Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorgevel opmetselen:

Voorgevel opmetselen

Ik wil de voorgevel laten metselen, het gaat om ongeveer 10m2. Er zitten nu houten platen voor, deze moet weg en afgevoerd worden. Vervolgens kan de gevel gemetseld worden. Zie afbeelding
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel opmetselen uit heel Nederland:

Gevel opmetselen

Leveren en monteren van de nieuwe voorgevel, oude situatie: Metsel werk 400+peil moet worden een meter. Kozijn vervangen voor kunststof zonder kantelkiep maar met ventilatie. Zijkanten opmetselen breed genoeg voor rookgasafvoer. Alleen de begane grond dient vervangen te worden. Voor deze klus ben ik op zoek naar een onderaannemer die de hele opdracht uit kan voeren. De klus zal komen te staan in april.

Voorgevel opnieuw opmetselen

Vervangen voorgevelstenen. Ofwel afbreken, afvoeren en opnieuw opmetselen en voegen. Steen Livorno (leverancier van der Sanden) wildverband, voegwerk iets verdiept. Bij elkaar ongeveer 45 m2 (zie foto). Materialen in overleg.

Voorgevel opnieuw opmetselen

De voorgevel van de begane grond dient opnieuw te worden opgemetseld. Het gaat om een woning van ongeveer 3 meter breed en heeft 2 woonlagen. In het nieuw op te metselen deel zal een raamkozijn en deurkozijn geplaatst gaan worden. De eerste etage hoeft niet opnieuw te worden gemetseld.

Voorgevel stralen en keim verwijderen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1957. Wij hebben hier samen met de buren de voorgevel op de 1e verdieping opnieuw laten opmetselen. Wij willen nu de oude voorgevel tot een hoogte van ongeveer 260 cm tot aan de 1e verdieping laten stralen en de huidige keimlaag laten verwijderen, totaal 57 m². Op 25 april zijn de steigers weg en kan de klus wat ons betreft gestart worden. We zijn overigens flexibel, en hebben wel wat speling in de agenda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Achtergevel opnieuw opmetselen

Vanaf begin april starten wij met de renovatie van onze woning in Haarlem. De achtergevel (6 meter breed en 6 meter hoog) willen we opnieuw opmetselen. In de bijlage enkele foto's van de huidige gevel. Wij moeten nog de juiste metselsteen bepalen, maar zoeken ook nog een goede metselaar voor deze klus. Als alles meezit zou tussen eind april en half mei het metselwerk aan de achterzijde moeten plaatsvinden. Ongeveer 20m2 metselwerk aan een gevel van 36m2. Daarnaast zou de zijgevel (65m2) opnieuw gevoegd moeten worden (evt impregneren). Dit geldt ook voor de voorgevel (20m2) Het voegwerk zij- en voorgevel heeft niet direct haast. Het metselen van de achtergevel is afhankelijk van de voortgang van de renovatie. Zou u hier eventueel tijd voor hebben?

Voorgevel neerhalen en opnieuw opmetselen

Vanwege geluidoverlast (café- en stadsgeluiden) en de wens voor een betere nachtrust wil ik graag de voorgevel van een slaapkamer opnieuw laten opbouwen. Het betreft een muur van een balkon met 2 raam-kozijnen waarvan 1 met een een raam die naar buiten open gaat en 1 gewoon-raam met daarnaast 1 deur. De muur zelf is 5.20 meter breed en 2.50 meter hoog en de dikte is 14 centimeter. Aan de binnenkant zit gips-plaat en het klinkt hol als er tegenaan geklopt wordt. Aan de buitenkant zitten houten stroken en ik weet niet of er steen aan de binnenkant zit, het zou een houten constructie kunnen zijn. Om het goed geluiddicht te kunnen maken zou 3-dubbel glas nodig zijn en een solide deur zonder raam. Ook zou er dik en zwaar isolatie materiaal nodig zijn om het geluid-dicht te maken. Wat is eventueel aan te bevelen om dit doel te bereiken? Eventueel kleinere of minder ramen. Lastigheid bij deze opdracht is een rolluik die recent geplaatst is. Deze moet dan eerst weggehaald worden en eventueel erna weer terug geplaatst worden. Het is ook op de 2e verdieping maar wel van binnenuit bereikbaar op het balkon. 2e optie: Misschien is het ook mogelijk om de spouw (als die er is) met een zwaar materiaal te vullen en verder alleen de ramen te vervangen met beter isolerend glas en een betere deur. Maar daarvoor zou een vakman het eerst moeten beoordelen. Een globale kosten indicatie voor de eerste en de 2e optie is voorlopig genoeg omdat het best bewerkelijk is en ik op basis van de prijs moet afwegen of het haalbaar is.

Voorgevel neerhalen en opnieuw opmetselen

De voorgevel is slecht en dient te worden vervangen. De nieuwe voorgevel dient eerst geïsoleerd te worden en dan opgemetseld. De afmeting is ongeveer 5 bij 5 meter, inclusief raampartij.

Gevel verwijderen, isoleren en opnieuw metselen

Wij willen onze oude voorgevel laten weghalen, isolatie op de binnenmuur aan laten brengen en de buitenmuur opnieuw laten opmetselen. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter hoog, minus de nieuwe kozijnen. Overleg met het bedrijf dat onze nieuwe kozijnen gaat plaatsen is een pré.

Woning renoveren

Ik wil graag een prijsraming voor een aankomende verbouwing. Het betreft: - Het vervangen van een houten vloer door beton inclusief vloerverwarming, 67 m2. - Buitenblad van de voorgevel slopen en opnieuw opmetselen, 40 m2. - Het vervangen van de volledige CV-installatie, betreft een woning van 160 m2 met 7 kamers. - Isoleren van de spouwmuur, 120 m2

Schoorsteen langs het huis metselen

De werkzaamheden omvatten het maken van een fundering (kan ik eventueel zelf als ik een schets heb). Maar het gaat vooral om het opmetselen van het rookkanaal. Gevel is vlak en recht, hoogte tot aan dakrand ca. 5,5 meter. Het is een plat dak, volgens mij moet je 1 meter boven het dak uitkomen dus wordt de totale hoogte 6,5 meter. In de schoorsteen moet een dubbelwandige rvs buis komen. Gevel is de voorgevel. Zie google maps voor een beeld van de woning.

Partners

Partners van Casius