Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor rollaag herstellen boven het kozijn:

Rollaag herstellen boven het kozijn

De rollaag boven raam moet worden gerepareerd / vervangen. De huidige rollaag zit (deels) los. Het gaat om 2 meter.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rollaag herstellen boven het kozijn uit heel Nederland:

Rollaag herstellen boven het kozijn

De rollaag boven 2 raamkozijnen en 1 deur moeten worden gerepareerd / vervangen. De huidige rollaag zit (deels) los. Wij hebben de nieuwe kunststof kozijnen als besteld en deze zullen over maximaal 3 maanden geleverd worden. Hier voor moeten de rollagen vernieuwd zijn.

Afgewaaide rollaag aan de voorgevel herstellen

Bij de voorgevel van het puntdak moet er aan een kant een nieuwe rollaag geplaatst worden. Dit is een klus de volgende klus is een optie om ook op te reageren of een offerte voor te maken. Als extra klus kan hier ook nog de nok van de voorgevel wat verstevigd worden, deze vertoont naden. Betreft een schuin dak met aan de voorkant een wat hoger dan het dak geveltje zoals bij grachtenhuisjes.

Renoveren van buitenmuur

Bij een rukwind (en waarschijnlijk in combinatie met vorstschade) is de blinde muur aan de westzijde van ons huis (anno 1940) ontzet langs de rollaag tussen schoorsteen en dakgoot. Het buitenblad van de in 2014 met EPS-bolletjes volgespoten spouwmuur (ongeveer 45 m2) zal moeten worden afgebroken tot aan het platte dak van de aansluitende garage. De oude situatie herstellen (buitenblad opnieuw opbouwen met baksteen en de spouw vullen met isolatiemateriaal) lijkt - met het oog op optimale isolatie - niet de gewenste oplossing. Gaarne willen wij een isolatie-oplossing waarbij dikke PS-platen aan het binnenblad van de (oude) spouwmuur worden geplakt en waarbij aan de buitenzijde een stuclaag wordt aangebracht. Graag willen wij offertes voor de renovatie van onze buitenmuur, waarbij de kosten voor afbraak van het buitenblad en de vernieuwbouw apart worden gespecificeerd. Desgewenst stuur ik u eerst enkele foto's toe die ik maakte tijdens de renovatie in 2014 en recent van de schade aan de muur.

Buitenspouwblad verwijderen, isoleren en buitenblad opnieuw opbouwen

Helft van twee-onder-een-kap: 1. Verwijderen en afvoeren van het gemetselde buitenblad vanaf bovenkant kelderraam – eerste rollaag trasraam - tot en met dakbeschot. 2. Mogelijk reparaties /wijzigingen aanbrengen binnenblad als noodzakelijk in verband met manier van isoleren. 3. Bestaande kozijnen middels stalen beugels borgen op binnenblad; als noodzakelijk? 4. Isolatie aanbrengen: Kingspan K108; 94 mm dik 5. Buitenblad herstellen op de meest originele wijze in kleur, structuur en verband, door middel van daas spaarformaat, 50 mm. 6. Eindsituatie: binnenblad 100 mm, isolatie 94 mm, spouw 26 mm, spaarformaat 55 mm. Gedetailleerde informatie en tekeningen aanwezig en beschikbaar na contact.

Ontbrekende rollaag op de topgevel herstellen

Het laatste gedeelte van de bakstenen rand op onze topgevel is er af gevallen. Ik wil dat stuk graag weer laten opmetselen en ontvang hiervoor uw offerte.

Herstellen van voegwerk van een scheidingsmuurtje

Namens de VvE van een complex met 10 appartementen wil ik een offerte ontvangen voor herstelwerk aan een scheidingsmuurtje van 31,5 meter lang. De voegen van de rollaag zijn slecht en wij willen die laten herstellen. We laten het werk hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Betonnen afdekplaat hertstellen op een gemetselde balkonmuur

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning op de 1e verdieping een balkon met een gemetselde balkonmuur van ongeveer 10 meter lang. De balkonmuur is halfsteens en er zat in het verleden een soort betonnen rollaag / afdekplaat aan de bovenzijde. Deze zat niet goed vast en is er inmiddels af. Ik wil de bovenzijde van de muur laten herstellen en er een smalle betonnen afwerking op laten aanbrengen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te komen beoordelen en ontvang daarna uw prijsindicatie. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Renoveren schoorsteen

Rollaag van de schoorsteen brokkelt af. Bovenplaat verwijderen en opnieuw aanbrengen met kunststof dakmortel. Losse stenen rollaag verwijderen en afsmeren met cement, enkele voegdelen herstellen. Schoorsteen impregneren.

Rollaag herstellen boven het kozijn

Op de 3e woonlaag moet een loszittende rollaag opnieuw aangebracht; alleen plaats voor een steiger via achterom. De bovenliggende muur wordt door een I-profiel wordt gedragen en de rollaag is met specie aan hieraan bevestigd. Om deze rollaag goed vast te zetten, moeten aan het I-profiel ankers worden gelast, welke moeten worden opgenomen in de halfsteens rollaag. De totale breedte van het werk is 3 meter.

Stenen schuur verwijderen met aanvullende zaken

Schuur verwijderen: - inzagen muren - weghalen en afvoeren betonnen fundering, restant schuur/muren kozijnen etc., betimmering "huis"muur en klein deel Metselwerk naast bestaand kozijn - weghalen verwarming, zonwering, dakbedekking en lijst en trespa boeideel - tijdelijk weghalen elektra, waterkraan, moeten verplaatst worden - opmetselen en voegen nieuwe muur - isoleren nieuwe muur waar mogelijk - metselen en voegen rollaag op oude bestaande muur - plaatsen kozijn en afwerking binnen/buiten - aansmeren oude muur - dakteer herstellen - boeideel (trespa) over hele breedte vernieuwen omleggen elektrapunt/buitenpunt en waterleiding met kraantje Er is een document bijgevoegd met uitgebreidere omschrijving.