Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Lisse of directe omgeving.

290 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Opnieuw voegen van alle gevels

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. De gevel moet in ieder geval opnieuw gevoegd worden. Impregneren eventueel in overleg. In de gevel zitten diverse kozijnen en deuren deze moeten vanzelfsprekend behouden blijven. De totale oppervlakte is (netto) 125 m2, (bruto) 150 m2. Material te leveren door offerte aanbieder.

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Ik wil mijn buiten muur aan de zijkant laten isoleren en herstellen. Ik schat dat het om ongeveer 50 m2 gaat. Eerst zaten er platen op, deze zijn verwijdert. Ik wil het laten isoleren en daarna bepleisteren met crepi (wit).

Trespa vervangen

Ik wil graag oude trespa laten verwijderen en dan nieuwe trespa monteren . Is in totaal 45 m2, ook graag afvoeren

Latei in een buitenmuur plaatsen

Wil in bestaand werk een kunststof schuifpui plaatsen, lever en plaats ik zelf. Daarvoor moet tussenmuur weggehaald worden, 2 muren ingezaagd (kan ik zelf regelen) latei moet overspanning van 5300 mm overbruggen, zijmuren blijven staan van ongeveer 350 mm dus opleg moet voldoende zijn. Gelijk nieuwe wateraansluiting op de binnenmuur naar buiten maken. Plafond woonkamer en binnenmuren zijn zelfdragend.

Herstellen van de voorgevel en achtergevel

Het betreft het herstellen van de voorgevel en achtergevel en tevens het impregneren van de gevels. Op de achtergevel dient voor het aanvang van het werk nog een zonnescherm te worden gedemonteerd en na afloop weer te worden terug geplaatst. Het gaat om 50 m2. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m²

Voegen van de gevel

Mijn zijgevel van onze 2 onder 1 kap woning moet worden gevoegd. De oude voegen zijn al uitgeslepen/gehamerd. Tevens moeten een aantal bakstenen onder het balkon vervangen worden in verband met scheuring. De oppervlakte is ongeveer 30 m2 en is goed te bereiken.

Buitengevel isoleren

In zou graag 2 gemetselde gevels aan de buitenzijde willen laten isoleren. Het betreft een hoekwoning uit 1920 en de oppervlakte is ongeveer 60 m2. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden samen te bespreken? Ik wil het werk graag voor de winter uitgevoerd hebben.

Buitengevel hoekwoning voegen, renoveren en impregneren

Ik heb een hoekwoning met een recente aanbouw. Ik wil van de woning de voegen laten renoveren en de gevel impregneren. De oppervlakte zal ongeveer 75 m2 zijn. Gaarne laat ik dit nog wel goed inmeten door de vakman.

Gevelvoegen vernieuwen

Wij hebben een vrijstaande woning uit 1923. De oude knipvoegen dienen te worden uitgeschrapen en opnieuw gevoegd. Dit mag gewoon een simpel voeg worden. De oppervlakte is ongeveer 180 m2.

Aanbouw en tuinmuur metselen

Het metselen van een aanbouw en een tuinmuur plus. Tevens een kleine reparatie aan een gevel. Respectievelijk circa 27 m2 en 20 m2. De fundering is klaar. Het binnenblad van de aanbouw staat er al, houtskeletbouw. De tegels staan op afroep.

Opmetselen van een schoorsteen

Mijn schoorsteen moet opnieuw opgemetseld worden vanaf het dak (ongeveer 1 meter). Tevens moet het lood vervangen worden.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen word slecht. Geheel vernieuwen. Of alleen voegen en nieuw lood.

Aanbouw isoleren en voorzien van steenstrips

Bestaande aanbouw voorzien van isolatie en steenstrips bijvoorbeeld van Duo-systems. Totaal oppervlakte +- 10 m2. De gevel is nu voorzien van kalkzandsteen met stuc laag erop.

Metselwerk van voor- en achtergevel renoveren

Het aantal m2 is ongeveer 60. De hoogte van de voorgevel is ongeveer 7.50 en de achterkant tot 4 meter hoog en dan nog een schuurtje. Het gaat om oud voegwerk eruit, nieuw voegwerk erin, gevel reiniging inclusief een aantal vochtplekken en hier en daar een boorgat dichtmaken en impregneren. Ik weet niet of er ook een aantal bakstenen vervangen moeten worden maar zo op het eerste gezicht lijkt het van niet. Wellicht misschien als optie, afhankelijk van de koste,) misschien ook die tegeltjes die aan de kozijnen zitten vernieuwen, maar weet niet of jullie dat ook doen. Ik hoor het graag van u.

Renoveren uitgesleten voegen schoorstenen

Graag ontvang ik een offerte voor het herstellen van de voegen van een drietal schoorstenen op een twee onder een kap woning. Ik kan zien dat deze voegen plaatselijk zijn uitgesleten. De schoorstenen functioneren nog goed en we hebben ook geen last van lekkages. Graag advies en een offerte betreffend de kosten.

Afdichting in de dilatatievoegen vervangen

De voeg is van een soort kit of bitumen die uitgehard geraakt is. - Verwijderen en vervangen van dilatatievoeg woonhuis uit jaren '70; - Betreft in totaal 4 voegen van 5,50 meter hoog; - 2 van de 4 voegen bevinden zich achter een regenpijp (die is demontabel); - Verder goed bereikbaar.

Gat in de buitenmuur voor de afzuigkap boren

Wie kan in onze buiten muur een afzuigkap gat boren?

Houten gevelbekleding door kunststof vervangen

Graag wil ik mijn oude houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof, Keralit of anderszins. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Gevel repareren, renoveren en reinigen

Scheur in de gevel repareren, de gevel schoonmaken en nieuwe voegen in de gevel aanbrengen. het gaat om de voorgevel van een hoekhuis van ongeveer 8 meter breed.

Gevel renoveren en isoleren

Wij zijn bezig een woning aan te schaffen. Graag ontvangen wij een indicatie voor het reinigen van de gevel, het vervangen van de voegen en het laten isoleren. Het oppervlak is ongeveer 70 m2.

Gat boren voor de afzuigkap

Voor ons nieuwe huis, dient er een gat in de muur te worden geboord t.b.v. de afzuigkap. Verwachting is, dat dit begin juni 2015 dient te gebeuren. Graag ontvang ik hiervoor een prijs. De gevel is binnen gasbetonblokken en buiten gemetseld.

Onderhoudsarme boeiboorden aanbrengen

Ik wil graag het boeiboord van de kopgevel van mijn woning vervangen voor een onderhoudsarme uitvoering ( Trespa of Keralite). Het betreft een standaard eengezinswoning met een nokhoogte van ongeveer 9 meter. De bestaande overstek (ongeveer 30 cm) is van multiplex en nog niet verrot. Wel is het plaatmateriaal aan het bladderen. De gevel is goed te bereiken via eigen terrein, namelijk via de zijtuin. De lengte die vervangen zal moeten worden, is ongeveer 12 meter.

Gat voor luchtafvoer door gevel boren

In ons winkelpand moet een een gat van 25 cm van een luchtafvoer door een gemetselde muur en gevelbeplating worden geboord. Het is geen handig te bereiken plek. Er is onderzoek voor nodig of dit wel kan, zo niet dan moet de afvoer door de luifel heen als de verhuurder dit goed vindt. Graag een offerte hiervoor.

Voegwerk in de gevel herstellen

Gaarne contact voor herstelwerkzaamheden voegwerk. Aan de voorzijde van het huis. Iets van 20 m2. Voornamelijk het deel van de eerste verdieping. Waarschijnlijk een geborstelde voeg. Het moet binnen nu en twee weken uitgevoerd worden.

Muren tegen schimmel en vocht impregneren

Wij krijgen schimmel in huis en wat we hebben begrepen kan dat alleen verholpen worden door de muren te laten impregneren. Het komt door het stucwerk en door de keukenkastjes heen. Eerder hebben we al het muur gedeelte onder de grond in laten spuiten, maar dit heeft niet geholpen. Het is een huis uit 1960. Graag willen we door u laten bekijken wat we kunnen doen om van de vochtproblemen af te komen.