Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevelbekleding vervangen

Momenteel hout gevelbedekking. Deze week stuk gewaaid tijdens storm. Zsm vervangen dmv kunststof panelen. ongeveer 5 m breed, 2 verdiepingen.

Gevelbekleding vervangen voorkant- en achterkant van ons huis en isolatie realiseren

Aan de voor- en achterzijde van ons huis willen we de oude houten gevelbekleding laten vervangen door ander materiaal en, misschien, isolatie. Het gaat aan beide kanten om een stuk van 5,2m breed en ruim 1m hoog(ongeveer). We willen een antraciet of donker groene kleur. Daarnaast moet de bekleding aan de achterkant geschikt zijn om een zonnescherm aan op te hangen. We willen een goede prijs/kwaliteit verhouding: het gaat ons niet perse om het beste materiaal, maar wel om betrouwbaar materiaal voor een redelijk normale prijs.

Openhaard schouw metselen

We hebben een vrijstaande woning uit 1890 gekocht en willen graag de openhaard schouw laten metselen. De openhaard is in de woonkamer en voor zover we weten de vorige bewoners hebben het in 23 jaar niet gebruikt. We hebben zoals u ziet op de foto's de oude schouw al er uit gesloopt en is nu een open plek. Ons voorkeur gaat om het zoals de foto's van idee 1 of 2 terug te zien.

Houten gevel isoleren

Ik wil graag mijn houten gevel isoleren. Vervolgens moet deze bekleed worden met hardhout. De gevel is aan de achterkant 15 m2 en aan de voorkant rond de 20 m2. Momenteel zitten er eternitplaten op en deze zou ik eventueel zelf ook kunnen verwijderen. Ik wil energieneutraal wonen dus ik wil daarom goede isolatie hebben. Ik wil graag red cederhout laten plaatsen (het grove materiaal).

Buitengevel stucen

Het gaat om het laten stucen van de buitenzijde van ons huis. Momenteel is de helft bakstenen en de bovenste helft is houten delen. De oppervlakte van de houten delen is 115 m2. De bakstenen ongeveer 150 m2. Achter de houten delen zitten geen bakstenen dus daar zal een andere oplossing voor moeten komen voordat gestuct kan worden.

Muur met metselwerk aanhelen

We hebben een opening van een muur hoger opengebroken. Die willen wij graag netjes en fijn metselen.

Gevel bekleden met kunststof

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De gevel is nu bekleed met hout. Moet bekleed worden met kunststof of iets anders onderhoudsvrij.

Voegwerk gevel vervangen

Voegwerk voorgevel (18/ 20 m2) vervangen. 2 etages.

Gevel stralen, voegen vervangen en impregneren

Wij willen graag de voorgevel laten behandelen. De voegen dienen te worden vervangen en de gevel gezandstraald en geïmpregneerd. De oppervlakte van de stenen is ongeveer 25 m2.

Buitenmuren stralen, impregneren en voegen

Ik heb een vrijstaande woning gekocht die onder architectuur is gebouwd. De woning wordt momenteel verbouwd en als dat klaar is, ik vermoed na de bouwvak, wil ik onderhoud aan de buitengevels laten verzorgen. Ik wil de gemetselde muren laten stralen, impregneren en voegen. Dat werk zal vermoedelijk in delen moeten worden uitgevoerd. Het betreft een aparte bouw, daardoor laat het oppervlak van de gevels zich door mij lastig inmeten. Ik wil een afspraak op locatie met u maken om het werk te laten beoordelen en in te meten. Daarna zie ik uw offerte graag tegemoet.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag de voor- en achterkant van ons huis laten bekleden met Keralit. Het gaat om ongeveer 27 vierkante meter.

Enkelsteens tuinmuur maken

Het betreft het metselen van een eensteensmuur van 2 meter hoog en ongeveer 360 cm breed. Op een tweetal plekken dient er een opening in de muur gemaakt te worden. De muur dient te worden gemetseld inclusief fundering.

Werzalit Polish leveren

Ik ben opzoek naar Werzalit Polisch, om daarmee mijn schuur te behandelen. Kan u mij daar voor Polisch leveren, wanneer ik het bij u koop , wat is de prijs? Voer de werkzaam heden zelf uit. Hatelijke

Gevelherstel van de uitbouw

Ik wil graag een muurtje onder uitbouw van ongeveer 10 meter breed en 36 centimeter hoog laten herstellen. Voegen zijn slecht en de stenen niet mooi.

Schoorsteen van dak verwijderen

Wij willen een schoorsteen van ons dak laten verwijderen. Deze schoorsteen loop ongeveer 1.50 meter binnen door, maar dit gedeelte zouden wij zelf kunnen verwijderen. Het zou alleen op korte termijn moeten gebeuren. Het gaat om een gemetselde schoorsteen.

Voegwerk van een aantal muren herstellen

Ik wil het voegwerk van een aantal muren laten herstellen. Het moet hier even beoordeeld worden. Afhankelijk van uw oordeel gaat het om 51 tot 100 m².

Renoveren van de schoorsteen en gevel

Het betreft het reinigen van de schoorsteen (buitenzijde) waar roet en mosaanslag op zit. Wat voor methode van reinigen hanteert u? Mogelijk daarna impregneren.

Schuurdeur met kozijn verplaatsen

Ik heb een halfsteens gemetselde schuur, waar ik een kozijn met deur wil laten verplaatsen naar een andere muur. Er moet een opening worden gemaakt en het kozijn met de deur moeten worden geplaatst, waarbij de draairichting niet gewijzigd wordt. Het oude gat moet dichtgemetseld worden. Ik ontvang graag een offerte.

Aantal voegen laten repareren

Zie : hierboven

Schoorsteen voegen en plaatselijk repareren

Schoorsteen ( dubbel met buren) opnieuw voegen en impregneren, dekplaat controleren en evt renoveren. Ook plaatselijk in muren voegen repareren en opnieuw voegen/inwassen regenslagen onder kozijnen. Evt telefonisch contact na emailreactie.

Gevelbekleding en dakbedekking vervangen

Bestaande houten gevelbekleding vervangen voor Western Red Cedar. Naar schatting 50 m2. Zie bijgevoegde foto. Tevens bitumen dakbedekking vervangen: circa 115 m2 bitumen; 1,5 m2 dakbeschot vervangen; 4,5 meter dakgoot vervangen. Het betreft een plat dak van een bungalow (met opbouw). Over 90 m2 ligt grind, dat herplaatsten of afvoeren.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil graag de achtergevel van mijn hoekwoning laten isoleren. Deze werkplek is makkelijk te bereiken via de garage. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie

Zwarte laag van de gevel verwijderen

De zwarte laag van de zijgevel verwijderen. Het betreft een gedeelte van ongeveer 6 meter lang en het loopt schuin omhoog. Het betreft de begane grond, eerste en tweede verdieping en ook nog een stuk garage. Totaal is het ongeveer 20 vierkante meter.

Knipvoeg aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 5 m2 steenstrips laten voorzien van een knipvoeg. Het betreft de gevel van de schuur.

Hoekwoning voegen

Ik heb een hoekwoning waarbij zijmuur opnieuw gevoegd dient te worden en waarbij de stootvoegen hersteld moeten worden. Moeilijk te zeggen om hoeveel m² het gaat. Het is een woning met 2 verdiepingen (ong. 10 meter hoog).