Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor isoleren en stuclaag aanbrengen:

Isoleren en stuclaag aanbrengen

Het betreft een dubbel woonhuis. Totaal 57,5 m2 netto gevel, totaal 5 kozijnen, allen op begane grondhoogte. Max. werkhoogte zuidgevel 3,70 meter, westgevel 2,70 meter en noordgevel vanaf goed beloopbaar plat 0,7 meter. Dit is exclusief een verdiept gedeelte in de grond. Dit kan door onszelf uitgegraven worden naar wens van de stucadoor en weer worden aangevuld met zand en,of grind, 2 aanwezige h.w.a. zullen door ons omgelegd worden. Ik denk aan een gevelisolatie van circa 6 cm hoogw. Isolatie.
Onze klant uit Leimuiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren en stuclaag aanbrengen uit heel Nederland:

Gevel isoleren aan de buitenzijde

Ik zoek iemand voor gevelisolatie aan de buitenzijde van mijn huis. Het gaat om ca. 30 m2. Mijn voorkeur heeft isolatieplaten, met daaroverheen een stuclaag. Het is een steenmuur en die laat momenteel vocht door.

Uitbouwen isoleren en stuken

Wij zijn op dit moment bezig met uitbouwen. Betreft 2 uitbouwen op de begane grond met per uitbouw een drietal vlakken van circa 1 meter breed en 3 meter hoog. Op de 2e etage is ook nieuwe uitbouw waarbij de vlakken wat groter zijn (circa 1,5 meter). Het idee is om isolatiemateriaal aan te laten brengen en dan een stuclaag als afwerking.

Zijgevel afwerken met stuclaag

De zijgevel moet geïsoleerd en gestuct worden aan de buitenzijde. Afmeting van de zijgevel is circa 30 m2 baksteen. Deze moet geïsoleerd worden Wil je de muren ook laten isoleren?

Gevel isoleren en stukadoren

Het gaat om een gevel isolatie aan de buitenzijde van de woning. De afmeting is ongeveer 100 m2. Momenteel zit er betonsteen op de gevel. Graag ook aanbrengen van een stuclaag (lichte kleur).

Buitenmuur repareren, isoleren en afwerken

Huis is oud, maar wel volledig gerenoveerd (met aanbouw voorzijde). Achtermuur is niets aan gedaan. Is metselwerk met oude stuclaag. Zitten een paar scheuren in en stuclaag laat op sommige plaatsen los. Oude stuclaag verwijderen, scheuren repareren, verstevigende netten aanbrengen en opnieuw stucen. (Isolerend?) Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel isoleren en stuken

Op een betonnen grijze silo zit nu een afwerklaag van kristalcement. Wij willen die buitengevel laten isoleren en daarna laten afwerken met een stuclaag in de kleur en stijl van de huidige gevel. Het gaat om ongeveer 100 m², op een werkhoogte van ongeveer 42 meter. Op 4,5 meter hoogte zit een balkon met een diepte van ongeveer 70 cm. Hierop kan een steiger worden opgebouwd. We maken graag per mail of telefoon een afspraak om de situatie hier te laten bekijken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenstucwerk vernieuwen en isoleren

Op de buitenmuur van mijn keuken en badkamer hebben de wortels van klimplanten de stuclaag kapot gemaakt. Ik wil dat laten verwijderen, de muur laten isoleren en daarna weer netjes laten stuken. Het gaat om ongeveer 30 m² op de begane grond aan de achterzijde. Ik maak graag een afspraak om de muur hier te bekijken en laat mij dan adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Buitenmuren isoleren en stuken

Graag ontvang ik een offerte voor het stuken en isoleren van het buitenwerk van mijn hoekwoning. Het gaat om de zijgevel van mijn woning en op dit moment zit er een oude witte stuclaag op. Ik schat dat het in totaal om ongeveer 80 vierkante meter gaat. De zijgevel moet vanaf de begane grond tot aan de nok van het dak geïsoleerd en gestuukt worden. De nok van het dak zit op ongeveer 8 meter hoogt.

Gevel isoleren en afwerken een stuclaag

Isoleren 20 m2 buitenmuur 60 mm en afwerken met een sileconne Corel grijze kleur. Gewenste afwerking: isolatie op buitengevel, enkelsteens+ schuurwerk. Kan zelf zorgen voor het vervoer van het materiaal. Het is op Vlieland.

Oude dijkwoning isoleren en afwerken

Oude dijkwoning isoleren en glad afwerken met stuclaag Buitenwerk Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen