels van mijn dijkwoning uit 1920 graag opnieuw laten isoleren en afwerken met glad pleisterwerk. Bestaande situatie bestaat uit dunne isolatie platen van 2 cm met een pleister afwerking. Het geeft nu onvoldoende isolatie. Ik wil dit opnieuw bekleden. De afmeting is ongeveer 16 x 5 meter x 3 meter hoog. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Het opnieuw stucen van een gevel

Ik zoek een gevelspecialist die alle gevels van mijn woning kan renoveren. Het gaat vooral om nieuw stucwerk aanbrengen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1928 met aan de onderzijde (antraciet) geschilderde bakstenen , daarboven een gepleisterde witte muur en daarboven wederom geschilderde bakstenen. Ik schat in alles bij elkaar rond de 200 m2. Met name in het witte gepleisterde gedeelte (c.a 9 jaar geleden geschilderd) zitten veel scheuren en zou wellicht aangepakt moeten worden. Graag ontvang ik een advies en een prijs voor het gepleisterde gedeelte (ca 2/3e) en aanvullend ook voor het gedeelte met geschilderde baksteen (ca. 1/3e). Er kan prima rondom het huis gewerkt worden. Planning van het werk is afhankelijk van het advies en de prijs. Isolatie is afhankelijk van het advies wellicht mogelijk en interessant, maar niet de aanleiding (dat zijn de scheuren). Het betreft een vrijstaande woning. De maximale werkhoogte is ongeveer 6 meter.

Metselwerk repareren

Bij het verwijderen van het zonnescherm en voor het aanbrengen van een nieuw scherm bleek de muur daarboven zeer slecht en moeten stenen eruit en opnieuw aangebracht worden. Het gaat om een stuk van 1.50 meter hoog en 3 meter breed.

Muur isoleren en stucen

Ik heb een cement blokken muur waar piepschuimplaten tegen moeten komen en deze moet vervolgens worden afgestuct. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Canexel vervangen

Het betreft het vervangen van Canexel op een stacaravan/chalet. De afmeting van de caravan is ongeveer 9 bij 3.60 meter en 2.40 meter hoog. De dikte van het huidige materiaal is 9 mm, het nieuwe materiaal dient ook 9 mm te worden in verband met de aanwezig kunststof kozijnen.

Gevel isoleren

Wil je de muren ook laten isoleren? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een vrijstaande woning wat nu al voorzien is van pleister werk het gaat over ongeveer 150 m2 gevelisolatie.

Isoleren van een vrijstaand woonhuis

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 150 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaand woonhuis met diverse ramen en 1 hoge tuitgevel.

Loodslab bij de serre aanbrengen

Ik wil graag een loodslab aan laten brengen tussen mijn gevel en de serre, vanwege lekkages. De serre is 5 meter lang. Het dak bestaat uit kunststof platen die niet belast kunnen worden. Er kunnen wel planken o.i.d. over de draagconstructie heen gelegd worden zodat het dak begaanbaar is. De muur van de woning is een spouwmuur.

Schutting metselen

Ik wil graag een gemetselde schutting van 1,80 meter hoog en 10,50 meter lang laten plaatsen. Er dient een stevige fundering geplaatst te worden met 3 a 4 steunkolommen. De muur dient ook gevoegd te worden. Kunt u separaat vermelden wat de materialen kosten en wat de kosten zijn voor de arbeid?

Schoorsteen opnieuw voegen en lood vervangen

Schoorsteen opnieuw laten voegen. 1 steen laten vast metselen, nieuwe Loden lappen rondom de schoorsteen. Beneden een aan de zijkant van een aangebouwde schuur, een scheur laten uitslijpen en opnieuw voegen. Startdatum vanaf 1 augustus in verband met vakantie. Vakman kan niet op het dak als het te heet is in verband met dakbedekking.

Houten buitengevels vervangen door metselwerk

Wij hebben aan de voor- en achtergevel van onze tussenwoning een betimmering over 2 verdiepingen met horizontale hardhouten planken. Wij willen die betimmering laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij er een gemetselde buitengevel laten optrekken met een holle gevelsteen in een gele kleur. Het gaat in totaal om ongeveer 20 m². Wij maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en in te meten en ontvangen daarna uw offerte.

Muurtje metselen

Op dit moment is de wand van de schuur van hout. Graag zou ik deze willen laten vervangen door een metselde muur. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Kunt u een indicatie geven wat hier de kosten van zijn?

Gerenoveerde zijgevel inspecteren

Onze gevel is 2 jaar geleden gerenoveerd, dus uitslijpen voegen, reinigen, voegen en impregneren. Aangezien onze aannemer is overleden en we in een slaapkamer nog steeds vocht hebben aan die buitenmuur zou ik de optie tot een inspectie willen voorstellen.

Nokvorsten vastzetten en schoorsteen voegen

Wij wonen in een hoekwoning uit de jaren 70. De woning heeft 2 verdiepingen en daarop een dak. Wij willen daar ongeveer 6 meter lengte aan nokvorsten laten vastleggen met Flexim flexibele dakmortel. Verder willen we de voegen van de schoorsteen laten vervangen en de schoorsteen laten impregneren. Wij ontvangen graag een offerte.

Uitbouw metselen

Wij gaan een aanbouw van 3 meter diep en 10 meter breed bouwen. Hiervoor dienen er gedeeltes gemetseld te worden. Voor de zijgevel dienen er binnen- en buitenmuren gemetseld te worden van 3 meter breed en 3 meter hoog. Het zal gaan om 2 muren die hierna ook gevoegd dienen te worden. Bij de voorgevel zal het gaan om 1 meter muur, een kozijn, dan muur van 2 meter, kozijn en dan 1 meter muur. Ook hier dient er een binnen- en buitenmuur gemetseld en gevoegd te worden. Er is een foto van het eindresultaat zichtbaar.

Gemetselde raamdorpels vervangen

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van mijn gemetselde raamdorpels. Het zijn in totaal 8 stuks met verschillende afmetingen: Begane grond: 1x 1,80m 1x 1,60m 1e etage : 1x 1,60 1x 0,90 1x 3,00 1x 1,60 1x 1,45 1x 2,45 (boven garage) Aub contact via email.

Gat in gevel herstellen

Ik heb een woning gekocht waarbij er een gat, waar de afvoer van de afzuigkap heeft gezeten, in de gevel zit. Graag wil ik weten wat het kost om dit op te lossen / te repareren.

Gevel renoveren en scheur herstellen

Gevel renoveren en 1 scheur herstellen.

Gevels reinigen, stralen en de voegen vervangen

Van een huis van rond 1920 de gevels reinigen, stralen en de voegen vervangen. Ongeveer 45 vierkante meter aan de voor- en twee zijgevels van het huis. Begane grond waarbij de voorgevel iets hoger doorloopt. Het is goed bereikbaar, steiger plaatsen mogelijk.

Nieuwbouw berging/duivenhok (afmeting ...

Nieuwbouw berging/duivenhok (afmeting 11.5 meter x 3 meter) compleet met 4 hardhoutkozijnen (120 x 150) en 2 hardhoutenkozijnen met deuren, pannendak op gordingen (63 x 125). Werkzaamheden bestaan uit afgraven,storten, lijmen van 91m3 betonblokken, 5300 stenen metselen, voegen, pannendak maken. Eventueel binnenwerk w.o vloerverwarming, electrisch en timmerwerk. Bouwtekening aanwezig. Graag vrijblijvende prijsopgaaf. Gedeeltelijke aanname van storten, metselen lijmen, kozijnen en dak maken ook mogelijk.