Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Noordwijk of directe omgeving.

316 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, appartementencomplex hydrofoberen, gevelisolatie, gevel isolatie en renovatie, gevelbekleding plaatsen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels, fundering herstel aan gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Spouwmuren schoonmaken

We hebben te horen gekregen dat onze spouw vervuild is en daardoor hebben we vochtproblemen in ons jaren 30 huis. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn om de spouw schoon te laten maken. Het gaat om ongeveer drie muren. In totaal zijn het 17 strekkende meters die gedaan zouden moeten worden. Het is een twee onder een kap woning met twee verdiepingen.

Voegwerk en gevel zandstralen

Het betreft een jaren 30 woning, 2 onder 1 kap, aan zee. Er is niets aan gedaan sinds 1936. Het voegwerk moet hersteld worden en daarna de gevel gezandstraald / gereinigd worden. Ervaren vakman reageren, graag met referenties. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2.

Asbest schoorsteen verwijderen

Schoorsteen 1 = asbest buis rond 20 cm ingemetseld Schoorsteen 2 = asbestbuis rond 15 cm moet gelijk dak afgekapt worden i.v.m. dakopbouw

Gevel onderhoud, reinigen voegen en meer

Ik wil de gevel onderhouden, reinigen en voegen. Het gaat om een gevel van minimaal 80 m2.

Buitengevel van vrijstaande woning bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn nieuwe vrijstaande woning met een houtskelet kan bekleden met gevelcementplaten. De totale oppervlakte van de buitengevel betreft 400 m2. Het gaat om werk bij de begane grond en de eerste verdieping. Het isoleren van de buitengevel is gedaan voordat de cementplaten geplaatst kunnen worden.

Voegwerk herstellen en nakijken

Voor de restauratie van een bollenschuur dient er 130 m2 voegwerk vernieuwd te worden en 130 m2 nagekeken voor plaatselijk herstel, voeg plat vol iets terugliggend. Ook dienen de gevels, 260 m2 warm gereinigd te worden. Naast het voegwerk zou er ook metselwerk hersteld kunnen worden.

Muurtje metselen

Ik wil graag een muurtje om mijn tuin opnieuw laten metselen. Het gaat om een muurtje van 40 cm hoog en 15 a 16 meter lang. Er ligt momenteel een fundering onder van ongeveer 60/70 cm. Dus hier zou op gemetseld kunnen worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zouden zijn. Het gaat om een verzekeringsofferte.

Buitengevel garage opnieuw voegen

Garagemuur lekt vocht moet dus opnieuw gevoegd worden van circa10 vierkante meter.

Voegen in de gevel vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de voegen in de gevel aan de voorzijde van de woning. Ca. 5 bij 3 meter met een erker en deur erin.

Buitenzijde woning reinigen en keimen

Ik wil mijn gevel rondom laten reinigen en keimen. De totale oppervlakte is rond de 25 m2. Het is een harde baksteen, in een lichte kleur.

Tuinafscheiding opnieuw voegen en herstellen

Bij 3 woningen hebben wij een tuinafscheiding van 60 cm hoog. Hier dienen de voegen vervangen te worden en de muur verder hersteld. De totale lengte is 20 meter.

Tuinmuur laten metselen

Een tuinmuur metselen van 20 meter lang.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Voor het plaatsen van onze afzuigkap hebben we een gat in onze gevel nodig van 150 mm. We wonen in een hoekhuis dus het gat kan meteen op de plek van de afzuigkap naar buiten. De buitenmuur is een spouwmuur, bouwjaar huis 1988.

Betonnen buitentrap naar de voordeur herstellen

In een nieuwbouwwoning is de betonnen trap met bordes die leidt naar de voordeur zodanig opgeleverd dat er een te grote ruimte is (ongeveer 5 cm) tussen het bordes en de dorpel van de voordeur. Wij zoeken bouwkundig advies hoe we deze ruimte van 5 cm het beste kunnen oplossen. Alleen reacties van bedrijven die aantoonbaar ervaring hebben met de aanleg van betonnen trappen met bordes voor een voordeur.

Metselwerk en spouwisolatie aanbrengen

Wat is de m2 prijs voor metselwerk en spouwisolatie?

Gevel repareren en isoleren

Voorgevel voegwerk repareren en gevel isoleren. ook impregneren. Het is een eensteensmuur, die bij landurige regen en wind geheel doorslaat. De gevel is ongeveer 36 m2. Exclusief ramen en deur circa 24 m2.

Schoorsteen van dak gewaaid

De schoorsteen is van het dak van het zomerhuis gewaaid. Dit huisje heeft 2 woonlagen en de schoorsteen moet opnieuw worden opgemetseld. De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman het uit te voeren.

Ramen dichtmetselen

Bestaande 2 ramen moeten eruit. Opening moet dichtgemetseld worden. Idem voor deur. Tuinmuur 3,00 bij 1.80 fundering is aanwezig.

Buitenmuur impregneren

Impregneren van de buitenmuur 3 m hoog bij 12 m. Het moet komend weekend 26 of 27 juni plaatsvinden (buurman is aan het bouwen en dit is net een moment ertussen dat het kan)

Schoorsteen slopen en bouwen

Er moet een oude schoorsteen gesloopt worden en een halve nieuwe gebouwd.

Voegwerk van de schoorsteen vervangen

Ons woonhuis uit 1986, heeft een gedeelde schoorsteen met de buren. Bij hevige slagregen hebben we doorslag, lekkage. De oppervlakte van de schoorsteen is ongeveer 4 m2. Graag laten wij de voegen vernieuwen.

Muur metselen in de voortuin

Ik wil nieuwe steun muur ca. 10 meter lang met lichte ronding en 1 meter hoog. Mag enkelsteens.

Buiten metselwerk laten uitvoeren

Nieuw metselwerk plaatsen, buitenblad van 23 m². Wij verzorgen alles dus kort door de bocht gaat het alleen om de arbeid om deze 23 m² opnieuw op te metselen. Het is een rechte muur dus niet zo moeilijk. Als we tot overeenstemming komen dan volgende week uitvoeren.

Gemetselde tuinmuur met fundering plaatsen

Tuinmuur halfsteens of steens, fundament op duingrond, 2 meter hoog en lengte 15 meter. Halfsteens muurtje met steunberen om de drie meter of halfsteens muurtjes verspringend.

Gevel tegen vocht en regenslag impregneren

Offerte betreft impregneren en kijken of t optrekkend vocht is of regenslag tegen gevel , offerte en welke.