Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor keralit gevelbekleding laten plaatsen:

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil graag twee vlakken van mijn gevel laten bekleden met Keralit delen. De afmetingen hiervan zijn: 195 cm breed x 150 cm hoog, 110 cm breed x 150 cm hoog. Het gaat om buitenbekleding aan de tuinzijde, deze is eenvoudig te bereiken en er kan gemakkelijk een steiger of iets dergelijks geplaatst worden.
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keralit gevelbekleding laten plaatsen uit heel Nederland:

Houten gevelbekleding zonder isolatie plaatsen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Het betreft de achtergevel. Ik wil een houten of keralit gevelbekleding zonder isolatie laten plaatsen. Ook is er 1 deur aanwezig, 1 schuifpui en 3 kleine ramen. Moet onderhoudsarm/vrij zijn. Het huis is 8 bij 5 meter ongeveer.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Boven de voordeur en onder het raam van de badkamer zit nu een plaat/strook met fijne steentjes. Op de eerste verdieping. Daaroverheen zouden we graag keralit, monumentgroen panelen willen hebben. De hoogte van het vlak is 2 meter en de breedte 1 meter. Wat zijn de kosten voor plaatsing inclusief btw?

Keralit of Protex gevelbekleding aanbrengen

Op de 1e etage van mijn vrijstaande woning komt het bedrijf Belisol kunststof kozijnen monteren. Ik wil daarna graag de houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof gevelbekleding van Keralit of Protex. Het gaat om in totaal 55 m² op de gevel en het balkon. Ik wil dat er vooraf overleg is met Belisol over de maatvoering, zodat de kozijnen en gevelbekleding optimaal op elkaar gaan aansluiten. Dit is een harde eis. Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel met Keralit laten bekleden

Wij zijn in het proces van aanschaf van een woning waarvan de gevelbekleding nog van hout is. Wij zouden dat willen laten veranderen in kunststof met houtnerf. Het zou dan gaan om ongeveer 22 vierkante meter. Er zitten wel ramen tussen die behouden dienen te worden.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

We willen Keralit gevelpanelen laten plaatsen in ons recent aangekocht vakantiehuisje in Ouddorp. Tevens eventueel Keralit- of andere panelen om hout te vervangen aan de goten. We willen graag een prijsofferte, alles inclusief. We zijn vrijdag tot en met zondag in ons vakantiehuisje aanwezig. Het zou top zijn indien er iemand kan langs komen om alles te bekijken en eventueel een offerte op te stellen. We hebben bouwplannen die u kunnen helpen ivm opmeten enzovoort.

Dak, dakgoot en Keralit gevelbekleding repareren of onderhoud plegen

Wij willen u vragen om voor de volgende werkzaaheden een offerte op te stellen, en alvast aan te geven wanneer u deze werkzaamheden aan onze woning zult kunnen uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden; - De dakgoot aan de voor- en achterzijde blijft na een regenbui water in staan, en de dakgoten aan de voor- en achterzijde lopen over, het water wordt dus niet allemaal via de regenpijp afgevoerd, maar valt over de randen van de dakgoten naar beneden; - De keralit gevelbekleding schoonmaken en met het daarvoor bestemde materiaal invetten; - Enkele dakpannen (ongeveer 5 tot 10) recht leggen; - Op de zolderverdieping en in 1 van de slaapkamers zijn er water lekkage plekken zichtbaar, onderzoeken van de oorzaak en indien mogelijk verhelpen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overgelegd.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil een houten trapportaal welk tegen de woning is aangebouwd, aan de buitenkant voorzien van keralit. Dus het hout wat er nu zit moet weggehaald worden.

Keralit gevelbekleding en isolatie laten plaatsen

Opdrachtgever wil het hout aan de gevel vervangen door Keralit. Het betreft ongeveer 10 meter over de lengte van 2 woningen (mijn buurman gaat mee), en het zijn 12 houten planken op het moment. Hieronder dient goed geïsoleerd te worden. Gaat om de voor- en achtergevel. Nodige materiaal door vakman mee te nemen. Afhandeling van het afval in overleg met de opdrachtgever. Opdrachtgever is in de avond bereikbaar voor overige specificaties.

Keralit gevelbekleding en isolatie laten plaatsen

We gaan dit huis kopen. Zou u voor ons een prijsindicatie kunnen maken voor het demonteren bestaande schroten, afvoeren, indien nodig nieuw regelwerk aanbrengen, isolatie materiaal aanbrengen, plaatsen+afwerken Keralit. Het gaat om voor-, zij- en achterkant 1e verdieping + voor dat smalle groene stukje. Circa 60 m2. Achter is gebroken wit, de rest is groen. Het zou mooi zijn als u dit deze week nog zou kunnen mailen aan ons. Het betreft een indicatie dus ik pin u er niet op vast, we willen eerst graag snel een indicatie van deze kosten. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.

Houten gevelbekleding vervangen door Keralit

Wij overwegen om de houten gevelbekleding aan de voorzijde van onze tussenwoning te laten vervangen door Keralit. De totale breedte is ongeveer 420 cm en de hoogte tot aan de dakgoot is ongeveer 540 cm. De aanwezige kozijnen, ramen en deur blijven van hout. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius