Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteenmantel verwijderen en afwerken:

Schoorsteenmantel verwijderen en afwerken

Ik wil een schoorsteenmantel verwijderen en afwerken met de totale schoorsteen in een lijn met stucwerk.
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteenmantel verwijderen en afwerken uit heel Nederland:

Asbest verwijderen

Mijn woning is van 1963 en bevat asbest. Wij willen graag info omtrent de kosten van het verwijderen hiervan. Tevens zijn wij bezig met het omzetten van de hypotheek en hebben een indicatie nodig van deze kosten. Ik beschik nog niet over een inventarisatierapport. Asbest zit zeer mogelijk in de binnenboeien boven op zolder schoorsteenmantel.

Schoorsteenmantel slopen

Het betreft het slopen van de schoorsteenmantel met gashaard op de begane grond en het ondersteunen van de schoorsteen die doorloopt naar de verdieping erboven. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het verwijderen van het puin. Het afwerken van de muur zullen wij zelf verzorgen.

Plafonds verwijderen en schoorsteenmantel

Gestucte gips plafonds verwijderen uit 2 onder 1 kap huis uit 1965. Plafonds in totaal een oppervlakte van 110 m2. Verwijderen schoorsteenmantel op de begane grond. Regel zelf een container, hier mag alles in afgevoerd worden.

Schoorsteenmantel verwijderen

Op zolder is het rookkanaal nog aanwezig. Deze willen wij graag laten verwijderen met het behoud van de schoorsteen. De schoorsteen zal dan moeten worden ondersteund. Het rookkanaal is ongeveer 2.40 meter hoog, 68 cm breed en 34 cm diep. Het afvoeren van het puin en het stuken van de wanden willen wij graag separaat terug zien op de offerte.

Draagmuur slopen en overig verbouwwerk

Het gaat om het verwijderen van een draagmuur van 3 x 2.50 meter om een open keuken te creëren. Het gaat om de muur van de achterkant tot naast de thermostaat. Daarnaast moet een inbouwkast in de woonkamer verwijderd worden, zodat die ruimte bij de keuken komt. De kastdeur en gangdeur kunnen dan dicht gemetseld worden. Daarnaast moet ook de schoorsteenmantel verwijderd worden, afhankelijk van wat raadzaam is op meerdere verdiepingen, maar in principe alleen op de begane grond.

Schoorsteenmantel op zolder verwijderen

Schoorstenen aan beide zijden van de woning worden nog ondersteund door mantels. Deze mantels dienen verwijderd te worden. Graag optie voor aanbrengen Raveel, sloop schoorsteenmantel en afvoeren materiaal. Graag ook optie voor enkel aanbrengen Raveel, waar ik zelf rest van de ombouw sloop.

Draagmuur en schoorsteen verwijderen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 10 m2. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Tevens wil ik een schoorsteenmantel op de begane grond laten verwijderen. Het rookkanaal mag verder blijven, er zal een houtkachel geplaatst gaan worden. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Woning strippen

Het is het verwijderen en afvoeren van laminaatvloer, schoorsteenmantel, keuken, badkamer, vloerbedekking inclusief tussengelegen wanden, geen draagmuren. De totale oppervlakte net onder de 100 m2. Tevens zou ik hulp willen hebben om goederen boven te brengen.De uitvoering zou zijn op 26 juni.

Schoorsteen op de zolderverdieping verwijderen

Schoorsteenmantel op de zolderverdieping verwijderen en deze zo hoog mogelijk ondersteunen, omdat de schoorsteen bij de buren aanwezig moet blijven. Puin hoeft niet afgevoerd te worden. Overige materialen voor ondersteuning zelf meenemen. Graag in de beschrijving meenemen waar en hoe de schoorsteen ondersteunt wordt. Meerdere foto's kunnen op aanvraag gestuurd worden.

Verbouwingskosten van een woning in kaart brengen

Wij hebben samen met een aankoopmakelaar een halfvrijstaande woning bezichtigd uit bouwjaar 1965. Op zijn advies laten we voordat we een eerste bod doen graag een aannemer naar de woning kijken. We willen de kosten in kaart brengen voor het benodigde onderhoud en schilderwerk aan de houten kozijnen. Verder willen we de houten vloer in de woonkamer, open woonkeuken, serre en hal met toilet vervangen door een geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Dat gaat in totaal om ongeveer 70 m². We willen een schoorsteenmantel verwijderen en op de begane grond daarna 50 m² wanden en 50 m² plafond laten glad stuken. Ook willen we de keuken vervangen. We willen de woning graag op korte termijn met een aannemer bezoeken en willen ons laten adviseren over de mogelijkheden en kosten. Als wij de woning daadwerkelijk aankopen, zullen wij de aannemer uitnodigen om een uitgebreide offerte te maken. Nu volstaat een indicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.