Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel garage opnieuw voegen:

Buitengevel garage opnieuw voegen

Garagemuur lekt vocht moet dus opnieuw gevoegd worden van circa10 vierkante meter.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel garage opnieuw voegen uit heel Nederland:

Reparatiewerk aan de buitengevel

Onze woning met een geschakelde garage willen wij verkoopklaar gaan maken. Het voegwerk is op sommige plekken slecht en veroorzaakt lekkage. De gehele oppervlakte van de gevel is 135 m2 en dient volledig te worden gecontroleerd. Bij de schoorsteen weten wij al dat de voegen slecht zijn verder dient de vakman te beoordelen hoe de rest er aan toe is.

Draagmuur wegslopen, uitbouw maken en tussendeur plaatsen

Het gaat om een dragende tussenmuur weghalen tussen de keuken en woonkamer (~2.5 meter en 2.6 meter hoog). De verdiepingsvloer is van hout. Om de balk niet zichtbaar te hebben, willen we een verlaagd plafond maken. Bovendien willen wij een uitbouw voor de keuken en een slaapkamer op de begane grond, hiervoor moet de dragende buitengevel eruit over ~6.5 meter en moet een binnenmuur 1 meter opgeschoven worden. Een aanbouw met een plat dak. Twee zijden van glas en een zijde gemetseld. De fundering moet nog gemaakt worden. Tot slot zouden wij graag een extra deur naar de garage hebben, vanuit onze hal. Dat is ook een dragende muur (hoogstwaarschijnlijk). De sleutel van de woning krijgen wij op 1 april.

Dragende buitengevel slopen en opvangen

Wij zouden graag globaal willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur tussen de woning en de garage. Deze muur zal ongeveer 6 meter lang zijn en 2.50 meter hoog. Hij dient te worden verwijderd en daarna opgevangen met een steunbalk. Het puin dient te worden afgevoerd.

Vrijstaande woning stuken en schilderen aan de buitenzijde

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1996 en krijgen daarvan op 15 januari de sleutel. We gaan flink verbouwen en willen een aanbouw aan de achterzijde en een grote garage met atelier aan de zijkant laten bouwen. Als dat klaar is, willen we de hele gemetselde buitengevel laten stuken en daarna wit laten schilderen. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor genoemde werkzaamheden. Ik verwacht dat die in het 1e kwartaal van 2018 uitgevoerd kunnen worden.

Woonboerderij stucen van buiten

Stucen op kleur van een buitengevel van een woonboederij en garage buitenwerk Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Buitengevel pleisteren

Buitengevel stucen in de gevel zitten 7 ramen en 1 garage. Buitenwerk Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Dakbedekking op de garage en carport vervangen

Bestaande bedekking en dakgrind verwijderen + afvoeren. Twee lagen dakbedekking volgens brandmethode aanbrengen. Totaal oppervlakte is 14 bij 3 meter. Dakrand afwerken met een extra strook dakbedekking en aan buitengevel een alu daktrim aanbrengen. Tegen metselwerk 3 meter voetlood aanbrengen. 2 Hemelwaterafvoeren vervangen en aansluiten op HWA.

Buitengevel stuken van een nieuwbouwwoning

Wij willen rond de bouwvak gaan starten met de bouw van onze vrijstaande woning met garage. We zitten momenteel in de vergunningsfase. We willen de gemetselde buitenmuren gebroken wit laten stuken. Het gaat om ongeveer 200 m². We ontvangen hiervoor graag een offerte. We willen bovendien uw technisch advies ontvangen welk type metselsteen het meest geschikt is voor dit buitenstucwerk.

Garage afbreken en aanbouw aan de zijkant van de woning bouwen

Wij wensen onze garage die achteraan de oprit staat te verwijderen zodat onze tuin groter wordt. We zouden de garage dan naar voorplaatsen zodat dit een aanbouw wordt aan onze woning. De aanbouw zou 2,5 meter breed en 10 meter lang zijn. Aan de achterzijde een of meer ramen plaatsen. Er zou een bureau, speelruimte en berging (met aansluiting voor wasmachine en droogkast) moeten worden in ondergebracht. Dit word gebouwen tussen onze woning en de garage van onze buren dus er staan al 2 muren; links onze eigen buitengevel en rechts de buitengevel van de buren. Er is geen fundering waar de aanbouw moet komen. Indien mogelijk zouden wij hier nog een verdieping op willen waar een extra badkamer zou moeten komen. Graag willen wij weten wat de kosten zullen zijn indien we dit laten uitvoeren.

Buitengevel stuken en vliering stuken

Ik heb een vrijstaande woning met garage waarvan ik de gemetselde buitenmuren graag wil laten stucen. Het gaat om ongeveer 250 m². Verder wil ik op de vliering 15 tot tot 20 m² laten glad stuken. Ik ontvang graag een prijsindicatie.