Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maasdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maasdam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maasdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maasdam of directe omgeving.

23 klanten uit Maasdam bevelen een bij Casius in Maasdam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maasdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, gevelbekleding plaatsen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maasdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelbekleding vervangen

Huidige voorgevel is voorzien van keralit bekleding, wij willen graag isolatie platen met steenstrips. Het gaat om 26 m2. Graag een offerte.

Buitengevels dijkhuis bekleden en isoleren

Betreft een vrijstaand dijkhuisje waarvan de gevels aan de buitenzijde bekleed moeten worden met stenen gevelbekleding en isoleren aan de buitenzijde. Daarom heen moet gestuct worden. Oppervlakte ongeveer 75 m2.

Muur met fundering opmetselen

Wij willen graag een muur op laten metselen van ongeveer 60 cm hoog, daarop bouwen wij met hout een schuur op. De fundering is 9 bij 3 meter ongeveer. De muur word dubbelsteens. Deetselstenen staan klaar bij de fundering. Eventueel mee helpen met klaar maken cement is geen probleem.

Voegenreparatie uit laten voeren

1 kant van het huis, ca 45m2 voegen repareren. Er zitten veel kleine gaatjes in het voegwerk. Het is de kant waar de zon, regen en wind het meeste op staat. Eerst weten wat prijs is, uitvoering in 2014 (want er is droog weer nodig).

Metselwerk aanbouw

Het metselen van een aanbouw oppervlak ongeveer 6500 stenen. Stenen worden klaargezet. Metselkuipen vol gehouden (betonmolen aanwezig). U dient wel zelf de profielen te stellen.

Metselwerk van een scheidingsmuur. Met ...

Metselwerk van een scheidingsmuur. Met voegen erbij 2 a 3 dagen werk. Als het goed bevalt is er evt. meer werk.

De werkzaamheden vinden plaats op de ...

De werkzaamheden vinden plaats op de beganegrond stenen, ytongblokken, mortel en lijm worden door opdrachtgever aangeleverd. Er moet van buiten naar binnen worden gemetseld, dus eerst de buitenmuur en dan de binnenmuur, wel voegen van de buitenmuur vanaf de buitenkant.