Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen:

Kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen

Ik wil 500 m2 van de binnenmuur gemetseld en gevoegd hebben. Deze is van waalformaat voor de bergingen.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen uit heel Nederland:

Ondersteunende constructie aan buitenmuur voor glazen terrasoverkapping

Om een glazen terrasoverkapping (zie foto) te kunnen plaatsen moet een ondersteunende balk (draagkracht 220 kg/m) aan een spouwmuur (zie foto's) aangebracht worden. De buitenmuur is 10 cm steen, dan 14 cm isolatie en de binnenmuur is 10 cm kalkzandsteen. Dus moeten de ankers van de balk door de buitenmuur en in de binnenmuur vast zitten. Balk moet tenminste 15 cm hoog en 7 cm dik zijn.

Binnenmuur opmetselen in ondergrondse berging

Graag ontvang ik een offert voor het opmetselen van een binnenmuur met kalkzandsteen, circa 20 meter x 30 cm. Daarbij dient de vakman ook de kwaliteit van de voeg in de achtergevel te beoordelen en daar waar nodig separaat te offreren.

Achterzijde woning uitbouwen

Het wind en waterdicht opleveren/realiseren van een casco aanbouw aan de achterzijde van 3 meter diep over de volle breedte 5,67m van het huis. Ondanks dat de aanbouw vergunningsvrij is (bevestigd door gemeente) hebben wij toch een tekeningenpakket op laten maken en wordt de laatste hand gelegd aan de constructieberekeningen (met name vanwege betonnen fundering met voorlopig 2 stalen buispalen van elk circa 3,5mtr lang) Speciale wensen: - hardhouten kozijn met dubbele deuren van 930x2315 en 3 ramen met ventilatieroosters. Kozijn uitvoeren met kunststof onderdorpel - metselwerk in gelijksoortige stenen en identiek metselpatroon als woonhuis - bij zijmuren metselwerk tot zinken kraaldeel (dus geen boeiboord) - elektra, data en verwarming doen wij zelf (in nadere afstemming met u) - binnenmuren optrekken uit kalkzandsteen en opleveren met gevulde voegen (op basis van financieel voordeel eventueel houtskelet binnenmuur) - dak aan binnenzijde opleveren tot op dakbalken, dus geen rachels en gipsplaat. Wel juiste afstemming over de hoogte i.v.m. aansluiting op bestaande betonnen plafond - separate opgave m.b.t. tot afgraven en afvoeren van grond, circa 6m3 - separate opgave m.b.t. vervangen loodslabbe 1e verdieping (schuine aansluiting op dak aanbouw). Graag zouden wij onze wensen in een persoonlijk gesprek met u willen doornemen, zodat u een gerichte en passende offerte op kunt stellen. Wij zouden de aanbouw het liefst in het voorjaar van 2018 willen realiseren, afhankelijk van uw mogelijkheden. Tevens is financiering bij ons nog afhankelijk van een af te sluiten extra hypotheek. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Dank en groet,

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw 2e verdieping op bestaande woning structureel al ontworpen voor de extra verdieping. Huidig dak is beton bedekt met bitumen. Voorbeeld foto is inclusief dakterras maar dit is niet nodig. - Vaste trap naar 2e verdieping (trapgat al aanwezig en groot genoeg, afgedekt met een plaat), - 2 (liefst) houten dakramen, - 2 (liefst) houten vaste ramen, - Buitenmuur baksteen, - Binnenmuur Kalkzandsteen, - Oplevering Casco. Ik krijg 15 september de sleutel, vanaf dan zou het plaats kunnen vinden in onderling overleg.

Leidingen frezen in het beton

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten daarvan in juli de sleutel te krijgen. We willen daar in een betonnen plafond een sleuf van 150 cm en in een kalkzandsteen muur een sleuf van 265 cm laten frezen voor het leggen van een elektra-leiding. Verder willen we een gat van 120 mm laten boren voor de afvoer van de afzuigkap door een betonnen binnenmuur en bakstenen buitenmuur. We kunnen de bouwtekening digitaal aan u sturen voor meer informatie. Wij ontvangen graag uw offerte.

Gaten boren voor de afzuiging

1 gat boren in binnenmuur van toilet naar keuken voor afzuigkap Rond 10cm. Dikte binnenmuur 10 cm. 2 gaten boren vanuit toilet door buitenmuur. Rond de 10 cm. Dikte buitenmuur plusminus 17 cm. Geen beton maar kalkzandsteen binnen en gasbeton voor de buitenmuur (met buiten metselwerk met circa 10 cm spouw).

Gat in buitenmuur boren voor afzuigkap

Ik wil een gat ten behoeve van een afzuigunit laten boren buitenmuur keuken. Een gat van 150 mm diameter. De buitenmuur is gemetseld, de binnenmuur kalkzandsteen.

Gaten boren voor spotjes en afvoer afzuigkap

Gaten boren voor spotjes en afvoer afzuigkap: 1x voor de doorvoer van de afvoer van de afzuigkap. Afmeting 120 mm. Binnenmuur is kalkzandsteen en buiten metselwerk. 6x in het plafond een uitsparing voor spots. Afmeting 80 mm. Uitvoering begin april.

Binnenmuur en buitenmuur metselen

Ik wil graag 56 m2 buitenmuur laten metselen en graag 50 m2 binnenmuur kalkzandsteen plakken met lijm.

Sleuven frezen in muren en plafonds om elektra te verleggen

Frezen in muren en plafonds om o.a. elektrapunten te kunnen verleggen in mijn nieuwbouwwoning die binnenkort wordt opgelever: - voor het plaatsen van een kabelgoot in de woningscheidende muur voor de tv (ca 5-6 cm breed en 90 cm lang) - voor het verplaatsen (ca 25 cm) van een dubbele wandcontactdoos (aan dragende binnenmuur van kalkzandsteen) - het verplaatsen (ca 110 cm) van het lichtpunt voor de plafondlamp (plafond is prefab beton) - het verplaatsen (ca 20 cm) van het lichtpunt voor nog een plafondlamp (plafond is prefab beton) - het verplaatsen (ca 50 cm) van het lichtpunt voor een wandlamp (binnenmuur van gipsblokken) - het verplaatsvan het van lichtpunt voor een wandlamp. Ik wil geen wandlamp in die kamer, maar een plafondlamp aan de houten balk onder het dak. Lichtpunt voor wandlamp is momenteel 1,80 m hoog vanaf de vloer. De sleuf moet via de muur ca 15 cm opzij en 105 cm omhoog. Daarna naar het midden van de houten balk ongeveer 100 cm opzij. - het laatste nog een keer voor een andere kamer (ook woningscheidende muur). De afstanden (in cm) zijn indicaties. De exacte afstanden weet ik na oplevering van de woning. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden op 9 december 2016. Alternatief is 10 december 2016.

Partners

Partners van Casius