Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noordwijkerhout of directe omgeving.

76 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, dakkapel en kozijn plaatsen, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van buitengevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Het isoleren en bekleden van twee gemetselde gevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voor- en zijgevel kan isoleren en bekleden. Het betreft de voor- en zijgevel van een twee-onder-een-kap-woning. Er zitten 5 ramen in. Het betreft gemetselde gevels van in totaal ongeveer 40 m2. Momenteel zit hier nog oude klimop op.

Houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen

Ik zoek een gevelspecialist die de rabatdelen van een woning kan vervangen. Het betreft werk aan de begane grond, maar voornamelijk de eerste verdieping. Momenteel zit er houten bekleding op, maar dit moet kunststof bekleding worden. Hoeveel m2 het betreft is niet exact duidelijk, maar het zal niet heel veel zijn. Het gaat om een tussenwoning.

Drie spouwmuren metselen

Het gaat om een kleine verlening van de huidige garage. We willen er graag 4 bij 3 bij 2,50 hoog bij. Zie foto. (Geïsoleerd) Er komt 1 deur in en een plat dak op. Hopelijk snapt u het idee. Zouden graag een prijs schatting willen hebben. Met vriendelijke groet, Liever beantwoorden via de e-mail als telefoon.

Buitenmuur metselen op de erfgrens

Er dient een muur gemetseld te worden als erfafscheiding in de achter tuin op de erfgrens tussen 2 op te leveren nieuwbouw woningen. De lengte is circa 6 meter en de hoogte 1.90 meter. De muur sluit op een kant aan op een stenen schuur en op de nadere kant dient de muur aan te sluiten op de uitbouw.

Metselen van een halfsteense tuinmuur

Van de garage naar het einde van de tuin willen we een halfsteensmuur laten metselen van 200 cm boven pijl. De totale langte is 13 meter. Het is nieuwbouw en er is ruimte zat om te werken. Planning voor deze muur is oktober - november. Graag ontvang ik een totaalprijs voor alles. Fundering enz.

Muur in voortuin metselen

We willen een muurtje met steenpilaren als afscheiding. De lengte van het muurtje zal ongeveer 20 meter zijn en de hoogte 80 cm. Wij durven niet te zeggen of er een fundering geplaatst moet worden.

Nieuw voegwerk schoorsteen

De schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden.

Gevel metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van de muren voor een schuur. De fundering is al gemaakt en de stenen zijn aanwezig. Het zal gaan om 300 m2 metselwerk.

Loodwerk en voegwerk vervangen

Lekkage erker 3 meter lood vervangen en over dezelfde lengte 5 lagen steen opnieuw voegen. Het lood is gescheurd en de voegen zijn als tijdelijk oplossing dicht gesmeerd.

Voegen gemetselde tuinmuur

Heb een muurtje op mijn tuin gemetseld moet alleen nog gevoegd worden voegmortel heb ik al is 24 meter 10 stenen hoog totaal 2800 stenen

Impregneren van een enkelsteens muur

Impregneren van de enkelsteens muur van de aanbouw en schuur ivm doordrengt raken van de stenen met regenwater. Formaat ongeveer 8x2m, met daarin 2 deuren. Tegels in tuin en kozijnen (pas geschilderd) dienen schoon te blijven

Buitengevel rondom isoleren en stucadoren

Aanvraag offerte buitengevel rondom isoleren en stucadoren. Buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Achtergevel impregneren

Het betreft het impregneren van de achtergevel. Dit is ongeveer 10 m2.

Huis voegen en reinigen

Buitenzijde van ons huis opnieuw voegen en de stenen reinigen. Twee verdiepingen hoog met een aantal flinke ramen. Huis ongeveer 6 meter breed. Aantal m2 weet ik niet precies. Gaat om de voor- en achtergevel.

Nieuw voegwerk

Buitengevel nieuwe voegen aanbrengen, ongeveer 50 m2. Voegen nu 30 jaar oud en beginnen slechter te worden. Allemaal laag werk, max. 2.30 meter hoog.

Schoorsteen voegen.

Schoorsteen voegen.

Nieubouw project in Noordwijkerhout plan ...

Nieubouw project in Noordwijkerhout plan Victori; uitbouw van de garage met 2-2,5 meter. Doortrekken van wat het nu is. Metselwerk, plat dak, fundering etc.