Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leiden of directe omgeving.

2218 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Voegwerk uithakken en vernieuwen

Het voegwerk van de gevel is vrij poreus, en moet worden uitgehakt en vernieuwd. Gaat om de badkamer muur. Het is ongeveer 20 m2.

Betonplaat isoleren

Ik heb zowel voor als achter een betonplaat met grind steentjes van de bovenkant begane grond tot halverwege de 1e verdieping (6,20 x 1,50 meter x 2). Hierdoor heb ik veel last van schimmelvorming door koudebrug. De rest van de gevel is bakstenen spouwmuur. Ik weet niet of die al geïsoleerd is. We willen ook alle raamkozijnen vervangen voor kunststof met beter isolerend glas.

Gevel reinigen en impregneren tegen doorslaand vocht

Het gaat om een huis van circa 1885. Binnen hebben we in de hoek van de zijmuur/voormuur last van doorslaand vocht. De zijmuur (zonder ramen) is op het westen en is ongeveer 8 x 6 meter en de voorkant (met grote ramen) is op het noorden. Voor zover wij weten is de muur nooit behandeld. Ik denk dat de gevel geïmpregneerd moet worden en dus ook gereinigd. Graag ontvang ik wel advies daarover.

Gevel isoleren

Isolatie van kop gevel eengezinswoning. Graag materiaal, extra dikte gevel en RC waarde in offerte vermelden. Huidige gevel is enkelsteens. Werkruimte is zeer beperkt: gevel volgende woning op circa 1 meter afstand. Hier rekening mee houden. De oppervlakte van de te isoleren gevel is 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Lood aanbrengen voorgevel

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van lood voor een pannendak/gevelaansluiting van ca. 6 strekkende meter. Bovendien moet de bovenkant van de gevel afgesloten worden met een waterdichte mortel. Ik kan eventueel foto's of een video sturen.

Gevel opnieuw bekleden

Hout vervangen door kunststof, samen met buren, beide woningen hebben gelijke ramen op zelfde hoogte. Zal gaan om ongeveer 50 m2

Kozijn verwijderen, deels dichtmetselen en nieuw raampje plaatsen

Ik wil een kozijn in een buitenmuur verwijderen, opening deels dichtmetselen, en aanbrengen van een bovenraampje van ongeveer 1.50 x 50 cm. Graag met dubbel glas en houten kozijn.

Gevelbekleding plaatsen

Het gaat om een buitenmuur tussen ons dakterras en dat van de buren. Daaronder loopt de, dragende, binnenmuur tussen onze badkamer en hun huiskamer, maar het stuk muur erboven staat los in de buitenlucht aan beide kanten en functioneert slechts als afscheiding en als drager voor de pergola. Er zat een cementlaag op de oude bakstenen maar die is losgekomen. Er zit ook een behoorlijke horizontale scheur in de muur, loopt via de voegen. De voegen en specie zijn in slechte staat en de muur is oud. De muur is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter lang. Qua bekleding willen we graag iets dat zoveel mogelijk stevigheid toevoegt aan de muur, om te voorkomen dat onze pergola instort.

Voegwerk herstellen van de buitengevel

Ik zoek een voeger voor het reinigen en vernieuwen van het voegwerk aan de achterzijde van ons huis (bouwjaar 1976). Huis is ongeveer 6 meter breed en telt 2 woonlagen met buitenmuur, derde woonlaag is dak. De benedenverdieping heeft een groot raam en deur over breedte woning. Bovenverdieping heeft 2 slaapkamerramen. Eventueel wilt de buurman ook gebruik maken van deze dienst.

Gat in gevel boren voor afzuiging douche geiser

Ik wil graag een gat in mijn gevel/buitenmuur laten boren in een appartement op de 3e en ook bovenste verdieping voor het aansluiten van een douche geiser. Er is toestemming van de VVe van het complex.

Slijtage aan het voegwerk herstellen

Er is slijtage aan het voegwerk, met name boven de latij. Dit willen we graag laten herstellen. Afmeting is ca. 11 x 2,5 meter.

Een barst in de muur repareren

Bij de voorkant van mijn gezinshuis is een gedeelte van de muur gebroken. Kunt u dat gedeelte repareren? In de bijlage zitten er foto's om de situatie te verduidelijken, zodat u zich beter kunt voorbereiden op het repareren.

Natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 20 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitenmuur moet eerst worden opgeknapt. Muur vangt veel zonlicht. Mogelijkheid overwegen om buitenmuur Met hout te bedekken i.p.v. Natuursteen. Muur ligt op eerste verdieping aan de terras zijde.

Bakstenen tuinmuurtje repareren

Wij hebben een huis uit 1936 met voortuin. De voortuin is aan de voorzijde afgezet met een muurtje, inclusief versierde pilaar waar het tuinpoortje aan vast zit. Het muurtje is dringend aan renovatie toe: de voegen komen los en meerdere bakstenen zijn beschadigd. We ontvangen graag een offerte voor deze klus.

Schoorsteen renoveren

De voegen van de schoorsteen moeten worden uitgeslepen of uitgehakt en opnieuw gevoegd, graag het lood rondom checken en er zitten 2 stenen zitten los van de boven rand. Deze graag bevestigen.

Voegen van de schoorsteen vernieuwen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw laten voegen. Het oude voegwerk moet hiervoor uitgeslepen worden. Het dak is makkelijk te bereiken via het dakraam. Het is een typisch jaren '70 rijtjeshuis met schuin dak met pannen, redelijk stijl.

Gat boren voor de afzuigkap

De diameter moet 200 mm worden voor € 75

Gat boren in buitenmuur

Gat boren in een buitenmuur voor een pijp of zo iets voor de geiser. Een soort afzuigsysteem

Vervuilde spouw schoonmaken en isoleren

We hebben een hoekwoning. We hebben last van vocht op/aan/in de muur. De spouw is vervuild en moet schoongemaakt worden. Als het geen optrekkend vocht is, willen we de gevel (muur) laten isoleren. Zes jaar terug is de gevel geimpregneerd daardoor is het lang goed gegaan. Maar nu is de gevel weer vochtig. Afmeting: 7 meter lengte en drie verdiepingen hoog. Graag ontvangen we een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur en mogelijk het isoleren ervan. Vriendelijke groeten.

Bestaand voegwerk vernieuwen

Bestaande buitenmuur voorzien van nieuw voegwerk methode: snijvoeg gaat om ongeveer 12 vierkante meter. Tevens herstellen van een barst in het voegwerk (1 meter lang) voor beidde werkzaamheden graag een offerte. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Voegwerk in de achtergevel herstellen

Het voegwerk van de achtergevel van onze jaren '30 woning is slecht en dient te worden vervangen. De gevel heeft openslaande deuren en kozijnen. Het voegwerk zal ongeveer 10 a 20 m2 zijn. Graag maken wij een afspraak om het soort voeg en de verdere mogelijkheden te bespreken.

Voegen van buitenmuur vervangen

5 m2 voegen vervangen van buitenmuur. Steiger hebben we nu staan tot 20 augustus.

Tuinmuur metselen

Een tuinmuur metselen 8 m 20 cm opening voor een tuindeur 1,20cm 8 m 20 cm 5 m 20 cm

Schuur metselen

Je kunt er goed bij en het is in Amsterdam 2500 stenen. 33 m2 groot, 2 kozijnen metselwerk en voegen zelf oude schuur verwijderen

Voegwerk uithakken en vernieuwen

Ik wil het voegwerk in de voorgevel van onze tussenwoning laten vernieuwen. Er moet ongeveer 25 m² oud voegwerk op de begane grond en 1e verdieping worden uitgehakt en daarna 'platvol' worden gevoegd met kalkzand mortel. De gevel is goed bereikbaar. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.