Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor isoleren en stuclaag aanbrengen:

Isoleren en stuclaag aanbrengen

Het betreft een dubbel woonhuis. Totaal 57,5 m2 netto gevel, totaal 5 kozijnen, allen op begane grondhoogte. Max. werkhoogte zuidgevel 3,70 meter, westgevel 2,70 meter en noordgevel vanaf goed beloopbaar plat 0,7 meter. Dit is exclusief een verdiept gedeelte in de grond. Dit kan door onszelf uitgegraven worden naar wens van de stucadoor en weer worden aangevuld met zand en,of grind, 2 aanwezige h.w.a. zullen door ons omgelegd worden. Ik denk aan een gevelisolatie van circa 6 cm hoogw. Isolatie.
Onze klant uit Leimuiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren en stuclaag aanbrengen uit heel Nederland:

Het isoleren en bekleden van een zijgevel

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn hoekwoning kan isoleren, bekleden en afwerken met een stuclaag. Het gaat om 52 m2. De zijgevel is goed bereikbaar. Het gaat om een gemetselde gevel.

Gevel isoleren en bekleden/afwerken

Het betreft een vrijstaand huis, waarvan de voorzijde en een zijkant aan de buitenzijde geïsoleerd dienen te worden. Totaal schat ik in ca. 100 m2. Er bevinden zich aan voor en zijkant totaal 9 ramen, zelf denk ik aan een isolatie dikte van ca. 6cm en een zo strak mogelijke afwerking/stuclaag zonder korrel, granol of spachtelputz etc. Maar een bezoek aan ons huis zelf zal uiteindelijk waarschijnlijk het beste zijn, ik ben echter op voorhand erg benieuwd naar een geschatte raming van de globale kosten.

Buitengevel isoleren

We willen het bovenste gedeelte van onze gevel, op dit moment een gekeimde muur, voorzien van een dunne laag isolatie en pleisterwerk en dachten daarbij aan het Strikolith Strikotherm Premium systeem of gelijkwaardig, een zo dun mogelijke resolplaat 30-40 mm met crepi afwerking. Alternatieven met vergelijkbare isolatiewaarde en brandwerendheid welkom, bijvoorbeeld isolerende stuclaag met aerogel/perliet afgewerkt met een minerale stuclaag. De totale te bewerken oppervlakte is ongeveer 100 m2 op de eerste en tweede verdieping. De beneden verdieping mag niet worden veranderd door beperkingen van de welstandscommissie, Daarom is een keuze gemaakt om alleen de bovenste verdieping op deze manier te behandelen. Het gehele huis zal ook voorzien worden van spouwmuur isolatie.

Gevel isoleren aan de buitenzijde

Ik zoek iemand voor gevelisolatie aan de buitenzijde van mijn huis. Het gaat om ca. 30 m2. Mijn voorkeur heeft isolatieplaten, met daaroverheen een stuclaag. Het is een steenmuur en die laat momenteel vocht door.

Uitbouwen isoleren en stuken

Wij zijn op dit moment bezig met uitbouwen. Betreft 2 uitbouwen op de begane grond met per uitbouw een drietal vlakken van circa 1 meter breed en 3 meter hoog. Op de 2e etage is ook nieuwe uitbouw waarbij de vlakken wat groter zijn (circa 1,5 meter). Het idee is om isolatiemateriaal aan te laten brengen en dan een stuclaag als afwerking.

Zijgevel afwerken met stuclaag

De zijgevel moet geïsoleerd en gestuct worden aan de buitenzijde. Afmeting van de zijgevel is circa 30 m2 baksteen. Deze moet geïsoleerd worden Wil je de muren ook laten isoleren?

Gevel isoleren en stukadoren

Het gaat om een gevel isolatie aan de buitenzijde van de woning. De afmeting is ongeveer 100 m2. Momenteel zit er betonsteen op de gevel. Graag ook aanbrengen van een stuclaag (lichte kleur).

Buitenmuur repareren, isoleren en afwerken

Huis is oud, maar wel volledig gerenoveerd (met aanbouw voorzijde). Achtermuur is niets aan gedaan. Is metselwerk met oude stuclaag. Zitten een paar scheuren in en stuclaag laat op sommige plaatsen los. Oude stuclaag verwijderen, scheuren repareren, verstevigende netten aanbrengen en opnieuw stucen. (Isolerend?) Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel isoleren en stuken

Op een betonnen grijze silo zit nu een afwerklaag van kristalcement. Wij willen die buitengevel laten isoleren en daarna laten afwerken met een stuclaag in de kleur en stijl van de huidige gevel. Het gaat om ongeveer 100 m², op een werkhoogte van ongeveer 42 meter. Op 4,5 meter hoogte zit een balkon met een diepte van ongeveer 70 cm. Hierop kan een steiger worden opgebouwd. We maken graag per mail of telefoon een afspraak om de situatie hier te laten bekijken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenstucwerk vernieuwen en isoleren

Op de buitenmuur van mijn keuken en badkamer hebben de wortels van klimplanten de stuclaag kapot gemaakt. Ik wil dat laten verwijderen, de muur laten isoleren en daarna weer netjes laten stuken. Het gaat om ongeveer 30 m² op de begane grond aan de achterzijde. Ik maak graag een afspraak om de muur hier te bekijken en laat mij dan adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Partners

Partners van Casius