Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lateien plaatsen boven kozijnen:

Lateien plaatsen boven kozijnen

Ik krijg vlak na 12 juni nieuwe kunststof kozijnen. Boven de 5 ramen moeten 5 a 6 lateien (l profielen geplaatst worden met folie tegen het binnenbad met gegalvaniseerd staal).
Onze klant uit Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lateien plaatsen boven kozijnen uit heel Nederland:

Lateien / H-profielen plaatsen

Boven 6 ramen stalen h-profielen plaatsen in metselwerk. Het gaat om 12 profielen: per raam 1 in het binnenblad en 1 in het buitenblad v.d. spouw. Aanschaf van de profielen (volgens specificaties van een constructeur) hoeft niet in de offerte meegenomen te worden. Het werk is op ong. 1.5m, de ramen zijn 0.8m - 0.9m breed.

Lateien plaatsen in bestaande muur

Wij zijn van plan om een stalen pui in onze woning te laten plaatsen. Op dit moment zit er een deur en een raam op onze achtergevel, die moeten er allebei uit en de muur tussen de deur en achtergevel zou er ook uit moeten. Daarvoor in de plaats zou dan een latei moeten komen. Graag een offerte hiervoor. Totale breedte van de stalen pui zou 482 cm zijn.

Raampje in blinde buitenmuur

We willen graag een raampje in de wc, met ventilatierooster. Voor licht en ventilatie. De muur is een blinde buitenmuur. Gat zagen, lateien plaatsen, raamkozijn plaatsen, dubbel glas met ventilatierooster.

Lateien plaatsen in een dragende buitenmuur

Ik wil graag 2 lateien plaatsen in een dragende buitenmuur voor metselwerk. Wat kost een latei van 6 meter?

Drie ramen in zijgevel maken

• hekken en palen verwijderen • raamopeningen in zijgevel zagen en dubbele stalen lateien plaatsen conform opgave constructeur en detail. Lateien inpakken in dampwerende folie en isolatie. Kozijnen (aluminium kleur n.t.b. 2x vast glas en middelste raam draai-kiep naar binnen) met HR++ glas en 3x ventilatieroosters (DucoTon 10 ZR kleur n.t. b) boven het glas. Beslag in rvs-geborsteld-look Details en tekeningen op te vragen. Contact met architect mogelijk.

Renovatie en isolatie van twee gevels

ACHTERGEVEL 65 m2 • bestaand raam badkamer verwijderen en maat wandopening terugbrengen naar oorspronkelijke maat, strokend met bovenverdieping. Nieuw houten kozijn gelijk aan ramen op bovenverdieping (met HR++glas) plaatsen. • bestaande glasbouwstenen in raamopening slaapkamer verwijderen en maat wandopening terugbrengen naar oorspronkelijke maat, strokend met bovenverdieping. Nieuw houten kozijn gelijk aan ramen op bovenverdieping (met HR++glas) plaatsen. • vuil en losse elementen en houten plaat verwijderen, muurankers ontroesten en schilderen, 60mm isolatie polystuc en pleisterwerk (kleur en structuur n.t.b. ) aanbrengen ZIJGEVEL 80m2 • hekken en palen verwijderen • raamopeningen in zijgevel zagen en dubbele stalen lateien plaatsen conform opgave constructeur en detail. Lateien inpakken in dampwerende folie en isolatie. Kozijnen (aluminium kleur n.t.b. , 2x vastglas en middelste raam draai-kiep naar binnen) met HR++ glas en 3x ventilatieroosters (DucoTon 10 ZR kleur n.t. b) boven het glas. Beslag in rvs-geborsteld-look • bescherming gevel tegen auto(bumpers) aanbrengen (conform plt en detail 3): stalen steunen op metselwerk gevel met daartussen staallamellen gekant met aan boven- en voorzijde van deze lamellen rood-witte signaleringsstrepen. Alternatief voorstel welkom. Doel: auto's tegenhouden, goed zichtbaar vanuit auto, zo min mogelijk zichtbaar van binnen door het raam). • verschil in dikte (en materiaal? ) in hoek links onder verwijderen, vuil en losse elementen verwijderen, muurankers ontroesten en schilderen, 60mm isolatie polystuc en pleisterwerk (kleur en structuur n.t.b. ) aanbrengen • nieuwe ventilatieopeningen (totaal 5x) in gevel boren en roosters plaatsen Tekeningen en maten zijn beschikbaar en kunnen op aanvraag worden opgestuurd en overleg met of vragen aan architect mogelijk. Ik kijk uit naar een voorstel met richtprijs inclusief materialen met mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Doorgang in de gevel voor een deurkozijn

Doorgang in de buitengevel ten behoeve van een deurkozijn in draagmuur met spouw uitgevoerd in witte gevelsteen en binnen kalkzandsteen zagen. Er zou een latei boven moeten geplaatst worden i.v.m. draagmuur, kozijnmaat is circa 210 x 88 cm. Graag prijsindicatie inclusief lateien plaatsen en onder stempellen muur, plaats is van buiten en binnen goed bereikbaar. Afvoeren puin doen we zelf in overleg met u.

Draagmuur verwijderen

Wij zijn opzoek naar een partij die de draagmuur van de begane grond kan verwijderen. Het huis stamt uit 1896, vergunning is aanwezig en constructie tekeningen ook. Naast het plaatsen van lateien moeten er ook 2 steunpilaren aangebracht worden. Interesse dan kunt u gerust een afspraak maken om het te komen bekijken. De vakman kan het materiaal eventueel verwijderen.

Opening in een spouwmuur maken

Om een kozijn te plaatsen voor een raam moet een opening gezaagd worden van 1500 x 1500 mm in een spouwmuur. De muur is op de begane grond en makkelijk toegankelijk. Eventueel afvoeren van puin in de prijs meenemen. Op de foto moet de opening naast het bestaande raam komen. Er moeten ook 2 lateien geplaatst worden.

Gevel metselen

Graag een prijsopgave voor: - Het metselen van circa 1100 gevelstenen; - Het plaatsen van 1,2 ml raamdorpelsteen het plaatsen van de stalen muurkracht lateien ( 2 stuks); - Het voegwerk. Al andere werkzaamheden die nodig zijn ten behoeve van het metsel- en voegwerk. Werkzaamheden 3e verdieping achterzijde. Steiger aanwezig. Uitvoering begin juli, in overleg. Het betreft een pand in Amsterdam.

Partners

Partners van Casius