Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor garage opnieuw voegen:

Garage opnieuw voegen

Verwijderen van de oude voegen en opnieuw voegen 21 m2 en impregneren. Locatie goed bereikbaar.
Onze klant uit Mijnsheerenland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage opnieuw voegen uit heel Nederland:

Buitengevel garage opnieuw voegen

Garagemuur lekt vocht moet dus opnieuw gevoegd worden van circa10 vierkante meter.

Reparatiewerk aan de buitengevel

Onze woning met een geschakelde garage willen wij verkoopklaar gaan maken. Het voegwerk is op sommige plekken slecht en veroorzaakt lekkage. De gehele oppervlakte van de gevel is 135 m2 en dient volledig te worden gecontroleerd. Bij de schoorsteen weten wij al dat de voegen slecht zijn verder dient de vakman te beoordelen hoe de rest er aan toe is.

Spouwmuur voor een garage maken

Ik wil graag een garage/berging laten bouwen. De afmetingen van de grondoppervlakte is 54 m2 en van de buitenmuur 120 m2. De buitenmuur dient baksteen dikformaat te worden en de binnen muur van betonblokken. Graag ontvang ik een totaalprijs voor het metselwerk inclusief het isoleren. Separaat zou ik graag een prijs ontvangen voor het voegen.

Opnieuw voegen van halfsteens buitenmuur

Wat zijn de kosten van het opnieuw voegen van deze kant van mijn garage? Het betreft een halfsteens buitenmuur aan de regenkant. Ik vermoed dat de oude voegen de oorzaak zijn van het doorslaan van vocht aan de binnenkant.

Metselwerk binnen en buiten

Stukwerk binnen en buiten voor de aanbouw. Circa 35 m2 binnenwerk en 35 m2 buitenwerk. Tussen de binnen en buitenmuren isolatie plaatsen. Alleen metselen buitenwerk voor schutting en garage. Totaal 50 m2. Voegen van de gemetselde stenen. Materialen regel ik zelf. Ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Vochtprobleem oplossen in garage

In een hoekgarage staat na een gewone regenbui een plas water. Het de enkelsteens buiten muur lijkt nat en er lijkt water doorheen te sijpelen. Aan de buitenmuur is te zien dat de voegen goed zijn maar een betonnen randje op straatniveau is deels afgebrokkeld. Bij het weghalen van een stoeptegel naast de muur blijkt de grond erg vochtig en de stenen onder straatniveau erg zacht. Wat is uw advies?

Voegen vervangen en eventueel gevel reinigen

Voegen van zijgevel en voorgevel vervangen en eventueel muur reinigen en impregneren. Een snelle schatting is 50-60 m2. Aan een deel van de zijgevel is een garage gebouwd en dat stuk hoeft dus niet gevoegd. Hier heb ik rekening mee gehouden in de m2. Ik kan foto's opsturen als dat helpt.

Voegen herstellen

De buitenmuur van mijn garage laten voegen los, <2 m2. Graag wil ik van u een offerte ontvangen voor de werkzaamheden en materiaalkosten. Willy Rhemrev Hengelo,

Voegen in de buitenmuur herstellen

In de buitenmuur van de garage laten de voegen los. De oppervlakte is minder dan 2 m2 werk.

Tegelvloer leggen in een garage

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2015 een garage/schuur van 6 x 3 meter. Er ligt daar een gevlinderde betonvloer in en we willen daar graag vloertegels op laten plaatsen. We hebben bij Praxis tegels gezien van 30 x 30 cm, type 'salt & pepper' en ook een langwerpige tegel in houtlook. We zullen zelf de tegels aanschaffen en ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen en voegen.

Partners

Partners van Casius