Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Koudekerk aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Koudekerk aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Koudekerk aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Koudekerk aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Koudekerk aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren van de gevel en het dak, het isoleren van een gehele vrijstaande woning, houten gevelbekleding vernieuwen door kunststof panelen, buitengevel isoleren met EPS, bepleisteren en steenstrips bekleding, gevelisolatie aanbrengen, isoleren en steenstrips plaatsen, houten gevel vervangen door kunststof panelen, het isoleren en bekleden met sierpleister van 3 gevels, buitengevel isoleren, gevelwerk semi bungalow isoleren, spachtelputzen en witten, gevel isoleren, spuitkurk plaatsen, gevel bekleden met steenstrips, buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding, per direct uitbouw metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Koudekerk aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Lateien plaatsen boven kozijnen

Ik krijg vlak na 12 juni nieuwe kunststof kozijnen. Boven de 5 ramen moeten 5 a 6 lateien (l profielen geplaatst worden met folie tegen het binnenbad met gegalvaniseerd staal).

Spuitkurk aanbrengen

De muren zijn van baksteen en in 2016 geïmpregneerd. Tevens willen wij de dakgootbakken die van hout zijn, laten bekleden met spuitkurk. Het zal gaan om 150 m2 gevel.

Buitengevel zandstralen, opnieuw voegen en impregneren

Ik wil graag een prijsindicatie voor het zandstralen, voegen en impregneren van de buitengevel aan beide zijden van mijn woning. De voorkant is 15 m2 en de achterkant 17,4 m2. Ook zou ik graag weten wat de prijs is als ik het hele rijtje meekrijg. Het gaat dan om 7 gelijke woningen. De hoekwoningen hebben natuurlijk ook beide een zijmuur, van ongeveer 80 m2 per stuk. Ook hiervoor hoor ik graag een richtprijs.

Vervangen ventielatieroosters

Het betreft het boren van ventilatieroosters ter vervanging van de bestaande roosters in de buitenmuren.

Oude gevel vervangen en opnieuw opmetselen

Wij zijn bezig met een huis kopen. Nu hebben we te horen gekregen bij de bouwtechnisch rapport opnemen dat de voorgevel vervangen moet worden. Is nu van hout. Graag zou ik willen weten wat het kost om de voorgevel op te laten metselen en de ramen eventueel nieuwe kozijnen in te zetten. Sowieso moet op de eerste verdieping twee ramen en kozijnen vervangen worden voor kunststof en dubbel glas.

Buitenmuur impregneren

We hebben al jaren lekkage beneden in het souterrain. We hebben een half jaar terug de buitenmuur al opnieuw laten voegen maar bij zware regen en wind op die muur lekt het af en toe nog steeds. Huis van 1970. We denken dat de regen door de stenen heen slaat.

Balk buitengevel repareren en voegwerk gevel

Sponning boven raamkozijn duwt de bakstenen van de achtergevel naar buiten. Volgens makelaar door het uitzetten van de balk door de warmte. Gevel ligt op het zuiden en krijgt veel zon te verduren. Woning is van begin '70-er jaren. We willen graag weten hoe ernstig dit is en of dit gerepareerd moet worden (lijkt ons in ieder geval netter). En uiteraard wat we hiervoor voor kosten moeten reserveren. Los van dit item willen we vervolgens ook de gevel opnieuw laten voegen en hier en daar laten repareren. Maar bovenstaand euvel heeft voorrang. Hoekwoning, willen we gaan kopen.