Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hillegom of directe omgeving.

309 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Rollaag herstellen boven het kozijn

De rollaag boven raam moet worden gerepareerd / vervangen. De huidige rollaag zit (deels) los. Het gaat om 2 meter.

Buitenmuren van Crepi en isolatie voorzien

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een kleine, niet geïsoleerde, gemetselde aanbouw.

Deur dicht metselen en raam maken

De keukendeur in de achtergevel willen wij laten vervangen door een kozijn van 140 cm breed en 1 meter hoog. Daaronder dient het dicht gemetseld te worden met dezelfde soort stenen als de rest van de woning. De woning komt uit 1920.

Steens muur metselen

De achtermuur is in totaal 11,5 meter, halve meter onder maaiveld op een betonnen fundering. 3 meter boven maaiveld. Deze muur vormt de achterkant van een overkapping en een schuurtje. Dus er komen 3 korte muurtjes uit naar voren. 2 van die muurtjes zijn ook weer dichtgemetseld, waardoor het dus een dicht schuurtje vormt. 66 m2 steens muur met vuilmetselwerk walen, ongeveer 9900 stenen.

Buitenmuur opnieuw voegen

De oude voegen dienen te worden verwijderd en opnieuw geplaatst. De oppervlakte van de buitenmuur is ongeveer 80 m2, 10 meter lang en 8 meter hoog.

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Buitenkant schoorsteen herstellen

De rechter buitenkant van onze schoorsteen is niet meer mooi. Voegwerk laat los en er zitten barsten/scheuren in. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen van de kosten om dit te repareren. De schoorsteen zit midden op het dak, makkelijk te bereiken met een ladder of via een zolderraam het dak op komen.

Voegen vervangen en eventueel gevel reinigen

Voegen van zijgevel en voorgevel vervangen en eventueel muur reinigen en impregneren. Een snelle schatting is 50-60 m2. Aan een deel van de zijgevel is een garage gebouwd en dat stuk hoeft dus niet gevoegd. Hier heb ik rekening mee gehouden in de m2. Ik kan foto's opsturen als dat helpt.

Tuinmuur maken ter vervanging van rotte schutting

Wij hebben een rotte en verzakte schutting van ongeveer 5 meter lang en willen die laten vervangen door een gemetseld muurtje met daarop houten schermen. Er is nog geen fundering. Wij laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw aanbieding. Als deze interessant is, overwegen wij om de totale schutting van ongeveer 20 meter rondom de tuin op deze wijze te laten vervangen.

Houten geveldelen vervangen door steen

Ik wil houten geveldelen laten vervangen door metselwerk aan de voorkant van standaard eind jaren 60 rijtjeshuis. Waarschijnlijk ook nieuwe kozijnen nodig boven.

Tuinmuur met fundering plaatsen

In november is onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen aan de achterzijde tussen onze woning en die van de buren een steens gemetselde tuinmuur laten maken inclusief de fundering. We willen een muur van 2 meter hoog en 2,70 meter lang, met stenen zoals van beide woningen. Wij willen het werk het liefst door locale ondernemers laten uitvoeren.

Schoorsteen verwijderen van het dak

De schoorsteen op het dak is slecht en moet worden verwijderd. Het betreft initieel het stuk welke uit het dak steekt, opdat we het dak gewoon dicht kunnen maken. Het rookkanaal moet aangepast worden. Doen jullie dit ook? Tevens afvoeren alle materialen en dichtzetten gat.

Halfsteens muurtje laten metselen

Wij willen een half steens muurtje laten metselen in onze achtertuin tussen ons en de buren. Lengte 3.90 meter en hoogte 1.80 meter. Er moet ook een fundering gemaakt worden. Het is een nieuwbouwwoning. De tuin is nog niet aangelegd. De steen willen graag mee aangeboden krijgen: van de Steenfabriek Vogelenzangh uit Beesd een kolengestookte handvorm baksteen (zelfde als van het huis). De bouw is gedaan door Van Erk, die heeft daar ook de stenen besteld.

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Door werkzaamheden aan de weg is mijn gevel beschadigd. Graag laat ik de oppervlakte van ongeveer 15 m2 reinigen, voegen vernieuwen en impregneren.

Buitenwerk van een berging metselen

Een klant van ons heeft een houten buitenmuur van een berging, die vervangen moet worden door een gevelsteen, hardgrauw, platvol gevoegd. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor het metselen en voegen van 18 m². Optioneel is het leveren van de stenen. Het werk zal vermoedelijk in februari of maart moeten worden uitgevoerd.

Betonrot bij het balkon herstellen

Onder mijn balkon zijn een paar plekken die schilferen en een plek waar een stuk roestig betonijzer bloot ligt. De plekken zijn vanaf de begane grond met een trap goed bereikbaar. Het balkon is 2.75 breed bij 1.65 diep.

Gevel reinigen en voegen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de voorgevel. Hierna dient de gevel opnieuw gevoegd te worden. De woning is 8 meter breed en 5 meter hoog inclusief kozijnen.

Schoorsteen opnieuw voegen

Wij zitten in het aankooptraject van een tussenwoning uit bouwjaar 1927. Wij hebben een bouwtechnische keuring laten verzorgen. Daarbij is aangegeven dat er er vochtdoorslag is door de voegen van de gemetselde schoorsteen. Het betreft een gedeelde schoorsteen met de buren, die in de nok van de woning staat. Wij willen de voegen van de schoorsteen laten vernieuwen en ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Ventilatiekokers plaatsen voor kruipruimteventilatie

Wij zitten in het aankooptraject van een tussenwoning uit bouwjaar 1927. Wij hebben een bouwtechnische keuring laten verzorgen. Daarbij is aangegeven dat er 2 of 3 ventilatiekokers moeten worden geplaatst in de buitenmuren, ten behoeve van het ventileren van de kruipruimte. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Muurdoorvoer voor de afzuigkap boren

Het betreft het boren van een muurdoorvoer van 100/120 mm door de binnen- en buitenmuur voor de aansluiting van een afzuigkap.

Vochtprobleem in de gevel

Open stootvoegen maken onder de dakrand, loszittend metselwerk opnieuw vastzetten, waterslagers opnieuw plaatsen, betonlatei boven kozijn restaureren, onderin gevel spouw leeghalen (over een deel van de lengte van 6.5 meter ligt er zand en metselresten in) en schoonmaken zodat er weer ventilatie ontstaat, ventilatie stenen plaatsen onderin gevel en de gevel impregneren. De gevel is ongeveer 8 meter breed en 3 bouwlagen.

Voegen buitenmuur herstellen

Vanmiddag ontdekten we een natte plek van 30 cm doorsnede binnen in de achterzijde van de buitenmuur van de woonkamer. Wij vermoedden dat, nadat we dit hebben bekeken, er een stuk slecht voegwerk zit en dat dat het probleem is. Graag zouden wij uw visie over dit probleem willen en een offerte om het probleem op te lossen.

Scheur in de muur repareren van de schuur

Wij wonen al 17 jaar op deze plek. Toen wij er net woonden, was de fundering van de schuur al een heel klein beetje verzakt. In de loop der jaren is dit langzaam verergerd. Er is nu een scheur in het metselwerk boven het kozijn van 2 tot 3 centimeter. Wij willen dit graag laten repareren.

Reparatie schuur

In onze schuur is aan de binnenkant, boven de schuurdeur een muur van kalkblokken gezet. Nu zijn deze blokken gebarsten en staan ze op het punt nog verder te barsten. Nu ben ik bang dat er kans is op instortingsgevaar. Graag hulp om dit zo spoedig mogelijk te repareren.

Voor- en zijgevel renoveren

Graag zouden wij onze gevel laten reinigen/renoveren. Het gaat met name om de voorgevel en eventueel ook de zijgevel. De voorgevel is ongeveer 4,5 x 4 meter hoog met 3 grote ramen van 0,85 x 2,20 meter, hierin moeten een mogelijk ook een paar stenen vervangen worden. De zijgevel is ongeveer 10 x 5 a 6 meter, hier heeft in het verleden een klimop tegenaan gegroeid dus is daardoor redelijk aangetast. Daarom zouden wij graag de mogelijkheid bespreken om deze eventueel ook te isoleren. Het is een spouwmuur dus in de spouw isoleren of aan de buitenzijde en dan netjes afwerken. Wij gaan alleen in op een offerte welke is aangemaakt na bezichtiging dus graag contact opnemen.