Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leerdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leerdam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leerdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leerdam of directe omgeving.

100 klanten uit Leerdam bevelen een bij Casius in Leerdam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leerdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leerdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Isolatie plaatsen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een massieve muur. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor steenstrips aan de buitenzijde met isolatie. De oppervlakte is meer dan 100 m2. Kunnen wij een afspraak maken voor advies?

Muurtjes metselen in tuin

Ik wil graag in de tuin 2 muurtjes laten metselen van ongeveer 1 meter hoog. De lengte van beide muurtjes zal 5 en 7 meter zijn en er dient een fundering geplaatst te worden. Er is op dit moment geen erfafscheiding aanwezig.

Plaatsen van een kraaienkap

Ik heb een schoorsteenkanaal, waar geen kraaienkap op zit. Ik stook de openhaard momenteel niet, er staat alleen een elektrische sfeerhaard in. Toch wil ik er graag een kap op laten zetten, zodat er geen vogels in vallen. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe muur metselen

Er dient een nieuwe tuinmuur gemetseld te worden van 6 meter lang. De hoogte is aan 1 kant 1.70 meter en aan de andere zijde 70 cm. Bovenop dient er een dubbele rollaag gemetseld te worden.

Topgevel vervangen

Topgevel vervangen en de rest controleren of er nog meer moet worden vernieuwd,

Gevel reinigen en impregneren

Het betreft een muur op de begane grond van ongeveer 20 m2. Deze dient gereinigd te worden, opnieuw gevoegd en daarna geïmpregneerd.

Spouwmuren isoleren

Spouwmuren isoleren 85 m2, 2 onder 1 kapwoning. Ik denk deels steiger nodig omdat een deel van de muren niet vanaf de grond bereikbaar zijn, maar er een uitbouw voorstaat. Begane grond en eerste verdieping van de woning. Twee gevels, achterzijde is al geïsoleerd.

Gevel met scheuren repareren

Het betreft een woonetage op de eerste verdieping. In de gevel zitten wat scheuren en bij 1 kozijn lekt het naar binnen als de regen er op staat. Ik wil graag weten wat het gaat kosten om het te laten repareren.