Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: boerderij isoleren en stucen, 400m2 appartementencomplex opnieuw voegen en impregneren, gevels kaleien (+-500 m2), gevel isoleren en stucen (300 m2), vrijstaande woning bekleden met steenstrips (zo'n 200m²), isoleren en stucen buitenzijde bungalow, keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen, buitenmuur voegen/ stenen herstellen, stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen, bakstenen muur stuken, steenstrip gevelbekleding en van buitenaf isoleren, gevel met Keralit laten bekleden, gevel opnieuw bekleden, schoorsteen en muur in de tuin metselen, vervangen gevelbekleding hout door Trespa Pure PU 28 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Zijmuurtjes metselen aan beide zijden van reeds bestaande open aluminium overkapping.

Wij hebben aan de achterzijde van onze hoekwoning een bestaande aluminium overkapping. Deze is open en wij willen aan allebei de korte zijden een gemetseld muurtje van elk circa 1,80 meter hoog en 3,50 meter lang. Hiervoor dient aan 1 zijde (over circa 3,50 meter) een gedeelte van de houten schutting (met betonpalen) verwijderd te worden. Tevens willen wij nog een derde gemetselde muur van ongeveer 2,20 meter lang en 1,80 meter hoog. Het gaat om in totaal ongeveer 18 m2. aan metselwerk.

Gevel met Keralit laten bekleden

Ons huis heeft een topgevel van red-cedar, die een aantal jaren verkeerd is behandeld, hij is niet stuk, maar bladdert en vraagt om een intensieve opknapbeurt. We willen de gevel daarom laten vervangen door Keralit-delen in een nader te bepalen kleur. De afmetingen van de gevel zijn 7,20 x ca. 5.00 meter, omdat het een schuin dak is gaat het om een kleine 20m2, inclusief de ramen. Het onderwerk, isolatie, vochtregelerend scherm en de rachellatten zijn in goede staat en kunnen hergebruikt worden. Graag zouden wij van u een prijsindicatie voor het plaatsten van Keralitdelen ontvangen.

Schoorsteen Renovatie

Renovatie Schoorsteen ,rijtjes huis waarvan de helft van de schoorsteen aan onze kant vocht door laat bij harde wind en regen.De buren hebben aan hun kant geen last van doorslag.Dus graag een offerte voor de helft aan onze kant opnieuw voegwerk en impregneren.

Gevel reinigen en impregneren

Ik zou graag mijn gevel willen reinigen en impregneren. Het betreft een tussenwoning + schuur in de tuin, +/- 50 m2. De gevel is niet geschilderd. Ik denk dat stralen de beste methode is, maar dat zou ik graag overleggen. Ik heb een paar planten aan de gevel staan, vandaar dat mij het beter lijkt voor het voorjaar gedaan te hebben.

Buitenmuurtje (6 m2) opnieuw voegen

Graag zou ik mijn muurtje aan de buitenkant van mijn serre willen renoveren. Het gaat om het volgende, aan 1 kant van de serre waar het vaakst de regen op staat zie je dat de voegen afbrokkelen. Als je met je vinger langs een voeg gaat (cement tussen de bakstenen) dan brokkelt het af en je ziet ook aan kant dat van de serre dat er duidelijk een verschil is en dat je ziet dat er ruimte tussen de bakstenen gaat ontstaan. Uit voorzorg voordat we dus lekkage krijgen zouden wij deze muur graag opnieuw willen laten opvullen/aanvullen tussen de bakstenen. Het gaat om een muurtje van 2.30 breed bij max 2.60 hoog wat dan schuin afloopt naar 2.30 hoog. Graag zou ik dan ook hiervoor een offerte aanvragen.

Metselen van twee buitenmuren van een aanbouw

Ik ben op zoek naar een metselaar voor het metselen van 2 zijdes (buitenmuren) aanbouw van een woning. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 meter x 2,5 meter en aan iedere zijde 1 meter x 3 meter de hoek om. De voorkant bestaat voornamelijk uit een kozijn. Het gaat om een antraciet steen welke wij leveren. Specie kan eventueel, indien gewenst, door ons worden geleverd. Graag rond april beginnen.

Gevelbekleding vervangen

Het betreft de vervanging van bestaande houten gevelbekleding. Voor: b= 3m, h = 1m Achter: b = 4,70m, h = 1 m Zijkant: b = 10 m, h = max 3m Voor en achter bestaat de huidige gevelbekleding uit 6 x 15cm hoge houten rabatdelen, horizontaal geplaatst. De nieuwe rabatdelen moeten ook horizontaal geplaatst worden, 6 of 5 stuks (afhankelijk van de breedte), maar zeker niet meer. De zijkant is het meest bewerkelijk. Dit is gelijkbenige driehoek. De rabatdelen moeten horizontaal geplaatst worden en aan de zijkanten in een hoek van ongeveer 45 graden verstek gezaagd. Zowel de voor-, achter- en zijkant kunnen eenvoudig met een steiger worden benaderd. De hoogte van de de grond tot de nok van de zijkant, bedraagt ongeveer 5 meter. Bij de achterkant kan de zonwering het plaatsten van de onderste rabatdelen enigszins bemoeilijken. De zonwering is echter niet bevestigd aan de rabatdelen of anderszins. De zijkant moet in ieder worden geïsoleerd, de voor- en achterkant is afhankelijk of het bevestigingswerk dat toelaat.

Latei plaatsen voor nieuwe pui

Een oude latei van het raam moet verwijderd worden en nieuwe moet worden geplaatst tussen raam en deur. Totale lengte 4.20. Het betreft een enkelsteens muur.

Verwijderen laatste deel rookkanaal op plat dak en dak dichtmaken

Voor het renoveren van mijn badkamer laat ik een koof verwijderen met daarin een rookkanaal. Het rookkanaal loopt door een plat dak dat daartoe moet worden dichtgemaakt. Ook denk ik dat er asbest in het rookkanaal zit en dit zou ik weg willen halen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Alvast bedankt.

Muur aan de buitenzijde isoleren en afwerken met rabatdelen of steenstrips

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hebben een hoekhuis uit 1938 met steensmuur. Ongeveer 100 m². Het gaat om muur isolatie aan de buitenzijde. Voorkeur pvc rabatdelen of steenstrips, afhankelijk wat de vergunning toelaat.

Dilatatievoeg in de gevel vervangen

Na vervanging van de dakgoten voor en achter willen we ook de dilatatievoeg laten vernieuwen. Het gaat om een boven- en benedenwoning met een totale oppervlakte van van ongeveer 7 a 8 meter. De gevel is goed te bereiken.

Gevel bekleden met eterniet

Bestaande steenachtige en houten gevel van ongeveer 500 m2 bekleden met grijze eterniet platen. Bij de montage van de platen moeten de schroeven niet zichtbaar worden weggewerkt. Wellicht moeten de muren ook geïsoleerd worden

PVC gevelbekleding zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? Horeca, winkel of bedrijf. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? 20 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een PVC gevelbekleding zonder isolatie laten plaatsen voor een bedrijfspand. Het gaat om een oppervlak van 20 m2. Nu staan er golfplaten op.

Gat voor afzuigkap boren

Het betreft een gat boren in de muur ten behoeve van een 15 cm afzuigkap doorvoer. De buitenmuur is gemetseld en de binnenmuur van beton.

Buitenmuur metselen op een zonneterras

Op het zonneterras stond een houten schutting die afgelopen week omgevallen. Graag zouden wij hier een muurtje willen laten metselen van ongeveer 1 meter hoog en 3.88 meter breed.

Muur langs de voor- en zijtuin metselen

Ik wil graag een muurtje van ongeveer 1.50 meter hoog laten metselen met pilaren. Tussen de pilaren dienen er sierhekwerken geplaatst te worden. De zijkanten van de tuin zijn 3.15 meter en 4 meter lang en de voorzijde is 15 meter. Er zal een poortje geplaatst moeten worden van 1 meter breed aan de voorzijde van de tuin.

Schuur bouwen

Wij willen een schuur laten bouwen in de achtertuin. De afmetingen zijn 3 x 3 meter. Er moet geen elektra aansluiting komen in de schuur. Ik wil een plat dak hebben.

Voegwerk in de voor- en achtergevel vervangen

Voor en achtergevel vliegwerk vervangen graag via mail offertes.

Deuropening in de buitenmuur maken

Het maken van een deuropening in buitenmuur van 1.5 of 2 steens bakstenen muur, bouwjaar 1870 en isolatie en Ytong blokken aan de binnenzijde. Er dient een latei geplaatst te worden en een deurkozijn met een standaardbreedte en 2.10 meter hoog. De vakman dient het geheel af te werken, onder andere het verstanden. De hoogte van de kamer is 2.10 meter met daaronder een dwarsbalk tegen het plafond. Deze balk zit in buitenmuur.

Muurtje metselen

Er moeten 4 pilaren van 32 bij 32 cm en 2.30 meter hoog gemetseld te worden. Tussen de pilaren dienen er 3 tussen muurtjes van 1.47 meter breed en 2.30 meter hoog gemetseld worden. Alles dient ook gevoegd te worden.

Sleuven frezen voor elektra

Ik wil sleuven in de muur en plafond laten frezen om contactdozen in de muur te kunnen plaatsen. De wanden en het plafond zijn van beton. In totaal gaat het om 3 meter lengte wat er gefreesd moet worden.

Gevel aanpassen en renoveren

Ik wil een nieuwe gevel laten plaatsen in mijn huis, er zit nu een houten gevel in maar ik wil eventueel overstappen naar hard hout of kunststof. Het gaat om 2 verdiepingen en in totaal om 5.20 x 5.50 meter. In de beneden gevel wil ik ook een tuindeur laten plaatsen. Ik ontvang graag een kosten overzicht voor deze klus.

Stenen drempel bij de voordeur plaatsen

Ik zou graag een stenen drempel voor mijn kozijnen voordeur willen plaatsen, omdat de voordeur wat hoog staat.

Voegen in een gevel van een tussenwoning renoveren

De voegen van mijn huis moeten vervangen worden aan de voor- en achterzijde. Waarschijnlijk moeten er wat stenen vervangen worden en de muren moeten ook gereinigd worden en opnieuw geïmpregneerd. Afmeting voor- en achterzijde 6,5 bij 7,5 meter, dit is inclusief raampartij van 2,60 bij 1,80 meter. Totaal 35/40 m2.

Zijgevel reinigen en impregneren

Graag offerte voor het reinigen en impregneren van een zijgevel van een hoekhuis. Oppervlakte: 65 m2.