Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leiderdorp of directe omgeving.

743 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Houten rabatdelen vervangen door Keralit

Omschrijving project: Vervangen gevelbekleding door Keralit, inclusief vernieuwen regelwerk en evt. isolatie, en vernieuwen boeideel bovenzijde. Vervangen 3 houten kozijnen met ramen door kunststof draai/kiepramen.

Brievenbus van metselwerk herstellen

Mijn brievenbus is langs de straat. Iemand is tegenaan gebotst en de brievenbus staat nu helemaal los. Het moet weer dicht gemetseld worden. Een pilaar met een metalen brievenbus die ingemetseld is. De birevenbus zit los. Stenen zijn kapot gegaan en eruit gevallen. De hoogte is circa 80 cm bij 50 x 50 cm (ongeveer). Via Streetview kunt u zien hoe de brievenbus stond.

Voegen herstellen op achtergevel en zijgevel

Op de achtergevel (eerste verdieping) zijn diverse voegen slecht en moeten vervangen worden. Dit over ongeveer 5 meter en drie tot vier lagen steen moeten gevoegd worden. Mogelijk moeten ook enkele stenen vervangen worden. Ook bij de zijgevel zijn er enkele voegen die vervangen moeten worden. Het gaat om een meter of 2, ook tot drie lagen. Graag horen we wat de mogelijkheden zijn en wat de daarbij behoren de kosten worden. Er kan een stijger geplaatst worden, maar moet wel door een brandpoort.

Gevel bekleden met aluminium en cortenstaal

Ik wil een gevel realiseren voor mijn tiny house. Ik wil aan 1 kant cortenstaal en de overige kanten goudkleurige aluminium. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 170-180 m2. Ik ben benieuwd naar de m2 prijs.

Balkonrand voegwerk vernieuwen

Ons balkon lekt omdat het voegwerk op de bovenrand aan vervanging toe is. Het gaat om ongeveer 3 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Steenstrips plaatsen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het aanbrengen van steenstrips. Hoop dat onderstaande informatie voldoende is: -Het materiaal waar de steen strips opkomen is Siniat Bluclad 10 mm – hechtmortel 5 mm conform opgave leverancier steenstrips – steenstrips waalformaat, kleur en structuur conform bestaand, in 2 kleuren – steenstrips aanbrengen in kettingverband conform bestaand – rollagen boven de kozijnen – voegen conform bestaand inclusief onderprofielen. Het gaat in totaal om 75 m2

Buitengevel van spuitkurk voorzien

Buitengevel met spuitkurk behandelen. Het te behandelen object (12 x 8 meter) is in eerste instantie de zijgevel, bestaande uit zandcement en stenen.

Scheuren in de woning repareren

In mijn woning zijn op zeker een dozijn plaatsen scheuren ontstaan door trillingen van het verkeer over de drempels en de klinkerbestrating van de Van Poelgeestlaan.

Muurafdekkers op terrasrand aanbrengen

Ik wil op een opstaande rand van een terras muurafdekkers plaatsen. De lengt is circa 3,5 meter en 2,25 meter in een hoekvorm. Materiaal is voor de vakman. gebied is goed bereikbaar voor de vakman.

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat met een diameter van 160 mm laten boren door de buitenmuur op onze benedenverdieping. Dit gat is nodig voor de afvoerpijp van de afzuigkap. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Fundering met tuinmuur metselen

Wij hebben tussen onze tuin en een fietspad nu een schutting staan. Wij overwegen om die te laten vervangen door een gemetselde tuinmuur die dan aansluit op onze gevel. De lengte van die muur is ongeveer 5 meter en de hoogte 2 meter. We willen een dubbele muur met eventueel kolommen erin, zodat hij ook harde wind goed doorstaat. Er is nog geen fundering aanwezig. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Gevelisolatie aan laten brengen

Ik wil een buitenmuur, steens, aan de buitenkant isoleren. De RC waarde moet voor de subsidie worden gehaald. Waarschijnlijk zal de buitenste laag voorzien moeten worden van pleisterwerk. Het betreft de zijmuur van een 2 onder 1 kap woning en de oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Loodslab en voegen bij het kozijn herstellen

Ik heb lekkage door weggeslagen cement achter het loodbeslag boven het voorraam op de begane grond. Ook het beslag zelf moet vervangen worden. De lengte is ongeveer 2.50 meter. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en vervanging.

Schoorstenen weghalen uit huis

Ik wil de schoorsteen laten verwijderen uit mijn huis. Het zal alleen in de woning zelf verwijderd moeten worden en op het dak hoeft niks verwijderd te worden. Mijn woning is moeilijk bereikbaar en is niet bereikbaar met de auto. De afvalcontainer kunt ongeveer 150 meter vanaf de woning plaatsen. Graag wil ik een offerte voor deze klus.

Buitenmuur schoonspuiten

Voor de verkoop van mijn huis wil ik de voorgevel van 25 m2 laten reinigen, wellicht zal deze wel opnieuw geïmpregneerd moeten worden.

Gevel reinigen en impregneren

Schoonspuiten en impregneren van buitenmuur, circa 42 a 45 m2. Eerste en tweede verdieping. Een opengewerkte kalkzansteen gevel, voeg loopt gelijk met de gevelstenen. Lichtgrijs en donkergrijze stenen. De voeg is licht grijs. Niet heel erg vuil. Graag even kijken welke manier van reinigen het best is. Steiger zetten is mogelijk.

Gevel renoveren

Ik wil graag mijn gevel opnieuw laten voegen en impregneren. Het is ongeveer 15 m2. Graag wil ik materialen door de vakman laten leveren.

Schoorsteen voegen en lood vervangen

Schoorsteen voegen, en lood vervangen.

Voegen van de schoorsteeen

Wij zijn geïnteresseerd in een offerte voor het voegen van onze gehele schoorsteen. Schoorsteen is ongeveer 40 jaar oud en zover ik weet niet eerder behandeld. - Het uitkrabben van de voegen. - Het opnieuw voegen van de schoorsteen. - Eventueel impregneren, graag advies hierover. Eerlijk gezegd heb ik geen idee of shoonmaakwerkzaamheden nodig zijn. Als het nodig is om langs te komen, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Voegen van de gevel herstellen

Ik zoek een bedrijf(je) dat een paar kapotte voegen kan herstellen aan de achtergevel. Gaat om een oppervlak van hooguit 1 meter x 0.40 meter. Ik heb er wel wat haast mee omdat er binnenkort rolluiken geplaatst gaan worden. Ik hoor het graag.

Schoorsteen voegen en loodslabben vervangen

Via het dakkapel is de schoorsteen bereikbaar om deze opnieuw te voegen. Het huis is uit 1957 en ook de loodslabben dienen te worden vervangen.

Schoorsteen opnieuw voegen

Schoorsteen opnieuw voegen. Oude voegen verwijderen en nieuwe voegen aanbrengen. Lood vervangen. Gedeelde schoorsteen met de buren.

Binnenmuurtje plaatsen

Herplaatsen van een muurtje tussen 2 slaapkamers. 2.40 x 4.00, van gipsblokken, dikte ongeveer 8 cm. Muren behangklaar maken en plint er bij langs.

Gevelwerk

Het voegen, impregneren en gevelreiniging van ongeveer 70 m2.

Schoorsteen opnieuw opbouwen

Schoorsteen is slecht. Mogelijk opnieuw opbouwen. Foto's van de schoorsteen mogelijk. Hij staat op derde verdieping, meter of 8 hoog.