Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen dicht maken:

Schoorsteen dicht maken

We hebben een ongebruikte schoorsteen waar vroeger een open haard op uit kwam. Deze moet vakkundig afgesloten worden en waterdicht gemaakt worden, zodat er geen water door naar binnen kan lopen.
Onze klant uit Mijnsheerenland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen dicht maken uit heel Nederland:

Schoorsteen/ schouw verwijderen en steunbalk verplaatsen

Schouw en schoorsteen (ingemetselde paal) eerste verdieping verwijderen. Bestaat een kans dat de schoorsteen een steunende functie heeft en dat steunbalk er voor in de plaats moet komen. Ook een lage steun balk op de eerste verdieping verwijderen en eventueel functie met hogere balk overnemen. Op het dak hoeft de schoorsteen niet weg, alleen binnen, als het maar dicht gemetseld wordt.

Gashaard, schouw en deels schoorsteen verwijderen

In mijn aankomende woning hebben we een gashaard met stenen schouw staan, die we eigenlijk weg willen hebben. Het gaat alleen om de woonkamer, de schoorsteen loopt achter een wand in de slaapkamer naar het dak, maar dat is geen issue. Het plafond moet dicht, daar waar de schoorsteen zat in de muur moet opnieuw gestuct worden, muur is 444 cm bij ongeveer 260 cm. Tevens zit er een scheur in de tegenoverliggende muur van boven tot aan beneden, deze willen we gelijk ook laten repareren. De gasleiding loopt volgens ons naar de trapkast en mag daar afgesloten worden.

Schoorsteen jaren '30 woning verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen op het dak laten verwijderen en de schoorsteen op de zolderverdieping. De schoorsteen bestaat uit bakstenen. Het dak moet weer dicht gemaakt worden.

Schoorsteen verwijderen

Ik heb een schoorsteen wat niet ingemetseld is wat ik graag wil laat verwijderen. Het dak moet ook weer dicht gemaakt worden.

Schouw plus schoorsteen verwijderen

Gehele schouw plus schoorsteen verwijderen tenzij deze kan blijven zitten. Graag de muren weer gestuct en plafond vloer gaten weer dicht.

Dakrenovatie, schilderwerk,metselwerk herstellen en schoorsteen slopen

Aan het appartement op de bovenste verdieping van een grachtenpand, 100 m2 groot, dienen er diverse werkzaamheden uitgevoerd te worden: -Vernieuwen daksingels, dakuitbouw trappenhuis -Reparatie schilderwerk en houtwerk achtergevel dak betimmeringen en boeidelen, de steiger moet op het dak van de buren komen -Herstel houtwerk achtergevelkozijnen, betimmeringen en dakkapellen, stelpost -Herstel metselwerk schoorsteen westkant van het huis inclusief loodwerk -Schoorsteen in zijn geheel eraf te halen en dicht te maken, wordt niet meer gebruikt

Schoorsteen dichtmaken aan plafond

Een schoorsteenopening dichtmaken aan plafond, dat kan met 2 stenen en dan aansmeren, het gat is maar klein, 2 bakstenen zijn al genoeg, daarna cement er op en aan stucen. De klus is klein en vergt een manuur of minder. De buis is inmiddels verwijderd, alleen gat nog dicht maken.

Schoorsteen slopen en dakpannen vervangen

Ik wil de oude schoorsteen afbreken tot onder het dak, het dak dicht maken en nieuwe betonnen pannen leggen. Het dak is circa 90 vierkante meter. Graag ook de oude pannen afvoeren. Ik ontvang graag een offerte.

Lood vernieuwen van schoorsteen

Ik ontvang graag een offerte om het lood te vernieuwen rond schoorsteen. Met lood slap rondom, of andere materialen. Type woning twee onder een kap. jaren 30. De woning heeft vier schuinen kanten van 45 graden hoogte 8 meter. De afmeting heb ik gedaan met het tellen van de stenen van de schoorsteen: L X Br X H === 12 stenen X 2 stenen X 12 stenen. De schoorsteen zelf doet geen dienst meer en is aan de boven kant dicht.

Schoorsteen van verwarmingsketel van plat dak halen

Ons huis wordt van het gas gehaald. Daardoor is de schoorsteen van de overbodig geworden. Wanneer deze van het dak gehaald wordt ontstaat er extra ruimte voor een zonnepaneel. Aandachtspunten: 1) Ontluchting riool en mechanische ventilatie (is nu gecombineerd met schoorsteen) 2) Het betreft een schoorsteen op een later toegevoegde verdieping (houtskelet bouw). 3) De schoorsteen is van metaal, de toegevoegde verdieping is van 2011. 4) De koof in de berging recht onder de schoorsteen moet kleiner gemaakt worden. Zo ontstaat er ruimte voor de binnenunit van de warmtepomp (de verwarmingsketel is nu op de 1e verdieping). De koof bevat nu 2 buizen voor verwarmingsketel, een buis voor de riool ontluchting en een buis van de mechanische ventilatie. 5) De koof is gemaakt van gipsplaat en het gat van de eerste naar de tweede verdieping hoeft niet dicht gemaakt te worden.

Partners

Partners van Casius