Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen:

Natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 20 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitenmuur moet eerst worden opgeknapt. Muur vangt veel zonlicht. Mogelijkheid overwegen om buitenmuur Met hout te bedekken i.p.v. Natuursteen. Muur ligt op eerste verdieping aan de terras zijde.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Houten dorpel deurkozijn vervangen

De houten dorpel van het kozijn onder onze buitendeur is rot en moet vervangen worden en wellicht ook (delen van) het deurkozijn. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten en/of natuursteen dorpel. De dorpel is ongeveer 120 cm breed. Graag even komen kijken en advies met offerte uitbrengen.

Houten deurdorpel vervangen

De houten dorpel onder onze buitendeur achter moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten en/of natuursteen dorpel. Dorpel is ongeveer 120 cm breed. Ik zoek iemand die langs kan komen om te kijken en te offreren.

Vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag

Wij zijn opzoek naar iemand die ervaring heeft op het gebied van vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag tot ca 28 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie platen direct op balklaag vv zwaluwstaart platen,vloerverwarmings buis als hoofdverwarming en hierover ca 53 mm beton (zie advies leverancier). De vloer dient geschikt te zijn voor afwerking met tegels van natuursteen marmer. Aansluitende beganegromdvloer van beton uitbouw en van holle baksteen tpv aansluitende gang en wc ook vv isolatie, vloerverwarmingsslang en beton/anhydriet ca (18+10) 28 m2 Het verder leveren en aanbrengen van vloer verwarmingsverdeler als optie meenemen. Evtueel kunnen alternatieve offertes bv droogbouw ook ingediend worden. Uitgangspunt is wel afwerking met natuursteen tegels miet mogelijk zijn. De bestaande verwarming bevindt zich nu op de bg. Deze ketel zal vervangen worden door een nieuwe welke op zolder geplaatst wordt. In nader overleg met nog te zoeken installateur zal de vloerverwarming aangesloten worden. Valt buiten offerte, maar hier kan in meegedacht worden. Het aangebrachte dient wel op druk getest te worden opgeleverd. De werkplek is goed bereikbaar.

Begane grond afwerken met eiken en natuursteen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) het verlijmen en voegen van 34 m² leisteen/hardsteen in keuken, bijkeuken en hal. 2) het volledig verlijmen van 33 m² eiken lamelparket in de woonkamer. De gehele vloer is voorzien van ingefreesde vloerverwarming welke t.p.v. de houten vloer dicht gesmeerd wordt.

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag mijn tuin ophogen en bestraten. De tuin is ongeveer 60 m2. Gras en vlonders eruit, natuursteen er in. Aantal borders door middel van halfhoge bakken.

Natuurstenen schutting laten plaatsen

Graag een offerte voor een 21 meter schutting van 1,80 hoog met natuursteen erin. Of een kokoswall schutting. En het liefst geen houten palen ertussen maar metaal of beton. Ook uw offerte voor het plaatsen ervan. De oude schutting zullen we zelf verwijderen of kunt u dat ook doen? Dan graag dit apart vermelden in de offerte.

Voortuin herinrichten

In onze voortuin van circa 10 m² bevinden zich nu hortensia's, een boompje en rondom de tuin een lage groene heg. De bedoeling is dat de voortuin helemaal onderhoudsvrij gemaakt wordt, dus al het groen moet eruit, behalve het boompje in het midden. Dan wil ik er een houten of gietijzer laag hekje omheen en de tuin laten bestraten met tegels, zodat daar fietsen neergezet kunnen worden. Qua tegels denk ik aan natuursteen in een bruinige tint. Ik laat de tuin graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte voor de totale klus zonder stelposten.

Badkamermeubel met wasmachine- en droger ontwerpen

Voor een nieuwbouwwoning wil ik een maatwerk wasmeubel. De oplevering zal in 2017 zijn maar uiterlijk 1 april a.s. exacte maatvoering badkamer doorgeven aan aannemer. Een wasmeubel met de wasmachine en de wasdroger erin weggewerkt. Opbouwwasbak met 2 kraangaten en 1 afvoer (bijvoorbeeld EAGO BB 087-8E) van 120 cm. Dan past de afvoer tussen de 2 apparaten. Mogelijk is er ruimte voor een smalle kast ertussen? Totale breedte is circa 150 cm. Overige wensen: - moderne uitstraling; - materiaalkeuze; kwaliteit, lange levensduur, geen intensief onderhoud; - houten werkblad met zijpanelen bijvoorbeeld, geen hoogglans; - Ceasarstone en natuursteen erg mooi maar waarschijnlijk erg duur; - deurtjes met gewone scharnieren; - suggestie van lades op de deurtjes is leuk; - indien mogelijk met plint, maakt het geheel 'lichter', moet het geheel niet nog hoger of breder maken natuurlijk. Kunt u een indicatie geven van de kosten voor het ontwerp en tekening? Wellicht heeft u een dergelijke kast al eerder ontworpen, en kunt u foto's of tekeningen laten zien.

Kieren bij kozijn repareren

Er zitten kieren tussen natuursteen en houten kozijn, plus tussen kozijn liggend en staand deel. Dit moet gerepareerd worden, indien dit netjes lukt meerdere kozijnreparaties of gedeeltelijk vervangen. Indien mogelijk meerdere kleine klussen.

Natuursteen tegelvloer verwijderen

We willen een natuurstenenvloer met tegels van 50 bij 50 verwijderen en hopen dat de vloerverwarming behouden kan blijven. Vervolgens moet de vloer geëgaliseerd worden, zodat we er een houten vloer overheen kunnen leggen. Het gaat om 100 m2.