Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel met keralit laten bekleden:

Gevel met Keralit laten bekleden

Ons huis heeft een topgevel van red-cedar, die een aantal jaren verkeerd is behandeld, hij is niet stuk, maar bladdert en vraagt om een intensieve opknapbeurt. We willen de gevel daarom laten vervangen door Keralit-delen in een nader te bepalen kleur. De afmetingen van de gevel zijn 7,20 x ca. 5.00 meter, omdat het een schuin dak is gaat het om een kleine 20m2, inclusief de ramen. Het onderwerk, isolatie, vochtregelerend scherm en de rachellatten zijn in goede staat en kunnen hergebruikt worden. Graag zouden wij van u een prijsindicatie voor het plaatsten van Keralitdelen ontvangen.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel met keralit laten bekleden uit heel Nederland:

Hout vervangen door keralit

Onze tweekapper heeft aan de voor- en aan de achterzijde een houten gevel. Deze wil ik laten vervangen door keraliet. tevens de boeiboorden van de aanbouw moeten vervangen worden door keraliet. Denk dat t handig is om langs te komen. Wil dan graag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Houten gevelbekleding door keralit vervangen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn houten gevelbekleding, inclusief de bekleding op de dakopbouw, kan vervangen met kunststof (bv. Keralit). De gevel bedraagt meer dan 100 m².

Houten planken vervangen door keralit

Ca 20 planken vervangen door keralit in de nok van een tweetal adressen. Op dit moment zit er hout, maar wij willen een onderhoudsvrije gevel realiseren. Het gaat om de hoek op de foto. De onderstaande schutting kan er uit om eventueel een kleine steiger op te bouwen.

Gevelbekleding vervangen en eventueel isoleren

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die de gevel aan de zijkanten van mijn woning opnieuw kan bekleden en eventueel kan isoleren. De gevel, oppervlak 50 m², heeft nu houten bekleding. Dit moet vervangen worden met keralit.

Keralit gevelbekleding ter vervanging van 9 houten rabatdelen

Gevel 414 breed en 9 rabatdelen ( halfhout 18x130) hoog plus klein randje tegen goot wil ik laten vervangen door keraliet boeidelen. Tevens de open ruimte erachter isoleren met glaswol oid.

Prefab opbouw op bestaande woning 35 m2

Wij zien graag een offerte voor een prefab opbouw op onze bestaande woning. De opbouw moet ongeveer 35 m2 gaan worden. Bouwtekeningen zijn aanwezig en de vergunning verwacht ik deze week binnen te krijgen. De buren hebben een dakopbouw, daar kon gekozen voor worden tijdens de bouw. Wij waren echter te laat met het kopen van de woning. Nu willen wij graag de dakopbouw ook realiseren. Constructie tekeningen en bouwtekeningen zijn allemaal aanwezig. De gevel willen we met keralit. Voren komen twee ramen, achter komen vier kozijnen tot aan de grond. Kozijnen van hout. Het dak wordt dicht. Een trap en traptoegang moeten ook nog worden gemaakt. We hebben nu zonnepanelen op het dak, deze moeten dan ook weer op het dak komen van de opbouw. We zouden een semi-complete oplevering willen hebben. Isolatie materiaal en gipsplaten aan de binnenkant willen we en ook leidingwerk en elektra. Stucwerk is niet nodig. We zouden het graag deze zomer gerealiseerd hebben.

Afbouwen van dakopbouw

De woning waar wij in september naartoe gaan verhuizen heeft al de constructie (stalen balken) van de dakopbouw en wij zouden deze af willen laten bouwen. De diepte is 8,7 m en de breedte is 2,8 m. Een trap en trapgat moeten nog gemaakt worden. Veel buren hebben ook een dakopbouw, het moet er zo uit komen te zien. Ik wil een raam voor en achter. Voor het materiaal van de gevel wil ik graag advies wat het goedkoopst is voor mijn situatie. Ik vind dat zelf lastig in te schatten. Mogelijk keralit. Het dak moet dicht worden. Ik wil graag een offerte voor casco oplevering en voor compleet (leidingwerk en elektra). Rond september zou ik willen beginnen.

Uitbouw tussen garage en woonhuis realiseren

Ik zou een uitbouw willen realiseren tussen mijn woonhuis en garage voorzien van vloer en verwarming. Tevens dient de muur van de garage te worden afgetimmerd en van isolatie te worden voorzien en tussen het huis en de garage een deur te worden geplaatst om een doorgang te houden. De afmetingen van de uitbouw zou 3,50 bij 3,50 meter worden. De vorm zal afwijkend zijn, U-vormig ongeveer. Er zal 1 gevel nodig zijn, de rest is aanwezig van het huis en de garage. In de voorgevel willen we ramen, ik denk ongeveer 3 ramen en ook een schuifdeur. Voor de gevelbekleding denken we aan keralit. Graag een complete oplevering, met elektra en mogelijk leidingwerk voor de verwarming. Het wordt een soort eethoek/ zitkamer. Ik heb geen idee of ik een vergunning nodig heb. Er zal waarschijnlijk wel fundering nodig zijn, maar ik weet niet of een betonplaat voldoende is. We hebben alleen een poort om naar binnen te komen. Eind mei heb ik een week vrij, dan zou er begonnen kunnen worden. Verder en ik in het weekend thuis.

Aanbouw van prefab en goed geïsoleerd

Wij willen graag een aanbouw/tuinkamer van 6 bij 3 meter met een stevige vloer tegen het huis aan. Stevige fundering is nodig, het grondwater staat bij ons namelijk vrij hoog. De aanbouw moet aan de zijkanten goed geïsoleerd zijn en aan de voorkant willen we alles met glas en een schuifpui. Het dak moet dicht. Bij de gemeente ga ik navraag doen of een vergunning nodig is. We willen een prefab constructie met goede isolatie. We denken aan Keralit. Graag ook vloerisolatie. 3 gevel zouden er gemaakt moeten worden. Woning is uit 1934. We willen een casco oplevering, elektra en leidingwerk is niet nodig.

Gevel bekleden met keralit

Ik wil mijn gevel met keralit laten bekleden. De lengte is 900 cm en hoogte ongeveer 8 meter. Het gaat om ongeveer 45 m2 van de gevel. Graag zouden we een vakman langs willen hebben die eerst de gevel komt beoordelen.

Partners

Partners van Casius