Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zuid-Holland:

Gevel opnieuw voegen

Het voegwerk van een buitenmuur aan de regenzijde is slecht, op meerdere plaatsen zit geen voeg en wat er zit is er makkelijk uit te halen. Het gaat om 50 m2.

Gat in buitengevel boren voor afzuigkap

Ik wil een afzuigkap aansluiten daarvoor moet een doorvoer gemaakt worden door de gevel. Dit van de muren is bij elkaar 52 cm. De doorvoerbuis heeft een dikte van 150 mm. Ook binnen heb ik nog zo'n gat nodig, deze tweede muur is 'zacht' en niet dikker dan 10 cm. Beide plekken zijn goed toegankelijk om te kunnen werken.

Sparing in buitenmuur dichtmetselen (voorheen deur)

Wij hebben iemand nodig die tussen 5 en 10 juli aanstaande een buitenmuur wilt opbouwen van ongeveer 90 bij 90 cm. De buitendeur wordt vervangen door een raam, en het onderste stuk moet daarom opgevuld worden. Daarnaast gaat het ok het plaatsen van dorpel/waterslagen onder het raam. (Stenen en waterslagen zijn al aangeschaft).

Gevelbekleding vervangen

Ik heb een bungalow met houten gevel bekleding. De rand 60 hoog en lang 25 meter. En punt 5 meter hoog en 5 meter breed. Ik overweeg de houten panelen te laten vervangen voor kunststof.

Gevel cementeren

Ik wil de buitenkant van mijn huis bedekken met een cementlaag. De gevel is ongeveer 100 m2. Isoleren is niet van toepassing.

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, wij zoeken houten gevelbekleding van licht gekleurd hout. Graag iets wat niet snel vergrijst. Wie moet de werken uitvoeren? Alle werken moeten uitgevoerd worden door de vakman

Metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Industrieel gebouw of grote volumes Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) Bedrijfspand het gaat om ongeveer 170 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er zit al beplating op dit is geroest, en moet weer worden opgeknapt,of vervangen .

Kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen

Ik wil 500 m2 van de binnenmuur gemetseld en gevoegd hebben. Deze is van waalformaat voor de bergingen.

Herstelwerk aan diverse schoorstenen

Ik woon in een rijtjeswoning en wil samen met enkele buren onderhoud laten verzorgen aan onze schoorstenen. Onze schoorsteen moet gedeeltelijk opnieuw gevoegd worden. Bij de buren moet dat ook gebeuren en daar moeten ook enkele stenen worden geplaatst. Bij een 3e pand moet ook wat onderhoud worden uitgevoerd. We willen een afspraak maken om de diverse schoorstenen te bekijken. Daarna ontvangen we graag per pand een offerte. We willen dit nog voor de winter laten uitvoeren.

Huis opnieuw voegen

Mijn huis moet opnieuw gevoegd worden, en hoeft niet gestraald te worden of behandeld te worden met een bescherm laag. Het gaat om ongeveer 87 m2 met alle hoekjes en kleine stukjes.

Gevel laten voegen

Wij willen graag onze gevel opnieuw laten voegen.

Sparing in de spouwmuur dichtmetselen

Ik zoek op heel korte termijn een metselaar die voor mij een opening in een spouwmuur (buiten en binnen) kan dichtmetselen. Ik zorg zelf voor de materialen. Het gaat om in totaal 2,5 m². De klus moet indien mogelijk starten binnen 2 weken.

Schoorsteen opnieuw voegen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schoonmaken en opnieuw voegen van onze schoorsteen. Er moeten ook 4,5 meter loodslabben worden vernieuwd. Onze hoekwoning is uit bouwjaar 1979. De schoorsteen staat op de nok van het dak, boven de zijgevel.

Gevelrenovatie

Graag een offerte voor het opnieuw voegen, reinigen en impregneren van een particulieren woning in Hendrik ido Ambacht. Het gaat om ongeveer 135 m2.

Tuinmuur metselen

Wij willen een tuinmuurtje als hek langs onze tuin van bakstenen. 19m x 20cm x 60cm ( lengte x breedte x hoogte) graag een prijs opgave voor alleen arbeid en een prijs voor arbeid + material. De stenen mogen de goedkoopste stenen zijn

Keralit gevelbekleding renoveren

Graag ontvang ik een offerte van u waarbij de bekleding vervangen wordt door Keralit panelen. Totaal Klus is Minder dan 5 m2 De gewenste kleur is Antraciet Groen (RAL 7016). Ik wil ook graag het verwijderen en afvoeren van de bestaande houten delen, en plaatsen van de nieuwe Keralit panelen.

Gevel van een dijkwoning renoveren

Het betreft het renoveren van de zijkant van een dijkwoning, deze is 109 jaar oud. De gevel is ongeveer 32 m2, met daarin 3 ramen, er zit nu een laag witsel op. Er zal een steiger geplaatst moeten worden op een afrit. De voegen moeten verwijderd en opnieuw aangebracht worden. We zijn eventueel ook geïnteresseerd in gevelisolatie met stuc afwerking, wellicht dat u hier ook een offerte voor kunt maken. Dit zal dezelfde zijkant van de woning zijn.

Complete gevel laten renoveren

De voor-, zij- en achtergevel moeten schoongespoten, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden. Zowel van het huis als de schuur. Het betreffen gevels van rode bakstenen. Tussen de ramen zitten kunststof delen als gevelbekleding. Het exacte aantal m2 is wat lastig te bepalen. Kunt u een prijs per m2 geven?

Fundering maken en gemetselde muur

Het maken van een fundering voor een halfsteens gemetselde muur van 9 meter lang en graag ook separaat een prijs voor het metselwerk uitbrengen. Kunt u een splitsing in de offerte maken tussen de fundering en de muur? Waar de fundering moet komen, staan coniferen, die halen we zelf weg.

Voegen van een woning renoveren

Ongeveer 22 m² voegen verwijderen en vernieuwen. Het betreft een eengezinswoning.

Klimop restanten verwijderen van de gevel

Het betreft een buitenmuur van ongeveer 35 m2. Op ongeveer 15 m2 zit restanten van een klimop. Wij overwegen de gehele muur te zandstralen of opnieuw te schilderen. Dit is afhankelijk van de offerte.

Reinigen, voegen en impregneren van de gevel

Ons hoekhuis moet opnieuw gevoegd geimpregneerd en gereinigd worden.

Glaswolisolatie uit spouwmuur halen

Het leeghalen van oude glaswol isolatie zijmuur van een hoekhuis. Het gaat om ongeveer 54 m2 (grof geschat). Waarschijnlijk is het al voor een groot deel ingezakt. Ik heb al een vakman voor het aanleggen van nieuwe isolatie. Woning uit 1969.

Voegen van metselwerk vernieuwen

Het betreft 150 m2 metselwerk waarvan de voegen vernieuwd dienen te worden.

Zijgevel impregneren

Zijmuur laten impregneren.