Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor rollaag in een oud pand opnieuw metselen:

Rollaag in een oud pand opnieuw metselen

Ongeveer 3 meter breed een rollaag die naar buiten komt zetten. Op dit moment bestaat er al een rollaag, maar die valt uit elkaar, deze moet er eerst uit. Vervolgens moet hier een nieuwe terug gemetseld worden in dezelfde stijl.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rollaag in een oud pand opnieuw metselen uit heel Nederland:

Rollaag en metselwerk in achtergevel repareren

Reparatie van de rollaag en het metselwerk in de achtergevel. Kleine steiger waarschijnlijk nodig tot de derde verdieping. Het pand is van rond 1900. De achtergevel is ongeveer 2.50 meter breed en ongeveer 9 meter hoog.

Borstwering van het balkon vervangen

De borstwering van het balkon van een pand uit 1938 waarin scheuren zitten, breedte 4.10 cm hoogte 1.20, dient te worden hersteld. Werkzaamheden: De borstwering afbreken tot aan de rollaag boven het kozijn van de terrasdeur, het bestaande metselwerk links en rechts uittanden, puin afvoeren en de borstwering opnieuw opmetselen met nieuwe bijpassende stenen. Het nieuwe metselwerk zo nodig bijkleuren en afvoegen.

Houtwerk voor- en achterzijde gevel schilderen

Schilderen van al het houtwerk aan de voorgevel en de achtergevel (o.a. ramen, kozijnen, balkons, boeiboord) en het renoveren van houtrot in enkele kozijnen en het vervangen van een steen in de gevel (in de rollaag boven een kozijn van de derde verdieping). Het betreft een (Amsterdams) pand van 4 verdiepingen. Uitvoering wanneer dat mogelijk is kwa weer, zit te denken aan april.