Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leiden of directe omgeving.

2223 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, gevel van bungalow bekleden, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Lood aanbrengen voorgevel

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van lood voor een pannendak/gevelaansluiting van ca. 6 strekkende meter. Bovendien moet de bovenkant van de gevel afgesloten worden met een waterdichte mortel. Ik kan eventueel foto's of een video sturen.

Gevel opnieuw bekleden

Hout vervangen door kunststof, samen met buren, beide woningen hebben gelijke ramen op zelfde hoogte. Zal gaan om ongeveer 50 m2

Kozijn verwijderen, deels dichtmetselen en nieuw raampje plaatsen

Ik wil een kozijn in een buitenmuur verwijderen, opening deels dichtmetselen, en aanbrengen van een bovenraampje van ongeveer 1.50 x 50 cm. Graag met dubbel glas en houten kozijn.

Gevelbekleding plaatsen

Het gaat om een buitenmuur tussen ons dakterras en dat van de buren. Daaronder loopt de, dragende, binnenmuur tussen onze badkamer en hun huiskamer, maar het stuk muur erboven staat los in de buitenlucht aan beide kanten en functioneert slechts als afscheiding en als drager voor de pergola. Er zat een cementlaag op de oude bakstenen maar die is losgekomen. Er zit ook een behoorlijke horizontale scheur in de muur, loopt via de voegen. De voegen en specie zijn in slechte staat en de muur is oud. De muur is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter lang. Qua bekleding willen we graag iets dat zoveel mogelijk stevigheid toevoegt aan de muur, om te voorkomen dat onze pergola instort.

Voegwerk herstellen van de buitengevel

Ik zoek een voeger voor het reinigen en vernieuwen van het voegwerk aan de achterzijde van ons huis (bouwjaar 1976). Huis is ongeveer 6 meter breed en telt 2 woonlagen met buitenmuur, derde woonlaag is dak. De benedenverdieping heeft een groot raam en deur over breedte woning. Bovenverdieping heeft 2 slaapkamerramen. Eventueel wilt de buurman ook gebruik maken van deze dienst.

Gat in gevel boren voor afzuiging douche geiser

Ik wil graag een gat in mijn gevel/buitenmuur laten boren in een appartement op de 3e en ook bovenste verdieping voor het aansluiten van een douche geiser. Er is toestemming van de VVe van het complex.

Slijtage aan het voegwerk herstellen

Er is slijtage aan het voegwerk, met name boven de latij. Dit willen we graag laten herstellen. Afmeting is ca. 11 x 2,5 meter.

Een barst in de muur repareren

Bij de voorkant van mijn gezinshuis is een gedeelte van de muur gebroken. Kunt u dat gedeelte repareren? In de bijlage zitten er foto's om de situatie te verduidelijken, zodat u zich beter kunt voorbereiden op het repareren.

Natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 20 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitenmuur moet eerst worden opgeknapt. Muur vangt veel zonlicht. Mogelijkheid overwegen om buitenmuur Met hout te bedekken i.p.v. Natuursteen. Muur ligt op eerste verdieping aan de terras zijde.

Bakstenen tuinmuurtje repareren

Wij hebben een huis uit 1936 met voortuin. De voortuin is aan de voorzijde afgezet met een muurtje, inclusief versierde pilaar waar het tuinpoortje aan vast zit. Het muurtje is dringend aan renovatie toe: de voegen komen los en meerdere bakstenen zijn beschadigd. We ontvangen graag een offerte voor deze klus.

Schoorsteen renoveren

De voegen van de schoorsteen moeten worden uitgeslepen of uitgehakt en opnieuw gevoegd, graag het lood rondom checken en er zitten 2 stenen zitten los van de boven rand. Deze graag bevestigen.

Voegen van de schoorsteen vernieuwen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw laten voegen. Het oude voegwerk moet hiervoor uitgeslepen worden. Het dak is makkelijk te bereiken via het dakraam. Het is een typisch jaren '70 rijtjeshuis met schuin dak met pannen, redelijk stijl.

Gat boren voor de afzuigkap

De diameter moet 200 mm worden voor € 75

Gat boren in buitenmuur

Gat boren in een buitenmuur voor een pijp of zo iets voor de geiser. Een soort afzuigsysteem

Vervuilde spouw schoonmaken en isoleren

We hebben een hoekwoning. We hebben last van vocht op/aan/in de muur. De spouw is vervuild en moet schoongemaakt worden. Als het geen optrekkend vocht is, willen we de gevel (muur) laten isoleren. Zes jaar terug is de gevel geimpregneerd daardoor is het lang goed gegaan. Maar nu is de gevel weer vochtig. Afmeting: 7 meter lengte en drie verdiepingen hoog. Graag ontvangen we een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur en mogelijk het isoleren ervan. Vriendelijke groeten.

Bestaand voegwerk vernieuwen

Bestaande buitenmuur voorzien van nieuw voegwerk methode: snijvoeg gaat om ongeveer 12 vierkante meter. Tevens herstellen van een barst in het voegwerk (1 meter lang) voor beidde werkzaamheden graag een offerte. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Voegwerk in de achtergevel herstellen

Het voegwerk van de achtergevel van onze jaren '30 woning is slecht en dient te worden vervangen. De gevel heeft openslaande deuren en kozijnen. Het voegwerk zal ongeveer 10 a 20 m2 zijn. Graag maken wij een afspraak om het soort voeg en de verdere mogelijkheden te bespreken.

Voegen van buitenmuur vervangen

5 m2 voegen vervangen van buitenmuur. Steiger hebben we nu staan tot 20 augustus.

Tuinmuur metselen

Een tuinmuur metselen 8 m 20 cm opening voor een tuindeur 1,20cm 8 m 20 cm 5 m 20 cm

Schuur metselen

Je kunt er goed bij en het is in Amsterdam 2500 stenen. 33 m2 groot, 2 kozijnen metselwerk en voegen zelf oude schuur verwijderen

Voegwerk uithakken en vernieuwen

Ik wil het voegwerk in de voorgevel van onze tussenwoning laten vernieuwen. Er moet ongeveer 25 m² oud voegwerk op de begane grond en 1e verdieping worden uitgehakt en daarna 'platvol' worden gevoegd met kalkzand mortel. De gevel is goed bereikbaar. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Gevels voor en achter opnieuw voegen

Wij willen de gevels aan de voor en achterzijde van mijn woning opnieuw laten voegen. Het huis heeft 2 woonlagen (begane grond en 1 verdieping). BXH = 6.00 x ongeveer 6.70 meter. Achterzijde: - Begane grond is beperkt in verband met een niet-gemetselde uitbouw(2,30 x 3,10 meter) en vanwege opslaande deuren (2,90 x 3,00 meter). Op de eerste verdieping :1 raam (1,20 x 1,60); openslaande deuren (2,80 x 2,80), een deels gemetseld balkon (3,40x0. 80 meter) minus houten hek (2,95x0.6 meter) en een scheidingsmuurtje naar de buren (0.80 x 2 meter). Voorzijde: Begane grond: voordeur:(1. 08 x 1,80 meter) en een raam (2,80 x circa 1,90 meter). Op de eerste verdieping: 1 raam (1.08 x 1. 50 meter) en nog een 1 raam ( 2,60x1,50 meter). Het is een jaren 30 woning met dakoverstek. Er is geen speciale voeg gebruikt, hij valt iets terug.

Gemetselde BBQ laten maken

Ik wil graag een BBQ laten metselen. De breedte 65 cm, diepte 33 cm van de bestaande nis. Er zit een ruitje in, dit moet verwijderd worden, daarna wil ik hier graag een BBQ in laten metselen. De hoogte zal iets minder dan een meter wordt.

Gemetselde schutting maken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een gemetselde schutting. De lengte van de schutting is ongeveer 52 meter. Er moet ook een poort/deur in komen. Er zitten 2 hoeken van 90 graden in. Zou u misschien een aantal opties kunnen uitwerken? Zoals enkelsteen en dubbelsteens? Separaat zou ik ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude schutting.

Gemetselde buitenmuur vervangen

Wij hebben aan de achterzijde van ons pand een oude gemetselde buitenmuur. Er zitten hier en daar wat stenen los en de hele muur is eigenlijk in een slechte staat. Ik overweeg om een deel ofwel de gehele muur te laten vervangen. Het gaat om minimaal 35 m². Ik maak graag een afspraak om de situatie hier met mij te bespreken en ontvang daarna uw plan van aanpak en een offerte.