Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Katwijk of directe omgeving.

176 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Buitengevel isoleren

Het betreft de zijgevel en een kleine uitbouw, in totaal ongeveer 55 m2. De buitenmuur is in slechte conditie, de voegen liggen er bijna overal uit. De huidige spouw is 5 cm en vuil dus voor ons een optie om uitwendig te isoleren. We willen een totaal pakket inclusief het weer op kleur brengen van de wand na het aanbrengen van de isolatie. Wij denken aan spuitkurk maar laten ons graag informeren over mogelijke alternatieven. Wij krijgen 01-07-2020 de sleutel en willen er graag 01-09-2020 intrekken, dus graag deze werkzaamheden voor 01-09-2020 uitvoeren.

Het herstellen van de voegen balkon en impregneren

Op dit moment zijn voegen beschadigd in het muurtje van ons balkon op de eerste etage, zuidoostzijde. Het lijkt er sterk op, dat de muur water absorbeert en daardoor lekkage veroorzaakt in de hal direct onder dit muurtje. Graag de voegen herstellen en het muurtje impregneren/waterdicht maken. Het zou tot heuphoogte zijn.

Gevel bekleden

Tijdens de afgelopen storm is onze gevelbekleding/siding (hout) kapot gegaan. Wij willen dit het liefst z.s.m. repareren of vervangen. We willen niet het duurste materiaal om dit te vervangen. Totaal 20 m2. Ik heb foto's gemaakt van de schade, kan deze echter niet toevoegen in dit berichtje. Graag hoor ik van u wat er mogelijk is.

Buitengevel opknappen nok

Er zit een scheur in mijn buitengevel. Het is ongeveer 4 m2 plus rollaag vernieuwen. Dit wil ik hersteld hebben.

Muurtje zetten

Wij willen een veranda laten zetten van 6 meter maar ons huis is maar 5 meter. Er moet dus een verlenging van 1 meter komen. met een hoogte van 3 meter.

2 onder 1 kap woning bekleden

Wij hebben een semibungalow van ongeveer 11 bij 9 meter groot en 3 meter hoog. De gevels willen wij laten isoleren en daarna glad laten stucen. De zuidzijde bestaat voornamelijk van glas. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Buitenmuren isoleren

Ik zoek een gevelspecialist/isolatiespecialist die de buitenmuren van een woning kan isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning met enkelsteens wanden met een totaal oppervlakte van 180 m2.

Voegwerk repareren

Het voegwerk komt op de zijgevel los en er vallen regelmatig stukjes op de straat. Het lijkt op erosie van een oranje baksteen die er in de gevel zit verwerkt. Het oppervlak is ongeveer 75 m2. Er zitten wel delen die goed zijn waar niks aan gedaan moet worden.

Isoleren van een bungalow

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 50 - 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Twee onder 1 dak bungalow met 6 ramen een deur en garage. Op Funda staat het huis nog.

Tuinmuurtje metselen

Oud gemetseld tuinmuurtje vervangen. Ongeveer 5 meters (4+1+opening). Graag ook mogelijkheden bekijken met prijsindicatie voor plaatsen hekje tussen te maken poeren. Verschil in prijzen met opties gewenst, bv prijs muurtje standaard, met poeren, met hekje ertussen.

Gevel schoonspuiten en waterdicht maken

Wij willen graag offertes ontvangen voor de volgende klus. Kopgevel = 12 meter breed, 11 meter hoog (140 m2). Kopgevel schoonspuiten of stoomcleanen. Aantal kapotte stenen verwijderen en vervangen (140 m2 ), impregneren (140 m2) uithakken/voegen Dit is allemaal boven het maaiveld. Onder het maaiveld moet de buitenmuur van het souterrain (baksteen tegen baksteen, geen spouw) gerenoveerd worden (schimmelvorming) en water dicht gemaakt worden. Souterrain = 10 m Breed en 3 m hoog (30 m2) buiten muur gemaakt en waterdicht gemaakt worden.

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Ik wil composiet of pleisterwerk aanbrengen op mijn enkelsteens muren die zijn voorzien van ramen. De hoogte van de woning is ongeveer 7 meter. Het is een hoekwoning met een plat dak. Ik wil sowieso isolatie laten aanbrengen hiervoor.

Tuinmuurtje laten metselen

Muurtje zie de maten hierboven. Ongeveer 2,50 lang , 4 breed 60 hoog.

Muur metselen

Door stormschade is de gemetselde muur stuk gegaan. Graag laten wij deze opnieuw opbouwen. De muur is 2 meter hoog en 6 meter lang inclusief een hoek. Het werk dient op zeer korte termijn uitgevoerd te worden.

Metselen van een steens erfafscheiding

Ik wil langs mijn achtererf een gemetselde muur laten maken van 350 cm lang en 198,5 cm hoog. Het gaat om een steens muur met 30 lagen en een een rollaag. Ik heb nog geen stenen gekocht maar heb daar wel een voorkeur in. Er is al een fundering aanwezig. Ik kan een tekening toesturen. Graag ontvang ik uw offerte.

Gevel reinigen en impregneren en voegen herstellen

De voorgevel is ongeveer 40 tot 45 m2. Deze moet gereinigd en geïmpregneerd worden. Tevens en paar kleine voegreparaties. De gevel is eerder gereinigd maar we hebben last van wat vochtdoornslag.

Ventilatiegat boren voor afzuigkap

Ik laat graag een ventilatieopening van 150 mm boren in mijn spouwmuur voor de aansluiting van een afzuigkap. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Ventilatiegat voor de afzuiging door muur boren

Gat door een dubbele muur met spouw boren voor ventilatie afzuigkap (van keuken naar buiten).

Buitenkant schuur opmetselen

Ik wil graag de buitenkant van de schuur laten opmetselen, ik wil graag het hout vervangen voor 1 steens metselwerk. Linker raam gedeelte: 36 cm breed, 218 cm hoog. Rechter hout (groen) gedeelte is 181 cm breed en 218 cm hoog.

Tuinmuur metselen

Gemetselde 1-steens tuinmuur van 9 m breed/ lang en 2.10 meter hoog. Gewoon rechttoe rechtaan met een rode baksteen. Er is nog geen fundering aanwezig. Wat zou ongeveer gaan kosten, inclusief de materialen en arbeid?

Buitengevel opnieuw voegen

Ik wil graag de voegen aan de buitenkant van een pand uit de jaren 50 laten uithakken en vernieuwd. Het gaat in totaal om ongeveer 40 m2. Er zal een steiger nodig zijn.

Stenen schutting met houten afscheiding plaatsen

Wij willen een stenen schutting van een meter hoog en om de 1.5 tot 1. 8 meter een kolom. Zodat er tussen de kolommen een houten afscheiding geplaatst kan worden. Het gaat om 35 strekkende meter. Wij zijn erg benieuwd naar de offerte.

Bestaande loodslab vervangen

Een lekkende loodslab vervangen bij de schoorsteen van een hoekhuis en een nieuwe aanbrengen bij de dakkapel. Tevens de voegen van de nokvorsten eruit halen en opnieuw aansmeren.

Gevellekkage verhelpen

Ik wil graag een gevellekkage laten verhelpen. Het gaat om een lekkage aan een erker. Ik wil graag laten controleren waar het probleem vandaan komt en aan de hand daarvan de lekkage laten verhelpen.

Voegwerk repareren en gevel impregneren

Onze buitengevel heeft wat herstelwerkzaamheden nodig. Er zijn stukken die opnieuw gevoegd moeten worden en de gehele gevel moet opnieuw geïmpregneerd worden. Het gaat in totaal om ongeveer 30 m2.