Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maassluis of directe omgeving.

353 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, gevel van bungalow bekleden, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Metselen waterslager

Ik wil graag onder mijn keukenraam een nieuwe waterslager laten metselen en een rand baksteen laten toevoegen. Het nieuwe kozijn is minder hoog als het vorige, waardoor een ruimte is ontstaan die precies een baksteen met voeg hoog is. Graag overleg ik of er losse waterslager stenen terug moeten of een vaste. Het gaat om een breedte van ongeveer 2,20 meter. Afvoeren is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Buitengevel isoleren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het volgende. Het betreft 180 m2 buitengevel welke geïsoleerd moet worden met 100 mm dik xps. De isolatie moet tot 400 mm onder het maaiveld doorgezet worden. Er zitten 15 ramen en 3 voordeuren in de gevel met een totaal oppervlakte van 30 m2. De pandhoogte is ongeveer 10 meter. Onder de ramen zitten hardsteen waterslagen welke ingewerkt moeten worden in de isolatie. De gevel moet afgewerkt worden met buitengevelstuc.

Kunststenen dorpel vervangen

De kunststenen dorpel van de voordeur is gescheurd op de waterafvoer. Daarnaast is de dorpel ook wat verschoven, dus waarschijnlijk ook gedeeltelijk los. Vervangen heeft de voorkeur.

Voorgevel opmetselen

Ik wil de voorgevel laten metselen, het gaat om ongeveer 10m2. Er zitten nu houten platen voor, deze moet weg en afgevoerd worden. Vervolgens kan de gevel gemetseld worden. Zie afbeelding

Voorgevel metselen

Ik wil de voorgevel laten metselen, het gaat om ongeveer 10 m2. Er zit nu houten platen voor, deze moet weg en vervolgens gemetseld worden. Zie afbeelding.

Gevelreparatie uit laten voeren

In de muur van de schuur zit een aantal scheuren die ik graag zou laten repareren. Het materiaal waar het uit bestaat is volgens mij betonblokken. Het betreft meerdere scheuren (zie foto's) rondom de schuur, oppervlakte bij elkaar durf ik niet te zeggen. Wat zijn de mogelijkheden ter reparatie?

Gevelschroten vervangen door steenstrips

Ik heb een huis gekocht waar nu houten schroten zitten op de voorgevel. Deze schroten zou ik graag weg willen hebben en het badkamer raam laten dichtmaken. Dit raam is zo'n 2 x 1,40 meter groot. Hierna dienen er steenstrips geplaatst te worden. De onderzijde van het pand is 5 x 0. 75 en de 1e verdieping is 6 x 1,25 meter. De maten zijn bij benadering maar zullen niet heel veel afwijken. Er gaat bij zowel begane grond naar 1e als 1e naar 2e verdieping een smalle strook schroten naar boven die ik ook zou willen veranderen.

Gevel ontdoen van mos

Op het bovenste gedeelte van de gevel zit mos. Dit wil ik graag laten verwijderen. Hierna dient de gevel gecontroleerd te worden en zullen de voegen wellicht vervangen moeten worden. Ook ontvang ik graag advies over het impregneren hier van. De breedte is ongeveer 4 meter en de hoogte 2.50 meter.

Scheuren in gevel repareren en zonwering opnieuw bevestigen

Kort geleden hebben wij een huis gekocht. Echter heeft de vorige eigenaar de zonwering verkeerd bevestigd. Hierdoor is de gevel gaan scheuren en komt de plug van de zonwering uit de muur zetten.

Reparatie van de schoorsteen

De schoorsteen van mijn 2 onder 1 kap woning dient te worden gerepareerd en opnieuw te worden opgemetseld. Het lood en de voegen dienen ook aangepakt te worden. De afmeting van de schoorsteen is 60 bij 80 cm.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Na een verbouwing van mijn huis zijn ze vergeten om nieuwe ventilatiegaten aan te brengen naar de kruipruimte. Aan de voorkant is er een nieuwe pui. Ik kwam hier achter nadat we een vochtprobleem kregen uit de kruipruimte: op 2 plaatsen schimmel op een gestucte muur. Ons huis heeft ook een uitbouw aan de achterkant en daar zitten ook geen ventilatiegaten in. Bij de aanbouw is geen kruipruimte aanwezig. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om dit aan te brengen? Tevens is het misschien handig om te kijken of we ook wat kunnen isoleren met betrekking tot de vloerverwarming en hoe we de schimmelplekken kunnen aanpakken. Graag in de tweede helft van de middag of in de avond bellen om een afspraak te maken.

Gevel met scheur herstellen en voegwerk vernieuwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten uithakken en opnieuw voegen van de voorgevel van mijn hoekwoning. Ook zijn er enkele scheuren die hersteld moeten worden. De zij- en achterkant van de woning hoeven niet gedaan te worden.

Gevels restaureren

Voor ons pand uit 1929 hebben zoeken wij een partij die onze gevel kan metselen/restaureren. De voorgevel is ongeveer 20 m2 metselwerk, 1 steens muur. De zij- en achtergevel nog eens 20 m2 reparatie. De kapotte stenen zijn reeds uit de zij- en achtergevel verwijderd. Er moeten ook stenen geleverd worden en voegwerk in de kleur. De gevel moet ook geïmpregneerd worden.

Boeidelen vervangen

Ik wil graag de boeidelen van mijn woning vervangen. Het gaat hier om de voorkant en de achterkant en de zijkant van mijn huis. De zijkant moet waarschijnlijk met een hoogwerker gedaan worden het plus minus 27 meter. De boeidelen zijn nu van hout en ik wil ze graag laten vervangen door kunststof.

Fundering storten en palen metselen

Fundering storten en metselen van 4 palen (4 stenen per laag) van 1.80 meter hoog om schuttingpanelen aan te bevestigen. Stenen zijn reeds aangeschaft. Bij graven voor fundering kunnen we zelf helpen.

Spachtelputz gevel reinigen en beschermen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en coaten van mijn gevel. k heb een hoekhuis waarvan de bovenste verdieping van spachtelputz is voorzien, het gaat om ongeveer 80 m2. Ik zie uw reactie tegemoet!

Gevels impregneren

Ik wil graag de achtergevel en zijgevel van mijn huis laten impregneren. Dit MOET in juli gebeuren. In augustus komt de schilder en dan moet het impregneren klaar zijn. Dit is een harde eis. Kunt u hier niet aan voldoen, dan gaat het helaas over.

Schoorsteen laten herstellen

Het nakijken van de schoorsteen: het opnieuw voegen van de schoorsteen, deels of geheel. en evt andere problemen oplossen. Twee jaar terug is er iets geplaatst om de schoorsteen te laten drogen, dat lijkt gewerkt te hebben. De schoorsteen zit op de tweede etage/zolderverdieping, nokhoogte zal iets van 9 meter zijn. Graag even komen kijken. Tijdens de werkzaamheden kan er een steiger geplaatst worden.

Gat voor de afzuiginstallatie boren

Ik wil graag een gat in de buitenmuur waar een pijp van 120 mm van de afzuiginstallatie op aangesloten kan worden. De buitenmuur bestaat uit beton(binnen) en buiten is het een stenen gevel. De totale dikte is ongeveer 30 cm.

Gevel hoekhuis impregneren

Gevel van een hoekhuis impregneren.

Buitenmuur impregneren

De buitenmuur op de kopse kant van de woning impregneren. De voegen zijn in orde. De gevel is ongeveer 10 x 10 meter, het betreft totaal 3 verdiepingen.

Muren impregneren tegen optrekkend vocht

2 gedeeltes muur behandelen voor optrekkend vocht.

Achtergevel impregneren

Hier bij verzoek ik een vrijblijvende prijsopgave te doen voor het impregneren van een achtergevel. Graag vermelden met welk product het wordt uitgevoerd. Bruto muuroppervlakte ongeveer 49 m², zonder ramen is dit ongeveer 30,5 m². gevel is via de tuin goed bereikbaar, wel via een tuinhek van ongeveer 0,9 meter breed. Parkeren direct achter het huis mogelijk.

Gevelrenovatie uit laten voeren

35 m2 voegherstelwerkzaamheden, ook 1e etage. Uitbikken is nodig waarna opnieuw gevoegd moet worden.

Lekkage tussen aanbouw en bestaande bouw

Op de grens van de aanbouw en bestaande bouw lekt water in de woonkamer. Op de stalen bint hoopt water en druppelt onder de cement op de bint naar binnen. Ik vermoed dat het komt door de voegen, want deze voegen blijven nat na een regenbui ook nadat het een tijdje niet heeft geregend. Ik weet nu waar de lek zit, maar wil graag weten wat de oorzaak is en wat er gedaan kan worden. Graag een vakman die de oorzaak kan achterhalen en mij van goede advies kan voorzien.