Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor garage opnieuw voegen:

Garage opnieuw voegen

Verwijderen van de oude voegen en opnieuw voegen 21 m2 en impregneren. Locatie goed bereikbaar.
Onze klant uit Mijnsheerenland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage opnieuw voegen uit heel Nederland:

Metselwerk binnen en buiten

Stukwerk binnen en buiten voor de aanbouw. Circa 35 m2 binnenwerk en 35 m2 buitenwerk. Tussen de binnen en buitenmuren isolatie plaatsen. Alleen metselen buitenwerk voor schutting en garage. Totaal 50 m2. Voegen van de gemetselde stenen. Materialen regel ik zelf. Ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Vochtprobleem oplossen in garage

In een hoekgarage staat na een gewone regenbui een plas water. Het de enkelsteens buiten muur lijkt nat en er lijkt water doorheen te sijpelen. Aan de buitenmuur is te zien dat de voegen goed zijn maar een betonnen randje op straatniveau is deels afgebrokkeld. Bij het weghalen van een stoeptegel naast de muur blijkt de grond erg vochtig en de stenen onder straatniveau erg zacht. Wat is uw advies?

Voegen vervangen en eventueel gevel reinigen

Voegen van zijgevel en voorgevel vervangen en eventueel muur reinigen en impregneren. Een snelle schatting is 50-60 m2. Aan een deel van de zijgevel is een garage gebouwd en dat stuk hoeft dus niet gevoegd. Hier heb ik rekening mee gehouden in de m2. Ik kan foto's opsturen als dat helpt.

Voegen herstellen

De buitenmuur van mijn garage laten voegen los, <2 m2. Graag wil ik van u een offerte ontvangen voor de werkzaamheden en materiaalkosten. Willy Rhemrev Hengelo,

Voegen in de buitenmuur herstellen

In de buitenmuur van de garage laten de voegen los. De oppervlakte is minder dan 2 m2 werk.

Tegelvloer leggen in een garage

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2015 een garage/schuur van 6 x 3 meter. Er ligt daar een gevlinderde betonvloer in en we willen daar graag vloertegels op laten plaatsen. We hebben bij Praxis tegels gezien van 30 x 30 cm, type 'salt & pepper' en ook een langwerpige tegel in houtlook. We zullen zelf de tegels aanschaffen en ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen en voegen.

Raamdorpelstenen vervangen en voegwerk renoveren

Ik wil aan de voorzijde van mijn huis de raamdorpelstenen laten vervangen. Het gaat om de raamdorpels onder het keukenraam op de begane grond, bestaande uit 2 delen met een totale lengte van ongeveer 3,30 meter. Verder gaat het om de raamdorpels onder een badkamerraam op de 1e verdieping, ongeveer 0,6 meter. Verder wil ik in totaal ongeveer 25 m² voegwerk van de gemetselde buitenmuur van mijn garage laten reinigen en renoveren. De voegen zijn slecht en moeten worden vernieuwd, ook naast de garagedeur. De muur is nu bedekt met klimplanten en die verwijder ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte. U bent welkom om de klus hier even te beoordelen.

Garage terugvallend voegen

Ongeveer 40 m2 voegwerk iets terugvallend

Zandstralen stenen garage

Wij gaan de stenen garage verbouwen. Hiervoor willen wij graag de stenen laten zandstralen. De oppervlakte is ongeveer 8 m2 groot. De voegen zijn voor zo ver wij kunnen zien prima in orde.

Voegen in de buitenmuur herstellen

In 1 buitenmuur enkele voegen repareren. In deze zelfde muur op de begane grond is de buitenmuur een binnenmuur van de garage daar zitten scheuren in het voegwerk, deze ook repareren. Buiten is het circa 1 m2 wat er slecht is aan voegwerk. En aan de zijkant dakpannen vastleggen.

Partners

Partners van Casius