Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gebouw van 700 m2 volledig isoleren, buitengevel isoleren, het isoleren dak en wanden van een boerderij, gevel vervangen met kunststof gevelbekleding, spuitkurk op de gevel zetten, buitengevel bekleden, gevel isoleren, gevelbekleding en isoleren van zeecontainers, buitengevel isoleren van een vrijstaande woning, gevelbekleding plaatsen, spuitkurk plaatsen, appartementsgebouw bekleden, gevel isoleren en afwerken, buitenzijde isoleren, buitengevel stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Muur met metselwerk aanhelen

We hebben een opening van een muur hoger opengebroken. Die willen wij graag netjes en fijn metselen.

Gevel bekleden met kunststof

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De gevel is nu bekleed met hout. Moet bekleed worden met kunststof of iets anders onderhoudsvrij.

Voegwerk gevel vervangen

Voegwerk voorgevel (18/ 20 m2) vervangen. 2 etages.

Gevel stralen, voegen vervangen en impregneren

Wij willen graag de voorgevel laten behandelen. De voegen dienen te worden vervangen en de gevel gezandstraald en geïmpregneerd. De oppervlakte van de stenen is ongeveer 25 m2.

Buitenmuren stralen, impregneren en voegen

Ik heb een vrijstaande woning gekocht die onder architectuur is gebouwd. De woning wordt momenteel verbouwd en als dat klaar is, ik vermoed na de bouwvak, wil ik onderhoud aan de buitengevels laten verzorgen. Ik wil de gemetselde muren laten stralen, impregneren en voegen. Dat werk zal vermoedelijk in delen moeten worden uitgevoerd. Het betreft een aparte bouw, daardoor laat het oppervlak van de gevels zich door mij lastig inmeten. Ik wil een afspraak op locatie met u maken om het werk te laten beoordelen en in te meten. Daarna zie ik uw offerte graag tegemoet.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag de voor- en achterkant van ons huis laten bekleden met Keralit. Het gaat om ongeveer 27 vierkante meter.

Enkelsteens tuinmuur maken

Het betreft het metselen van een eensteensmuur van 2 meter hoog en ongeveer 360 cm breed. Op een tweetal plekken dient er een opening in de muur gemaakt te worden. De muur dient te worden gemetseld inclusief fundering.

Werzalit Polish leveren

Ik ben opzoek naar Werzalit Polisch, om daarmee mijn schuur te behandelen. Kan u mij daar voor Polisch leveren, wanneer ik het bij u koop , wat is de prijs? Voer de werkzaam heden zelf uit. Hatelijke

Gevelherstel van de uitbouw

Ik wil graag een muurtje onder uitbouw van ongeveer 10 meter breed en 36 centimeter hoog laten herstellen. Voegen zijn slecht en de stenen niet mooi.

Schoorsteen van dak verwijderen

Wij willen een schoorsteen van ons dak laten verwijderen. Deze schoorsteen loop ongeveer 1.50 meter binnen door, maar dit gedeelte zouden wij zelf kunnen verwijderen. Het zou alleen op korte termijn moeten gebeuren. Het gaat om een gemetselde schoorsteen.

Voegwerk van een aantal muren herstellen

Ik wil het voegwerk van een aantal muren laten herstellen. Het moet hier even beoordeeld worden. Afhankelijk van uw oordeel gaat het om 51 tot 100 m².

Renoveren van de schoorsteen en gevel

Het betreft het reinigen van de schoorsteen (buitenzijde) waar roet en mosaanslag op zit. Wat voor methode van reinigen hanteert u? Mogelijk daarna impregneren.

Schuurdeur met kozijn verplaatsen

Ik heb een halfsteens gemetselde schuur, waar ik een kozijn met deur wil laten verplaatsen naar een andere muur. Er moet een opening worden gemaakt en het kozijn met de deur moeten worden geplaatst, waarbij de draairichting niet gewijzigd wordt. Het oude gat moet dichtgemetseld worden. Ik ontvang graag een offerte.

Aantal voegen laten repareren

Zie : hierboven

Schoorsteen voegen en plaatselijk repareren

Schoorsteen ( dubbel met buren) opnieuw voegen en impregneren, dekplaat controleren en evt renoveren. Ook plaatselijk in muren voegen repareren en opnieuw voegen/inwassen regenslagen onder kozijnen. Evt telefonisch contact na emailreactie.

Gevelbekleding en dakbedekking vervangen

Bestaande houten gevelbekleding vervangen voor Western Red Cedar. Naar schatting 50 m2. Zie bijgevoegde foto. Tevens bitumen dakbedekking vervangen: circa 115 m2 bitumen; 1,5 m2 dakbeschot vervangen; 4,5 meter dakgoot vervangen. Het betreft een plat dak van een bungalow (met opbouw). Over 90 m2 ligt grind, dat herplaatsten of afvoeren.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil graag de achtergevel van mijn hoekwoning laten isoleren. Deze werkplek is makkelijk te bereiken via de garage. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie

Zwarte laag van de gevel verwijderen

De zwarte laag van de zijgevel verwijderen. Het betreft een gedeelte van ongeveer 6 meter lang en het loopt schuin omhoog. Het betreft de begane grond, eerste en tweede verdieping en ook nog een stuk garage. Totaal is het ongeveer 20 vierkante meter.

Knipvoeg aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 5 m2 steenstrips laten voorzien van een knipvoeg. Het betreft de gevel van de schuur.

Hoekwoning voegen

Ik heb een hoekwoning waarbij zijmuur opnieuw gevoegd dient te worden en waarbij de stootvoegen hersteld moeten worden. Moeilijk te zeggen om hoeveel m² het gaat. Het is een woning met 2 verdiepingen (ong. 10 meter hoog).

Gevel chemisch reinigen

Chemisch reinigen voorgevel woning. Gevel is goed zichtbaar op Google Maps voor een indicatie van de vervuiling en oppervlakte.

Gevel repareren en impregneren

Het betreft een hoekwoning van ongeveer 6 bij 6 meter. De scheuren dienen te worden gerepareerd en daarna de gehele woning geïmpregneerd.

Voegen renoveren

Huis bouwjaar 1973 2 verdiepingen plat dak. 5.5 meter hoog. Totaal ongeveer 120 m2 geveloppervlakte, totaal voor voor- en achterzijde. Gemetselde stenen buitengevel met een standaard voeg. Over een maand ongeveer ga ik verhuizen. Voeg uithakken, reinigen, opnieuw voegen en impregneren.

Hoekhuis

Metselenmuur

Hoekhuis

Metselenmuur